Dragos: “Nu cred ca ne vom desparti daca parintii nu vor fi de acord cu relatia noastra”


Alexandra-dragos-mpfm-dupa-marea-finala

In ciuda multor zvonuri sau speculatii referitoare la unitatea cuplului Alexandra – Dragos dupa Marea Finala, acestia au aparut astazi in emisiune anuntand ca relatia lor va continua si in afara competitiei.

“Nu cred ca ne vom desparti daca parintii nu vor fi de acord cu relatia noastra” a spus Dragos.

Intrebati despre momentul razgandirii lor asupra casatoriei din Finala, ei au sustinut in continuare “Am spus ca ne vom razgandi in privinta casatoriei, pentru a vedea reactiile celorlalti”. Cu toate acestea, multi nu au crezut in acest lucru, cu atat mai putin Adrian, care a afirmat “Nu am vrut sa mint poporul cu televizorul, asa cum au facut-o altii”.

Alexandra si Dragos au fost dezamagiti de impresiile si parerile multor persoane despre ei, dupa terminarea competitiei. Destul de dur a fost crticat si comportamentul Alexandrei dupa formarea cuplului cu Dragos.

Legat de acest lucru, Alexandra a tinut sa mentioneze “Multa vreme nu am spus nimic in competitie si de multe ori am fost criticata”.

Cu ce cuplu de fosti concurenti ii puteti asocia pe Alexandra si Dragos si de ce?

Articol realizat de Raluca

13 comentarii la “Dragos: “Nu cred ca ne vom desparti daca parintii nu vor fi de acord cu relatia noastra””

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Retard Says:

    Nu-i tin partea lui Dragos dar cati prosti sunt printre lei, Dumnezeule… Il faceti pe Dragos incult si Adrian care nu leaga o fraza, care se exprima jenant, care are ticuri verbale deja de nesuportat il idolatrizati. Fiti obiectivi si recunoasteti ca amandoi din punctul asta de vedere sunt varza. Eu nu dau 2 bani pe niciunu.

  2. 9
    roxana Says:

    stati linistiti ca nu o lasa el acum pe alexandra! ii va da un sut in fund peste 1-2 luni,dupa ce-i va termina banii …pun pariu ca asa va fi..vor sta in gazda prin Bucuresti,bineinteles ca alexa va plati din banii ei iar cand va fi la fundul sacului………paaaaaaa,ura si la gara…nu-i va mai da de urma dragoselului…v-om trai si v-om vedea ca asa se va intampla!

  3. 8
    catalina Says:

    maidanez incult….esti de tot rasu cocalarule..u chiar nu intelegi ca esti un vai mama ta ma saracule,esti baiat si u ca ai rupt matura prin italia sau ai carat saci cu scutece care ii schimba mata …daca te-as prinde macar o data….

  4. 7
    bravo antana 1... Says:

    Maidanezule apucate si tu de ceva in viata asta …esti prost incult mistocar…fara scoala fara meserie…ai muncit cu carca de la 16 ani in Italia iar acum te dai mare …Fugulita in italia tu pe santier mata gabriela la spalat cacatii babelor iar laptareasa Alexandra dama de companie dar sa nu o uitati pe Andrada experta spalari wc -urilor Apropo du-o pe maica-ta la psihiaru ca-i bolnava psihic..Nu te compari cu Adrian el are o facultate a lucrat are o carte de munca

  5. 6
    Manuela Pitesti Says:

    pai nu va despartiti acum ar fi culmea,stai un pic sa o testezi bine pe proasta di dupa acea alta…80%la greu si dupa acea alt concubinaj ca doar ai 23 de ani ,carte nu ai ,studii ,minte,dar ai muschi si tatuaje maidanezuleee…

  6. 5
    otilia/magda Says:

    Railor,cei mai rai si dusmanosi de pe fata pamantului!sa nu mai apareti la tv,ca o sa va scuipe lumea in ochi!Ocnitari,maidanezi!

  7. 4
    ionica Says:

    adrian, edina. doamna marioara ,FELICITARI ATI FOST SI SUNTETI CEI MAI BUNI

  8. 3
    Nuty Says:

    Sa mori tu,Draguselule, dupa fata pe care o ai acum, dupa ce ai testat/o pe Alex.,nu te vad bine!

  9. 2
    Replica Ricai Says:

    cateva versuri din pamfletul :Intelegere,va rog” scris de Monica Pitesti
    ……………………………………………..
    Recunosc: m-am transformat,
    Lang’-un om experimentat,
    Dintr-o fata frumusica,
    Am ajuns o uratica !!!
    Viata va fi foarte grea
    Cand iesim din Casa Rea
    Eu doamna de companie
    Nu servesc, ca sa stie
    Nu, nu este rusinoasa
    Munca este chiar banoasa
    Insa, doamna de companie
    Stilata, trebui ‘ sa fie !!!
    Sa vorbesti limba corect,
    Sa fii foarte indiscret,
    Sa stii sa conduci serata,
    Sa stii sa imbraci bogata !
    Toate astea si inca multe
    Cine vrea sa le asculte,
    De unde sa le stiu eu,
    Din curtea si satul meu ?
    Soacra mea, multe viseaza
    Si desigur abereaza
    Ea “dama de companie”
    O asociaza mie ?!
    ………………………………………………

  10. 1
    Ana Says:

    Mult succes maidanezului si damei de companie.Adrian nu le da apa la moara sunt invidiosi ca nu au iesit pe locul intai .Chiar daca va casatoreati tot nu luati marele premiu pentru ca nu erati pe PRIMUL LOC.CEI MAI IMPORTANTI SUNT CONCURENTII DE PE PRIMUL LOC.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free