George a recunoscut motivele despartirii de Madalina!


george-madalina

George si Madalina pareau intial un cuplu foarte solid si de nedespartit, insa inevitabilul s-a produs iar presupusa iubire la prima vedere a luat sfarsit la numai o luna de la formarea relatiei.

Decizia de despartire i-a apartinut lui George, care a invocat mai multe motive printre care diferenta de varsta. El a considerat ca Madalina nu este pregatita pentru o casatorie si un copil, Parintii Madalinei, veniti in platoul emisiunii la Gala de ieri, au tinut sa-l contrazica pe George.

Geo, tatal Madalinei, a afirmat “nu cred ca varsta a fost motivul despartirii”, lucru pe care George l-a si recunoscut “Nu doar diferenta de varsta este cauza despartirii de Madalina”.

George considere ca intre el si Madalina sunt mai multe diferente, precum: inaltimea, varsta. temperamentul.

Intr-o discutia avuta cu baietii, George a marturisit ca a fost atras de Silvia si Liliana.

Concurentul nu isi mai doreste sa se impace cu Madalina.

Care credeti ca sunt adevaratele motive ale despartirii celor doi?

Articol realizat de Raluca

13 comentarii la “George a recunoscut motivele despartirii de Madalina!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    anonim Says:

    GEORGE ar fi cazul sa pleci, i-ai mangaiat destul picioarele lui ALIN si DRAGOS,locul tau este in alta parte………………………………….

  2. 12
    maia Says:

    Madalina a facut cuplu cu cine a placut-o.Mai tarziu George s-a trezit si a constatat ca nu este ea fata pe care o cauta.Dar nu inteleg atata suferinta pe capul Madalinei de nu-i da pace lui George ca doar o luna de zile au vorbit nu ani intregi ca sa tot sufere atata;ASTEA-S IFOSE SI PREFACATORII.Daca erau impreuna de ani de zile mai ziceam , dar asa joaca un teatru ieftin ca sa-l puna pe George intr-o lumina proasta.

  3. 11
    Florina-Braila Says:

    In primul; rand cred ca si-a dat seama ca a ales cea mai uratica fata din casa vazandu-si prietenii ca au alaturi femei dupa care sa poti intoarce admirativ, capul….apoi a vazut diferenta de cultura si de pregatire dintre ei pt ca ea este o mahalagioaica-tata care se joaca pt asi masca lipsurile de cunostinte generale si de bune maniere…apoi diferenta de inaltime ( Mony & Iry ) etc…..sunt foarte multe diferente dar ma opresc aici……

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free