Adrian, inapoi la Bacau!


adrian-mpfm-1

Aş începe prin a vă spune că Adrian în aceste momente este în drum spre Bacău . Periplul său prin anumite oraşe , NU a fost făcut DOAR pentru a se întâlni cu fanii , pentru a se bucura de atenţie şi de a fi adulat (cum spun cârcotaşii).

Adrian a plecat cu trenul, împreună cu un bun prieten spre Timişoara, cu intenţia de a-şi achiziţiona de acolo o maşină. Şi-a cumpărat maşină şi o testează în drumul spre casă, făcând un circuit interesant şi frumos.

A dat curs dorinţei unora dintre fani, de a merge la Oradea. Edina NU a dorit să se întâlnească ( se subînţelege prin neprezentarea la întâlnirea cu fanii şi prin neinvitarea lui Adrian s-o viziteze ; e alegerea ei ).

Adrian s-a întâlnit cu adevăraţii prieteni ce l-au susţinut de-a lungul competiţiei , s-a întâlnit cu Claudia care după cum bine ştiţi este o domnişoară care a declarat că doreşte să-l cunoască după terminarea competiţiei MPFM.

Adrian este bine sănătos; a slăbit datorită numeroaselor probleme ce le-a avut de rezolvat , de pus la punct cu apartamentul şi nu numai …. şi cu părere de rău , vă spun că este îngrijorat de starea sănătăţii mamei lui . Doamna Mărioara are probleme de sănătate datorate în mare parte stresului şi consumului psihic din competiţie , care a acţionat asupra organismului său.

Să sperăm că problemele de sănătate ale doamnei Marioara se vor rezolva şi Adrian se va ocupa mai mult de viaţa sa privată, de o relaţie care să culmineze cu o nepoţică legănată de o bunică fericită ….. Adrian este cald, prietenos şi un suflet mare . Iubiţi-l că merită !!! Deţine lumină în adâncul sufletului său şi ştie să o împartă cu cei care merită !!!

Realizat de Codrescu Rodica Lia

27 comentarii la “Adrian, inapoi la Bacau!”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 27
    ELENA Says:

    VA DORESC MULTA SANATATE , FERICIRE D-NA MARIOARA , ADRIAN SA AI GRIJA DE MAMA TA SA SE FACA BINE CA IN ACEASTA COMPETITIE A SUFERIT FOARTE MULT VA IUBIM

  2. 26
    rodica Says:

    BINE CA S-A TERMINAT SI NU-I MAI VEDEM LA TV PE ADRIAN SI MARIOARA ,NE-Au tocit nervii un an intreg,editia din anul acesta sper sa fie mult mai frumoasa ,sa ne faca sa uitam de tot ce am patimit anul trecut din cauza celor doi

  3. 25
    anonim Says:

    Marioara,Costel,Adrian,moldovenii mei dragi,sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce va doriti voi……………

  4. 24
    nina Says:

    Ar fi cel mai bine să nu te uiți pe sticlă ca să te apere Doamne -doamne, dumnezeu doar susține, mai așa cum ai zis ești tu(25). Adrian, baftă și succese în toate! Ești fff simpatic și de treabă, am și eu un băiat de seama ta. Multă, multă sănătate dnei Mărioara! Dna Mărioara sunt din Chișinău și vreau să vă zic așa moldovenește, ca la o soră:,, sî ti ajuti dumnezău sî treci pisti toati rălili, ai un băiet- jios pălăria- frumușel, educat, cuminti, jălos și cu multî sovisti. Sî îți aducă cît mai răpidi un nepot ori nepoțîcî, atunci di bucurii trec toate. Șî mai multî sanatati lui dnul Costel, cî șî el o suferit nu mai puțîn.” Ne e dor de voi în emisiune. Multă, multă sănătate!

  5. 23
    mary Says:

    Sanatate multa pentru d-na Marioara si fericire pentru Adrian. Sa se uite si la aceasta editie sunt acolo doua fete superbe Iulia si Corina ,poate o sa-i placa si lui,cel putin Corina este o frumusete de fata .

  6. 22
    lore-lei Says:

    LEOAICELE sustinem pe George,pe Drago,pe Cosmin !!mie imi place doamna Luminita dar inca e devreme sa spun despre Alin ceva ca nu prea vorbeste..Andreea nu vb ca ii e frica sa nu o critice lumea!!Cristina e frumoasa ca si Lorena dealtfel,Cornelia putin rautacioas dar indragostita.

  7. 21
    lore-lei Says:

    Adrian nu se potriveste cu Flori,,,ati inebunit???Lasati ca isi gaseste el o fata e un baiat frumos si bland.am deosebita placere sa ii vad postarile pe facebook si va pot spune ca este demilioane.vorbeste extrem de frumos cu femeile…si cu toata lumea,e respectuos si amabil.Edina s-a folosit de el,e frumoasa si nesimtita e posibil ca Dragos a avut dreptate in privinta ei…dar s-a inselat in privinta lui Adrian.Sper ca Andreea sa ramana prietena cu ei si sa nu fie aroganta dar nu e va spun eu!!eu stiu cine baga oamenii in seama pe facebook adica el adrian,andreea.va spun cine nu vb cu lumea edina,monica si loredana astea nu dau accept la prietenie sunt dive…de multi concurenti am fost dezamagita pentru ca nu a bagat lumea in seama mai este si Andrei,Daniela, Diana,silvia…niste aroganti.deci aparentele inseala.poate si la mpfm2 e posibil cand ies afara chiar rautacioasa de Cornelia sa vorbeasca cu fanii si una cuminte sa nu va bage in seama!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free