Adrian, inapoi la Bacau!


adrian-mpfm-1

Aş începe prin a vă spune că Adrian în aceste momente este în drum spre Bacău . Periplul său prin anumite oraşe , NU a fost făcut DOAR pentru a se întâlni cu fanii , pentru a se bucura de atenţie şi de a fi adulat (cum spun cârcotaşii).

Adrian a plecat cu trenul, împreună cu un bun prieten spre Timişoara, cu intenţia de a-şi achiziţiona de acolo o maşină. Şi-a cumpărat maşină şi o testează în drumul spre casă, făcând un circuit interesant şi frumos.

A dat curs dorinţei unora dintre fani, de a merge la Oradea. Edina NU a dorit să se întâlnească ( se subînţelege prin neprezentarea la întâlnirea cu fanii şi prin neinvitarea lui Adrian s-o viziteze ; e alegerea ei ).

Adrian s-a întâlnit cu adevăraţii prieteni ce l-au susţinut de-a lungul competiţiei , s-a întâlnit cu Claudia care după cum bine ştiţi este o domnişoară care a declarat că doreşte să-l cunoască după terminarea competiţiei MPFM.

Adrian este bine sănătos; a slăbit datorită numeroaselor probleme ce le-a avut de rezolvat , de pus la punct cu apartamentul şi nu numai …. şi cu părere de rău , vă spun că este îngrijorat de starea sănătăţii mamei lui . Doamna Mărioara are probleme de sănătate datorate în mare parte stresului şi consumului psihic din competiţie , care a acţionat asupra organismului său.

Să sperăm că problemele de sănătate ale doamnei Marioara se vor rezolva şi Adrian se va ocupa mai mult de viaţa sa privată, de o relaţie care să culmineze cu o nepoţică legănată de o bunică fericită ….. Adrian este cald, prietenos şi un suflet mare . Iubiţi-l că merită !!! Deţine lumină în adâncul sufletului său şi ştie să o împartă cu cei care merită !!!

Realizat de Codrescu Rodica Lia

27 comentarii la “Adrian, inapoi la Bacau!”

  1. 1
    aiana Says:

    Multa sanatate d-nei Marioara,este puternica,sunt sigura ca va trece cu bine si peste asta iar lui Adrian ii doresc sa-si gaseasca o sotie frumoasa,buna si sa fie fericiti !!! D-na Marioara,lasa trecutul in urma,sterge cu buretele tot ce a fost urat,viata are inca multe sa-ti ofere,ai un fiu minunat,bucura-te de el si de familie si nu te lasa doborata ! numai bine va doresc si multa sanatate ! Adrian sa ai grija de mama ta !

  2. 2
    Ana Says:

    D-na Marioara va doresc multa sanatate sa aveti o viata lunga si frumoasa sa va bucurati de fiul d-voastra care este un baiat deosebit si cu bun simt si sunt sigura ca isi va gasi si jumatatea.Multa sanatate la toata familia.

  3. 3
    VALI_TULCEA Says:

    Draga noastra Dna. Marioara dumnezeu sa va aibe in paza sa va faceti bine sa fiti sanatoasa pentru minunatul fiu stiu ca va fi bine pt. sunteti o femee buna, calda,blanda si toate gandurile noastre bune va vor da putere sa treceti peste toate problemele sa va linistiti si sa fiti mai departe de Ady ca are nevoie de dv. va pup si va respect. Valentina din Tulcea.

  4. 4
    VALI_TULCEA Says:

    Am vrut sa spun alaturi de ADY scuze.

  5. 5
    maria T Says:

    mult noroc in viata adrian,sa fi sanatos si mult iubit,si nu in ultimul rind multa sanatate mamei tale

  6. 6
    Tilda Says:

    Dna Codrescu Rodica Lia Va multumim pentru vesti.
    Doresc si eu multa SANATATE dnei Marioara si bineinteles lui ADRIAN.
    Si eu am observat cat a slabit.
    Inca odata spun ;imi pare ffffffffffffrau ca am aflat tarziu si nu am puput sa ma duc la intalnie cu Adrian.

