Lorena si Maricel, un cuplu controversat?


lorena-maricel

De ceva timp, Lorena si Maricel sunt tot mai criticati de catre restul concurentilor din casa. Probabil sustinerea puternica venita din afara, naste in mintea celorlalti concurenti diferite pareri. Ca de exemplu cea a lui Virgil: “ei cred ca se cunosc dinainte”.

Antipatia creata fata de acest cuplu, s-a produs in momentul in care Maricel a inceput cu amenintarile pentru baieti.

Virgil a afirmat la un moment dat “Maricel m-a amenintat de multe ori”.

De asemenea alta scanteie, care a declansat neintelegeri, a fost si afirmatia pe care Maricel a facut-o la un moment dat, si anume ca Alin ar placea-o pe Lorena si o tine de rezerva in cazul in care nu merge relatia cu Andreea. Aceste lucruri l-au indignat pe Alin, dar si pe restul baietilor, care considera ca Maricel nu procedeaza corect fata de ei.

Ce parere aveti de cuplul format din Lorena si Maricel?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “Lorena si Maricel, un cuplu controversat?”

  1. 9
    gina bazna Says:

    sunt de acord cu toti cei 8 antevorbitori(ori antescriitori)Ati spus tot.Va salut!

  2. 8
    izabela Says:

    sustin cuplul..lorena:maricel,fiti tar..sunteti ce i mai frumosi…si sa nu aplecati nicodata urechea la cei din juri,

  3. 7
    marry Says:

    Si eu o sa-i votez pe Maricel si Lorena .Alin e invidios si George la fel.Lui George nu-i place ca Maricel si cu Lorena se ling prea mult.Cred ca s-ar linge si el cu Dragos putin.Cristina minte,Unchiul ei a zis ca a adus-o mama ei la el acasa la 5 dimineata .Unde a umblat noaptea si unchiul ei asa de dimineata si-a sarbatorit ziua?Cred ca si ei o sustin pe Cristina in minciuni.Cristina e genul de femeie care se tine de mana cu iubitul si face sex cu altul.Iar Cosmin e un pampalau pana deschide gura …

  4. 6
    Talida Says:

    Lorena este frumoasa, buna si inteligenta sepr sa ajunga pe primul loc, Maricel ii pune la punct pe mincinosii Dragos, Alin si George. Alin si Andreea aduc acuzatii catre Lorena si Maricel iar cand sunt pusi sa spuna care sunt de fapt acuzatiile lor, se balbaie amandoi in Gala Andreea a spus aberatii alea nu erau jicniri la perosana ei de catre Maricel. Alin cred ca are o problema pshica e tare ciudat si pe cat se crede el de frumos e chiar urat urat. Hai ca George ii arata lui Dragos ce prieten ii e :) hahaha ii fura iubita. Cornelia e o curvulita nu ii pasa ei de Dragos, speram sa ia leg cei din productie cu Samir, baiatul vrea acum sa doreasca si producatorii.

  5. 5
    otilia/magda Says:

    Toti cei de mai jos,aveti dreptate! La fel gandesc si eu!Imi place cuplul=Maricel-Lorena!Ii votez! O votez si pe Liliana…la mame pe Elena!

  6. 4
    inntransigentul Says:

    Daniel nu stiu cata dreptate ai privind cuplul Maricel Lorena . Dar privind Alin ,Dragos ,George care au fost cei mai laudati barbati frumosi ,destepti si omenosi multa dreptaet ai. Niste barfitori fara personalitate fara principii fara cultura fara bun simt stau tolaniti tot timpul si baga in ei ca niste capuse se mangaie si isi acorda atata atentie de parca ar fi niste cocote masculine.Iar cand sunt pusi sa raspunda si sa vorbeasca in emisiune nu au cuvinte sunt vai de ei niste mangafale impaiate cu papion.

  7. 3
    merry Says:

    Lorena este o super fata si frumoasa fizic si sufleteste, Maricel nu, are cazier urat imbracat , Lorena se potriveste cu dragos , Dragos a gresit a ales pana a cules ,

  8. 2
    gratiela Says:

    ai dreptate Daniel toti nu vad cu ochi buni cuplul lor ca au ajuns in topul preferintelor telespectatorilor Cred ca Alin ,Andreea si mama lui se vor sufoca cu propria lor rautate

  9. 1
    Daniel Says:

    Totul a explodat cand Lorena a iesit pe locul 3, iar baietii au fost cuprinsi de invidie ca tocmai Maricel care nu a avut o mama PR a pus mana pe frumoasa si sufletista oltencuta, care iata ca e apreciata si de public. Daca Lorena ajunge pe locul 1, Alin isi taie venele in direct. Baietii se iau de cuplul Maricel-Lorena, dar mai ales de Maricel, ca boala de omul sanatos, nu mai stiu ce motive puerile sa mai invoce pentru a-l denigra. Ba costumele (de parca era Maricel obligat sa-i trezeasca pe barfitorii puturosi care dormeau pana la pranz), ba asa-zisele amenintari, care erau de fapt doar o forma de aparare verbala. Numai un prost sau un rauvoitor poate lua drept amenintare faptul ca Maricel a spus ca daca ar intra sora lui in direct l-ar certa pe Florin. Cum sa consideri o amenintare o interventie telefonica a unei fete de 20 de ani, care lucreaza in Italia?
    S-a trecut foarte usor peste episoadele cu adevarat violente ale lui Dragos (care era baut), Virgil si Florin, dar o vorba aruncata de Maricel acum trei saptamani e readusa iar si iar in discutie. Rad si curcile de cei trei barfitori care stau seara de seara sub plapuma si fac strategii.
    Din dormitorul lui Maricel nu s-au dat materiale cu barfa, in schimb George, Alin si Dragos sunt prezenti in fiecare emisiune cu susotelile lor muieresti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free