Vasile Seicaru – Imposibila nunta


Tilda ne-a trimis urmatorul video, care contine:

Imposibila nunta – Muzica: Vasile Seicaru.
Versuri: Adrian Paunescu.

Nainy iti trimit cu mare drag, in special tie, ca tu ai cerut. Sper ca o sa placa, va invit sa ascultati, e frumos.

4 comentarii la “Vasile Seicaru – Imposibila nunta”

  1. 4
    Tilda Says:

    Monica , eu am ce multumi tie. Erai mereu langa mine ,m-ai inteles fara sa intrebi ceva. Uita ca m-am emotionat si nu gasesc cuvintele necesare ca sa exprim cat de important este pentru mine parerea ta.Te admir pentru talentul ,pentru ca OM,pentru sufletul tau cald .Bine ca esti,ma bucur ca ne-am “intalnit”.

  2. 3
    Monica Pitesti Says:

    TIlda, foarte frumos ! Tu esti un suflet delicat, sensibil, care prin muzica postata pe acest site, ne-ai incantat, ne-ai facut mai bune/buni si poate uneori mult bine. Am simtit sustinerea ta permanent si-mi amintesc, cum odata fiind suparata, cand am repostat, constatand ca mi-a trecut supararea, ai scris” ma simt si eu mai bine”. Pentru toate acestea, iti multumesc Tilda, pupici si respect tie, prietena virtuala !

  3. 2
    Tilda Says:

    Nainy tie oricand,orice cu cea mai mare placere.Am ascultat si eu ,este frumoasa.Ma bucur ca ti a placut cea ce ti-am trimis la pagina 1109.Mi-ai promis ca mai “discutam”despre acest subiect si eu astept.

  4. 1
    Nainy Says:

    Tilda, ma simt coplesita de gestul tau si-ti multumesc!
    Intrucat sunt innebunita dupa aceasta melodie compusa de catre Seicaru pe versurile marelui Adrian Paunescu, am simtit nevoia sa impartasasc placerea audierii ei impreuna cu voi, “flebetele” mele dragi si as fi bucuroasa dac-ar fi ascultata de cat mai multe “flebete” si “flebeti”, cum v-oti nimeri!

    Tie, Tilda, mai am a-ti multumi pentru dedicatia de la 1109, dar asta fece obiectul unui comentariu mai amplu pe care-l voi posta mai tarziu.
    Te pup cu drag, Tilduta!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free