Dragos: “Nu cred ca ne vom desparti daca parintii nu vor fi de acord cu relatia noastra”


Alexandra-dragos-mpfm-dupa-marea-finala

In ciuda multor zvonuri sau speculatii referitoare la unitatea cuplului Alexandra – Dragos dupa Marea Finala, acestia au aparut astazi in emisiune anuntand ca relatia lor va continua si in afara competitiei.

“Nu cred ca ne vom desparti daca parintii nu vor fi de acord cu relatia noastra” a spus Dragos.

Intrebati despre momentul razgandirii lor asupra casatoriei din Finala, ei au sustinut in continuare “Am spus ca ne vom razgandi in privinta casatoriei, pentru a vedea reactiile celorlalti”. Cu toate acestea, multi nu au crezut in acest lucru, cu atat mai putin Adrian, care a afirmat “Nu am vrut sa mint poporul cu televizorul, asa cum au facut-o altii”.

Alexandra si Dragos au fost dezamagiti de impresiile si parerile multor persoane despre ei, dupa terminarea competitiei. Destul de dur a fost crticat si comportamentul Alexandrei dupa formarea cuplului cu Dragos.

Legat de acest lucru, Alexandra a tinut sa mentioneze “Multa vreme nu am spus nimic in competitie si de multe ori am fost criticata”.

Cu ce cuplu de fosti concurenti ii puteti asocia pe Alexandra si Dragos si de ce?

Articol realizat de Raluca

13 comentarii la “Dragos: “Nu cred ca ne vom desparti daca parintii nu vor fi de acord cu relatia noastra””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    Florina-Braila Says:

    Daca mi-a placut Marea Finala ? si DA 51% SI NU 49 % ! Ca sarbatoare a fost frumos organizata,dar ca rezultate finale a fost nemeritat pt ca se stia de vre-o trei saptamani in urma ca Monica nu este printre preferate neavand sustinatori deci se stia ca nu va iesi pe primul loc in preferintele telespectatorilor, drep pt care s-au schimbat regulile jocului special pt a castiga una dintre cele doua rivale : Alexandra-Edina ! Pt ca sa fim seriosi, Edina daca n-ar fi fost sustinuta de simpatizantii lui Adrian, ar fi fost eliminata ca si Andrada pt ca aveau acelasi nr de voturi pt elim. Oricum, chiar si acum, tot Andrada-i este superioara Edinei pt ca ea de bine de rau si-a castigat atat simpatia publicului desi a intrat in casa de o perioada relativ scurta de timp, cat si niste banuti ai ei, pe cand Edina si-a atras oprobiul public si era si cu buzunarele goale dar lingusindu-se pe langa Adrian, a stat la CERSIT cadouri si acum bani, a promis el ca-i va da ceva …iar ea sta cu mana-intinsa ca o miloaga ….fara demnitate, ceea ce arata ca este tot un fel de DAMA-DOAMNA de companie a lui Adrian !

  2. 12
    Florina-Braila Says:

    NU sunt de acord cu decizia de a fi fost desemnata MIREASA COMPETITIEI,Edina, pt ca acest titlu i-a fost acordat doar datorita nr mare de sustinatori pe care i-a avut Adrian si nicidecum datorita vre-unui merit de-al ei pe parcursul competitiei Consider ca acest titlu, fie el si onorific, l-ar fi meritat pe drept MONICA !!! pt ca doar ea este MIREASA ! si nicidecum o pretendenta la acest statut…pretendente sunt in egala masura si Alexandra, Andrada, deci si Edina iar mireasa este doar MONICA ! Nedreptati s-au facut mereu la orice nivel, asa ca nu ne mai mira nimic in tara noastra…asta-i un furt,un plagiat al adevaratei valori ! Astept sa vad defilarea noilor concurenti si prezentarea lor ( sper sa nu mai provina din familii dezbinate si despartite ) sa-mi dau seama daca voi mai urmari sau nu viitoarea emisiune pt ca aceasta m-a dezamagit profund, cu exceptia cuplului format MONICA-IONUT singurii care au respectat formatul emisiunii,lasandu-i pe altii sa culeaga laurii…Felicitari si Casa de piatra cu copii destepti si frumosi ! Iubiti-va toata viata cel putin cat va iubiti acum !

  3. 11
    Florina-Braila Says:

    Pe Alexandra deja lumea o numeste DAMA-DOAMNA DE COMPANIE, si multi au si uitat cum o cheama…si de cand nu mai are cine sa o coafeze moca, nici nu pune pret pe aspectul ei exterior, astfel incat astazi a venit in emisiune, ca dupa dus ! Ar fi trebuit ca in urma experientei acestei emisiuni, sa invete sa se slefuiasca si sa nu ramana la statutul de fata neglijenta cum s-a prezentat la venire Pe Elena,n-am vazut-o niciodata nearanjata in nici o emisiune,nici pe strada si oriunde, pt ca-i pasa de ea ,pe cand Alexandra isi arata valoarea ei: asta e femeia neglijenta…si este abia la inceput ( putea sa se duca la coafor daca se respecta )…Nu-mi mai place deloc de ea pt ca are grimase repetate si se stramba ori de cate ori nu-i convine ceva, de a ramas si fara buze si in loc de gura, are doar o crapatura cu colturile adanc lasate in jos…

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free