Adrian, inapoi la Bacau!


adrian-mpfm-1

Aş începe prin a vă spune că Adrian în aceste momente este în drum spre Bacău . Periplul său prin anumite oraşe , NU a fost făcut DOAR pentru a se întâlni cu fanii , pentru a se bucura de atenţie şi de a fi adulat (cum spun cârcotaşii).

Adrian a plecat cu trenul, împreună cu un bun prieten spre Timişoara, cu intenţia de a-şi achiziţiona de acolo o maşină. Şi-a cumpărat maşină şi o testează în drumul spre casă, făcând un circuit interesant şi frumos.

A dat curs dorinţei unora dintre fani, de a merge la Oradea. Edina NU a dorit să se întâlnească ( se subînţelege prin neprezentarea la întâlnirea cu fanii şi prin neinvitarea lui Adrian s-o viziteze ; e alegerea ei ).

Adrian s-a întâlnit cu adevăraţii prieteni ce l-au susţinut de-a lungul competiţiei , s-a întâlnit cu Claudia care după cum bine ştiţi este o domnişoară care a declarat că doreşte să-l cunoască după terminarea competiţiei MPFM.

Adrian este bine sănătos; a slăbit datorită numeroaselor probleme ce le-a avut de rezolvat , de pus la punct cu apartamentul şi nu numai …. şi cu părere de rău , vă spun că este îngrijorat de starea sănătăţii mamei lui . Doamna Mărioara are probleme de sănătate datorate în mare parte stresului şi consumului psihic din competiţie , care a acţionat asupra organismului său.

Să sperăm că problemele de sănătate ale doamnei Marioara se vor rezolva şi Adrian se va ocupa mai mult de viaţa sa privată, de o relaţie care să culmineze cu o nepoţică legănată de o bunică fericită ….. Adrian este cald, prietenos şi un suflet mare . Iubiţi-l că merită !!! Deţine lumină în adâncul sufletului său şi ştie să o împartă cu cei care merită !!!

Realizat de Codrescu Rodica Lia

27 comentarii la “Adrian, inapoi la Bacau!”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    NICA Says:

    II DORESC DOAMNEI MARIOARA SI LUI ADRIAN MULTA MULTA SANATATE/DUMNEZEU TATAL SA-I IUBEASCA/DUMNEZEU FIUL SA-I OCROTEASCA/SI SFINTUL DUH SA-I CALAUZEASCA .AMIN.

  2. 19
    Oddy Says:

    Intalnirea lui ADRIAN cu fanii din IASI-29.09.2012.AVI :
    -1- http://www.youtube.com/watch?v=pMMqHylBM54&feature=plcp .
    -2 http://www.youtube.com/watch?v=IMmZ8-ZitSQ&feature=plcp

    foto din Iasi la Obeliscul Leilor , Obeliscul cu lei din Iaşi- cei patru lei simbolizau cele patru puteri europene ce au recunoscut independența Țărilor Române http://ro.wikipedia.org/wiki/Obeliscul_cu_lei_din_Ia%C8%99i . : https://www.facebook.com/codreanu.costel/posts/365253850216710?notif_t=story_reshare

    foto : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.114688788684330.22041.100004296272506&type=1

  3. 18
    merry Says:

    sanatate mamei tale, si nu te grabi sa faci pasul cel mare cu cineva care nu iti place.

  4. 17
    merry Says:

    Adrian, se aude ca mergi la emisiunea ” Burlacul” meriti.

  5. 16
    crina Says:

    era de asteptat ca IEDINA din padurea adormita sa-i spuna pa_____-s.O pitipoanca de 2 bani care a fraierit cam multi baieti din casa si fani, in special…… am spus dintotdeauna ca este egocentrica si extrem de infatuata; cat despre Adrian, da..va ramane cu masina, in ciuda tuturor fanilor sai tonti

  6. 15
    nina Says:

    Se tot leagă și se critică dialectele – mata este echivalent cu dumneata, dumneavoastră, așa se mai spune la noi la moldoveni și nu e deloc urît. La fel erau criticați și dna Mărioara și Adrian pentru unele cuvinte.

  7. 14
    merry Says:

    un baiat minunat, merita o fata frumoasa nu Flori care are corpul urat si vorbeste si urat la adresa mamelor ” mata” Adrian se potriveste cu fete ca diana NPM 4 Valentina npm 5, Lorena MPFm 2, Cristina .

  8. 13
    Camelia Pirvan Says:

    Adrian ,nu ai vrea sa vii in casa Mpfm pt Flori ? v-ati potrivi !

  9. 12
    delia cioana Says:

    Adrian,ne este dor de tine si de mama ta!MPFM nu va fi niciodata la fel!Da-ne cate un semn,din cand in cand,sa stim ca esti bine!

  10. 11
    otilia/magda Says:

    Adrian si d-na Marioara,sa traiti,sa fiti fericiti,sa aveti parte numai de bucurii!

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free