  7. 7
    aurora Says:

    Cum poti iubi pe cineva care-si asuma legea talionului ” ochi pentru ochi, dinte pentru dinte” Asemenea oameni nu au suflet, neavand suflet nu stiu ce-i iubirea, si-atunci cui sa i-o dai? Bine ca s-a dus!!!!!!!!!!!!!!!! si a ajuns cu bine. Sanatate mamei sale!

  8. 8
    aurora Says:

    Cum poti iubi pe cineva care-si asuma legea talionului “ochi pentru ochi, dinte pentru dinte” Asemenea oameni nu au suflet, neavand suflet nu stiu ce-i iubirea, si-atunci cui sa i-o dai? Bine ca s-a dus!!!!!!!!! si a ajuns cu bine. Sanatate mamei sale!

  9. 9
    CRISTINA Says:

    multa sanatate dna mari ady ai grija de dansa e cea mai pretioasa pt tine ,va iubesc mereu .voi veti fi in inima mea mereu.dragostea va veni si pe la tine ady .va doresc sanatate multa restul vine de la sine .pup dulce din brasov.

  10. 10
    zeno Says:

    Buna ziua! Multa sanatate d-na Marioara, buna ziua Adrian! Am stiut intotdeauna ca poarta in suflet lumina si caldura dupa cat era de speriat cand d-na Marioara era suparata, revoltata. Adrian nu este doar un om cald si iubitor ci asa cum declara, este si un OM corect, cu respect pentru traditii, neam si semeni. Unele taceri ale lui erau mai expresive decat multitudinea cuvintelor celora care il denigrau. Ma rog la Dumnezeu ca d-na Marioara sa se faca bine cat de curand si sa aud doar vesti bune de la ei. Cu bine prieten drag si ramai acela pe care l-am cunoscut si respectat!

  11. 11
    otilia/magda Says:

    Adrian si d-na Marioara,sa traiti,sa fiti fericiti,sa aveti parte numai de bucurii!

  12. 12
    delia cioana Says:

    Adrian,ne este dor de tine si de mama ta!MPFM nu va fi niciodata la fel!Da-ne cate un semn,din cand in cand,sa stim ca esti bine!

  13. 13
    Camelia Pirvan Says:

    Adrian ,nu ai vrea sa vii in casa Mpfm pt Flori ? v-ati potrivi !

  14. 14
    merry Says:

    un baiat minunat, merita o fata frumoasa nu Flori care are corpul urat si vorbeste si urat la adresa mamelor ” mata” Adrian se potriveste cu fete ca diana NPM 4 Valentina npm 5, Lorena MPFm 2, Cristina .

  15. 15
    nina Says:

    Se tot leagă și se critică dialectele – mata este echivalent cu dumneata, dumneavoastră, așa se mai spune la noi la moldoveni și nu e deloc urît. La fel erau criticați și dna Mărioara și Adrian pentru unele cuvinte.

  16. 16
    crina Says:

    era de asteptat ca IEDINA din padurea adormita sa-i spuna pa_____-s.O pitipoanca de 2 bani care a fraierit cam multi baieti din casa si fani, in special…… am spus dintotdeauna ca este egocentrica si extrem de infatuata; cat despre Adrian, da..va ramane cu masina, in ciuda tuturor fanilor sai tonti

  17. 17
    merry Says:

    Adrian, se aude ca mergi la emisiunea ” Burlacul” meriti.

  18. 18
    merry Says:

    sanatate mamei tale, si nu te grabi sa faci pasul cel mare cu cineva care nu iti place.

  19. 19
    Oddy Says:

    Intalnirea lui ADRIAN cu fanii din IASI-29.09.2012.AVI :
    -1- http://www.youtube.com/watch?v=pMMqHylBM54&feature=plcp .
    -2 http://www.youtube.com/watch?v=IMmZ8-ZitSQ&feature=plcp

    foto din Iasi la Obeliscul Leilor , Obeliscul cu lei din Iaşi- cei patru lei simbolizau cele patru puteri europene ce au recunoscut independența Țărilor Române http://ro.wikipedia.org/wiki/Obeliscul_cu_lei_din_Ia%C8%99i . : https://www.facebook.com/codreanu.costel/posts/365253850216710?notif_t=story_reshare

    foto : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.114688788684330.22041.100004296272506&type=1

  20. 20
    NICA Says:

    II DORESC DOAMNEI MARIOARA SI LUI ADRIAN MULTA MULTA SANATATE/DUMNEZEU TATAL SA-I IUBEASCA/DUMNEZEU FIUL SA-I OCROTEASCA/SI SFINTUL DUH SA-I CALAUZEASCA .AMIN.

