Doamna Emilia: “Mie de Cristina nu-mi place!”


cosmin-emilia-cristina-mpfm2

Desi au doar o luna impreuna, relatia dintre Cristina si Cosmin s-a clatinat de mai multe ori in tot acest timp. Cel mai important subiect menit sa le puna sub semnul intrebarii relatia, a fost discutia legata de fostii iubiti, pe care Cristina a avut-o cu Stefania. La acest subiect s-a adaugat si scrisoarea pe care Cosmin a primit-o de la o amica cu care vorbea pe internet si mai nou faptul ca Madalina a marturisit ca il place pe Cosmin.

In urma tuturor acestor probleme, doamna Emilia a tot incercat sa-i dea de inteles lui Cosmin ca relatia lui cu Cristina nu este pe placul ei. Potrivit spuselor doamnei Emilia, Cristina nu s-a apropiat de aceasta, motiv pentru care isi doreste o alta fata pentru fiul sau “mie de Cristina nu-mi place!”, eventual chiar si pe Madalina, despre care a spus “mi-e draga si Madalina”.

Chemata in platoul emisiunii la Gala de sambata, doamna Elena, mama Cristinei, a venit pentru a-i lua apararea fiicei sale. Ea a declarat “Fata mea a fost judecata pe nedrept”, “Nu consider ca fiica mea a gresit povestind despre fostul iubit”.

In ciuda tuturor lucrurilor neplacute care s-au spus despre ei, Cristina si Cosmin sunt in continuare impreuna si incearca sa treaca peste toate rautatile spuse despre relatia lor.

Ar trebui oare Cosmin sa-si indrepte atentia catre o alta fata din casa? Cum comentati tot ce s-a intamplat in relatia Cristina-Cosmin?

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “Doamna Emilia: “Mie de Cristina nu-mi place!””

  1. 10
    matei carolina Says:

    DNA. EMILIA SUNTETI O MAMA DE NOTA 10,CAND SE VA TERMINA CONCURSUL,ATUNCI CRISTINA ISI VA ARATA ADEVARATA FATA.PACAT DE COSMIN CA NU SIA INDREPTAT OCHII CATRE ALTA FATA.DNA. EMILIA SA FITI TOT ASA PE PARCURSUL EMISUNI.

  2. 9
    merry Says:

    Emilia o jmechera are mii de strategii o face victima pe Cristina sa fie votata.

  3. 8
    mariana Says:

    cristina si cosmin va iubesc si va rog sa fi-ti mai zambitorii

  4. 7
    adriana Says:

    NU VOI VOTA COZMIN ATATA TIMP CAT FACE CUPLU CU CRISTINA

  5. 6
    adriana Says:

    CRISTINA PROFITA DE BUNATATEA LUI DOAMNA EMILIA SI A LUI COZMIN ,DAR ACEST CUPLU NU ARE SA AJUNGA AN FINALA , SE VEDE CLAR CRISTINA FACE JOCUL DUPA REGULA EI AVEM RABDARE SA-L VEDEM PE COZMIN CA SE TREZESTE DIN AMORTEALA AN CARE SE GASESTE ,

  6. 5
    inntransigentul Says:

    Cristina sa agatat de Cosmin pentru ca desi draguta nu a fost aleasa nici de mame nici de barbati la inceput.Cosmin este tipul de barbat exact ca in bancurile cu ardeleni .Cristina cu tupeu si experienta gasind ardeleanul moale precum plastilina cazut putin in limba dupa ea, exploateaza conjuctura in mod pervers dar fara succes maxim pentru ca mama sare in ajutorul ardeleanului pierdut , mai vin si mesajele si cred ca nu mai dureaza mult si ceata de pe ochii Cosminului va dispare.

  7. 4
    otilia/magda Says:

    Nici mie nu-mi place Cristina! A spus ca a facut dragoste cu fostul iubit,inainte de a intra in casa desi acesta este logodit!Ce fel de persoana este?D-na Emilia, a ”mirosit=o”,de aia nu o place!

  8. 3
    NELY Says:

    Nu o judecati pe doamna Emila, numai o mama stie cat de mult isi doreste ca fiului/fiicei sale sa-i fie bine si usor in viata. Cristinei nu-i sta gandul la Cosmin, este prea “domol”, pentru ea, nu are altul ca-l lasa, de mult.

  9. 2
    ana Says:

    da pentru ca lui cosmin ii trebuie ceva mai bun .am 3 baieti si doua nurori dar parca la cristina vad ceva : imaturitate si cred ca trebuie sa mearga la medic ca are o agrisivitate in vorbire si plange din orice plus ca nu vad o relatie buna intre ea si emilia pentru ca nora nu-si doreste .

  10. 1
    Larisa Tanasà Says:

    Nici mie nu-mi place Cristina.De la inceput mi s-a pàrut o persoanà stranie,ce pàrea sà ascundà ceva…Chiar si acum e ceva ce nu se leagà intre ce spune si ce crede.Asta e pàrerea mea si nu cred cà gresesc.Vom trài si vom mai vedea

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free