Cristina NPM5 sustine cuplul Ionut-Monica!


monica-ionut-mpfm-cristina-npm5

Cristina, fosta concurenta Nora pentru mama 5 si castigatoarea editiei trecute, sustine in competitia Mireasa pentru fiul meu cuplul format din Ionut si Monica, pe care si-i doreste castigatori.

Cristina a postat in urma cu doua zile pe contul sau personal de Facebook, urmatorul mesaj:

Sustineti Ionut si Monica !!!! Dragostea invinge ! pupici”

Oare sustinerea fostei castigatoare, le va purta noroc in Marea Finala?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Cristina NPM5 sustine cuplul Ionut-Monica!”

  1. 5
    florea Says:

    Am vazut o poza cu Elena si prietenul ei pe care il cheama Alin,ma bucur pt ei le doresc multa fericire.

  2. 4
    Monica Pitesti Says:

    Elena, a fost preferata mea ! Dar nici Cristina nu mi-a displacut cum nu mi-au displacut nici Oane si Monica. Este alta problema ca nu am fost de acord cu felul lor de a “juca” in acest concurs. Slab, in defavoarea lor! Sa vedem !

  3. 3
    SILVIA Says:

    Cristina in special nu mi-a placut nici mie,pentru mine tot Adrian si Edina ramine cei mai frumosi oameni din toate editiile de pina acum,nu exista dragostea invinge in acest context,cred ca ar fi cazul sa triumfe mai degraba adevarul,cinstea si dreptatea,educatia primita in primul rind de acasa de la parinti,pt a fi apt de marea dragoste pina la sfirsitul zilelor,pt a face un pas atit de important pt viata.Cei ce nu accepta oamenii asa cum sunt ei,cei ce critica mereu si dusmanesc,cei ranchiunosi , cei frustrati in tot timpul ca altul are o situatie mai buna, acestia nu sunt pregatiti pt o casatorie,pt ca asa cum au vociferat mereu numai neadevaruri si jigniri la adresa lui Adrian si mai ales a mamei lui,asa vor fi,asa se vor comporta si cu noua sa familie.deci mult succes Adrian si Edina,chiar daca nu va veti casatori impreuna,ne-ati aratat ca sunteti demni oricind de acest important pas in viata.

  4. 2
    mariana-pitesti Says:

    Da,as vrea sa ramana sa faca nunta cuplul Monica-Ionut,sa nu fie eliminati,insa as dori ca mireasa saptamanii sa iasa Edina,iar mama saptamanii sa iasa d-na Marioara,asa ar fi corect,moral,uman,etc.

  5. 1
    Nainy Says:

    Cristina si Sergiu nu mi-au placut, cum de altfel nici preferatii lor din acest concurs nu-mi plac, dar pe care incep sa-i mai inghit, cu noduri, dupa ce au incetat sa-l mai atace pe Adrian.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free