Andrada: “Ceea ce au facut Edina si Adrian a fost o mascarada”


Adrian-edina-mpfm-emisiunea-27-august

In emisiunea de astazi, pe langa finalisti au mai fost invitati Andrada si doamna Mariana, matusa lui Ionut. Pe langa faptul ca aparitia Andradei in emisiune, printre finalisti, a fost foarte criticata, se pare ca disputa intre ea si Adrian nu a intarziat sa apara.

Andrada a sustinut in continuare faptul ca Edina s-a folosit de Adrian pentru a ajunge pana in Marea Finala si considera ca “Ceea ce au facut Edina si Adrian a fost o mascarada”.

Andrada a declarat de asemenea “Edina s-ar fi casatorit cu Adrian, dar el nu a dorit sa faca asta din orgoliu”.

Vadit deranjata de afirmatiile Andradei, Edina a considerat indignarea fostei concurente, ca si invidie pe faptul ca nu a iesit castigatoare.

Credeti ca Edina l-a folosit pe Adrian pentru a iesi invingatoare?

Articol realizat de Raluca


18 comentarii la “Andrada: “Ceea ce au facut Edina si Adrian a fost o mascarada””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    anisoara manole Says:

    da s-a folosit .sunt niste persoane …………….

  2. 17
    marieta Says:

    bravo Andrada. Ai respectul tuturor oamenilor de pe lumea asta , cei ce cred in adevar, cei ce ridica ” sinceritatea ” la loc de cinste. Cit despre cei 2 , nu merita nici macar sa-ti arunci scuipatul din gura. Nu merita sa le acorzi atentie. I-a vazut o tara intreaga ce au facut. Si suntem multi , care credem ca li s-a ” dat ” o mina de ajutor si din partea moderatoarei. Cit despre Catalin, un om de o mare valoare. Toata stima si admiratia noastra , vorbesc si scriu si in numele lor , ne-a placut mult. Era o satisfactie pe noi , in momentul in care o punea in incurcatura pe Vaida. Incerca sa iasa din incurcatura lui , se vedea ca era iritata, se enerva, se incurca in vorbe, ba chiar avea un ton , o nota din gama ceva mai sus. Doamne cit de mult il apreciam in acele momente. Atunci , cind el , a vrut sa reintre in casa , moderatoarei i-a fost oarecum teama. Bine , jocurile ( zarurile erau aruncate )erau deja facute ca el sa nu intre in casa. Un om inteligent , cu cuvintele la el in permanenta. Felicitari Andrada, felicitari Catalin. Astfel de oameni ne dorim sa vedem mai des la aceste emisiuni. Vrem sa vedem discutii constructive , despre viata , despre ce inseamna ptr. un tinar mariajul, nu baalacareala facuta de acel individ care nu stia sa vorbeasca . ” Atita timp ” ” bataia de joc , aceasta educata , ” si multe alte cuvinte, ca sa nu mai spunem de jignirile aduse unei femei. Si in direct. Cei , cele aproba asa ceva, decade in ochii tuturor. Nu au demnitate. Sunt la fel precum familia Pricope. Niste cersetori. Aaaa, si cuvintul ” victimizat ” acest cuvint era spus de zeci de ori intr-o singura emisiune. ” Atita timp ” si ” te victimzezi “. Edina ? ! Edina , se va cupla cu Adrian si il va lasa fara bani, si dupa …. il va trimite la o alta ” emisiune Nora ptr. mama ” . Circul un zvon , prin Bacau , ca Adrian nu s-a despartit decit in acte cu nevasta lui. Ca au ramas prieteni , si ca aceasta nu a vrut sa intre niciodata in direct , si nici sa-l denigreze mai mult decit ar fi merita acest lucru, tocmai ca el si mama lui sa cistige banii si dupa aceea ar urma o impacare. Numai ca el , nu a cistigat f . multi bani, ( comparatie cu Dragos ) si nu stiu daca femeia isi mai doreste impacarea. Nu stim daca aceste zvonuri sunt sau nu reale. Eu nu cred. Tind sa cred ca Edina ii va promite luna si il va face sa faca ceva drumuri pe la Oradea, si banii se vor duce repede. Ea este o ” femeie scumpa ” , nu traieste pe firfirici. Maruntisul e ptr. femeile incepatoare, ea , deja e calificata. Nu v-a fost indeajuns dansul cu schimbarea si aruncarea chiloteilor ? ! ? ? ? Jocurile erotice , ce nu au fost date de antena ? ! Ptr. ca ele au mai fost !
    Una peste alta felicitari Andrada , felicitari Catalin. Nu voi spune sa faca un cuplu cu el , ptr. ca amindoi sunt 2 pietre tari, dar …. cine stie ? ! ?

  3. 16
    GAL Says:

    ADEVARUL DOARE.BRAVO BRAVO BRAVO ANDRADA.JOS PALARIA PENTRU TINE,TE PUPAM SI TE IUBIM.ESTI CEA MAI TARE

  4. 15
    GAL Says:

    DOARE ADEVARUL.BRAVO BRAVO BRAVO ANDRADA.TE PUPAM SI TE IUBIM AI FOST SI ESTI CEA MAI TARE

  5. 14
    rodica Says:

    andrada cea mai corecta si sincera fata din aceasta comprtitie,,adrian

  6. 13
    Manuela Pitesti Says:

    landradooo nu ti e rusine??mahalagioaica ordinara o sa te loveasca lumea cu pietre pe strada nerusinatoooo mai taca ti fleanca aia nesimtito care nu stii ce e rusinea ,cine esti tu sa judeci omul ,esti cu capul nebuno??vezi ti strict de fiinta ta si atat nu mai duce grija nimanui nebunooo

  7. 12
    mykymyky Says:

    Nu exista grad de comparatie intre andrada si edina.Au castigat cei ma frumosi si destepti.

  8. 11
    otilia/magda Says:

    Buzuca,esti o PAN*RAMA, cu diploma si masterat! La baie, uratoooooo….

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free