George a recunoscut motivele despartirii de Madalina!


george-madalina

George si Madalina pareau intial un cuplu foarte solid si de nedespartit, insa inevitabilul s-a produs iar presupusa iubire la prima vedere a luat sfarsit la numai o luna de la formarea relatiei.

Decizia de despartire i-a apartinut lui George, care a invocat mai multe motive printre care diferenta de varsta. El a considerat ca Madalina nu este pregatita pentru o casatorie si un copil, Parintii Madalinei, veniti in platoul emisiunii la Gala de ieri, au tinut sa-l contrazica pe George.

Geo, tatal Madalinei, a afirmat “nu cred ca varsta a fost motivul despartirii”, lucru pe care George l-a si recunoscut “Nu doar diferenta de varsta este cauza despartirii de Madalina”.

George considere ca intre el si Madalina sunt mai multe diferente, precum: inaltimea, varsta. temperamentul.

Intr-o discutia avuta cu baietii, George a marturisit ca a fost atras de Silvia si Liliana.

Concurentul nu isi mai doreste sa se impace cu Madalina.

Care credeti ca sunt adevaratele motive ale despartirii celor doi?

Articol realizat de Raluca

13 comentarii la “George a recunoscut motivele despartirii de Madalina!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    vasilica Says:

    madalina daca ta placut de cosmin de ce ai mai facut cuplu cu george

  2. 9
    vasilica Says:

    daca ta placut de cosmin de ce ai mai facut cuplu cu george

  3. 8
    marry Says:

    Nu stiu ce urmareste Alin? Dar joaca MURDAR.Nu vad nici un fel de sentiment sa aiba pt Andreea.O place fizic Atat,pt ca e frumoasa:seamana leit cu nepoata mea.Dar Andreea e influentabila , parca nu a mai vazut baieti in viata ei.Asa se comporta .A ramas la el din cauza discutiilor la adresa lui Alin inainte sa cunoasca baietii.Si cea gandit ea,sa fie prima care se arunca pe el ,fara sa-l cunoasca.Vai da ce va mai suferii de la = MINTE INGUSTA CU PREVITIUNI CARE ARE IMPRESIA CA LE STIE PE TOATE=

  4. 7
    marry Says:

    Madalina draga sincer imi place felul tau de a fi .Esti spontana, glumeata,destul de diplomata pentru varsta ta,Nu te potriveai cu George,el are alte aspiratii.Stai linistita viitorul tau acum incepe .Ai ochi frumosi esti inalta ,ai imaginatie.Nu te grabii la maritat.Continuati studiile si incearca la Teatru.Ai potential.Cornelia e o magarita acum ca se clatina si relatia ei ,o ataca pe Lorena din invidie .Lorena are suflet bun , e frumoasa si inteligenta.Se potriveste cu Maricel .Ei se inteleg foarte bine pentru ca discuta orice problema si se completeza si se sprijina in toate.EI se respecta si se plac .Sa fie intr-un ceas bun pt. ei .Merita votati sa castige.

  5. 6
    doina Says:

    Bravo George ca ti-ai dat seama de ceea ce era evident de la inceput ! Succes in concurs si sa-ti alegi o fata pe masura ta !

  6. 5
    Lucille Says:

    Eu cred ca George si-a dat seama de cat de “serioasa” e Madalina mai ales dupa lungul sir de Ionuti, Danuti, Gigei etc… O fata care se indragosteste atat de repede ce fel de persoana este? …. Raspundeti voi daca vreti, eu nu vreau sa jignesc pe nimeni .. Nici chiar pe Madalina care a demonstrat la gala de Sambata ce fel de caracter are … Sa vrei sa desparti un cuplu .. iti trebuie un stomac tare si gheatza in vene … Dar, nu stiu de ce am impresia , ca nu e prima data cand face asa ceva … are o rautate in ea dusa pana la malefic… Dumnezeu sa o ajute pe Cristina!

  7. 4
    Mirela Says:

    “George a marturisit ca a fost atrasa de Silvia si Liliana.” Atrasă..?! Mie personal Liliana nu.mi place.Iniţial o simpatizam,admirandu-i vocabularul şi gândită matură.M-am înşelat.Caracterul ei mă lasa rece,si inteligenţă si logica ei ,de care toată lumea vorbeşte mi se par apoape inexistente.O fire băgacioasa..care da impresia de inteligenţă doar datorită exprimării ideilor simplute şi nefolositoare cu ajutorul unor termeni meniţi sa lase publicul abisnuit cu gura căscată…

  8. 3
    inntransigentul Says:

    Desi te astepti sa fie mai matur in gandire si in reactii George nu a demonstrat si nici acum nu demonstreaza inca.A facut doar un pas spre binele lui.Sau aruncat ca inecatii toti sa faca cupluri fara sa se cunoasca de parca se termina concursul.Au sarit fetele pe ei ca disperatele si ei au raspuns tot ca niste disperati,probabil dupa bani.Acum toate cuplurile se clatina si a inceput cu George pentru ca la el era evidenta nepotrivirea si a primit primul semnale de acasa de la mama si telespectatori.Ar trebui ca staful ,Mirela sa i intrebe pe toti ce inseamna notiunea de cuplu si cum se realizeaza acesta in conditiile vietii normale si de concurs.

  9. 2
    merry Says:

    Madalina sigur nu se uita in oglinda, mai exact din profil de a rostit numele lui cosmin .

  10. 1
    gratiela Says:

    nu cred in ce spune George nu este sincer

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free