  21. 21
    lore-lei Says:

    Adrian nu se potriveste cu Flori,,,ati inebunit???Lasati ca isi gaseste el o fata e un baiat frumos si bland.am deosebita placere sa ii vad postarile pe facebook si va pot spune ca este demilioane.vorbeste extrem de frumos cu femeile…si cu toata lumea,e respectuos si amabil.Edina s-a folosit de el,e frumoasa si nesimtita e posibil ca Dragos a avut dreptate in privinta ei…dar s-a inselat in privinta lui Adrian.Sper ca Andreea sa ramana prietena cu ei si sa nu fie aroganta dar nu e va spun eu!!eu stiu cine baga oamenii in seama pe facebook adica el adrian,andreea.va spun cine nu vb cu lumea edina,monica si loredana astea nu dau accept la prietenie sunt dive…de multi concurenti am fost dezamagita pentru ca nu a bagat lumea in seama mai este si Andrei,Daniela, Diana,silvia…niste aroganti.deci aparentele inseala.poate si la mpfm2 e posibil cand ies afara chiar rautacioasa de Cornelia sa vorbeasca cu fanii si una cuminte sa nu va bage in seama!

  22. 22
    lore-lei Says:

    LEOAICELE sustinem pe George,pe Drago,pe Cosmin !!mie imi place doamna Luminita dar inca e devreme sa spun despre Alin ceva ca nu prea vorbeste..Andreea nu vb ca ii e frica sa nu o critice lumea!!Cristina e frumoasa ca si Lorena dealtfel,Cornelia putin rautacioas dar indragostita.

  23. 23
    mary Says:

    Sanatate multa pentru d-na Marioara si fericire pentru Adrian. Sa se uite si la aceasta editie sunt acolo doua fete superbe Iulia si Corina ,poate o sa-i placa si lui,cel putin Corina este o frumusete de fata .

  24. 24
    nina Says:

    Ar fi cel mai bine să nu te uiți pe sticlă ca să te apere Doamne -doamne, dumnezeu doar susține, mai așa cum ai zis ești tu(25). Adrian, baftă și succese în toate! Ești fff simpatic și de treabă, am și eu un băiat de seama ta. Multă, multă sănătate dnei Mărioara! Dna Mărioara sunt din Chișinău și vreau să vă zic așa moldovenește, ca la o soră:,, sî ti ajuti dumnezău sî treci pisti toati rălili, ai un băiet- jios pălăria- frumușel, educat, cuminti, jălos și cu multî sovisti. Sî îți aducă cît mai răpidi un nepot ori nepoțîcî, atunci di bucurii trec toate. Șî mai multî sanatati lui dnul Costel, cî șî el o suferit nu mai puțîn.” Ne e dor de voi în emisiune. Multă, multă sănătate!

  25. 25
    anonim Says:

    Marioara,Costel,Adrian,moldovenii mei dragi,sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce va doriti voi……………

  26. 26
    rodica Says:

    BINE CA S-A TERMINAT SI NU-I MAI VEDEM LA TV PE ADRIAN SI MARIOARA ,NE-Au tocit nervii un an intreg,editia din anul acesta sper sa fie mult mai frumoasa ,sa ne faca sa uitam de tot ce am patimit anul trecut din cauza celor doi

  27. 27
    ELENA Says:

    VA DORESC MULTA SANATATE , FERICIRE D-NA MARIOARA , ADRIAN SA AI GRIJA DE MAMA TA SA SE FACA BINE CA IN ACEASTA COMPETITIE A SUFERIT FOARTE MULT VA IUBIM

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free