Eliminari, posibile nunti si dezvaluirea Miresei competitiei in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu!


finalisti-mpfm

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu a ajuns la final. După aproape un an în care au stat închişi într-o casă-studio de televiziune, participanţii la reality show-ul “Mireasă pentru fiul meu” îşi vor face bagajele şi vor pleca la casele lor.

Soacrele, nurorile şi fiii vor fi luaţi la întrebări pentru ultima oară, de Mirela Boureanu Vaida, gazda reality show-ului “Mireasă pentru fiul meu”. Finala va fi difuzată în două părţi, una de la ora 14.00, cealaltă de la 17.00, când vor fi anunţaţi marii învingători.

Lansat la 29 august 2011, concursul s-a bucurat de succes încă din prima săptămână de difuzare şi a ţinut cu sufletul la gură milioane de telespectatori pe tot parcursul emisiunii.

In urma votului publicului, doi dintre concurenţi vor fi eliminaţi, urmând ca telespectatorii să aleagă apoi “mireasa săptămânii” pe una dintre fetele rămase în concurs. Fericita câştigătoare va încasa un premiu substanţial.

Sursa: libertatea.ro

29 comentarii la “Eliminari, posibile nunti si dezvaluirea Miresei competitiei in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu!”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 29
    mariana-pitesti Says:

    Ai dreptate Monica,toti cei care au stat linistiti si care l-au tocat pe Adrian,au plecat cu bani mai multi.Noi ne bucuram pentru Adrian si Edine ca au iesit pe primul loc,ca o reparatie morala,dar nu si materiala.

  2. 28
    mary Says:

    Adrian si Edina sunteti falsi va urasc..Andrada esti frumoasa desteapta si ai fost singura fata care puteai sal faci pe adrian din 2 cuvinte bv esti preferata mea..pwp

  3. 27
    mary Says:

    Adrian si Edina sunteti niste falsi.!! Andrada este singura fata din conpetitie care ia facut fata tupeului lui adrian ..te pwp esti preferata mea…

  4. 26
    Nuty Says:

    Felicitari castigatorilor,Adrian si Edina,bravo,Marioara,meritai sa fii prima,Monica si Ionut ,felicitari si casa de piatra!

  5. 25
    Monica Pitesti Says:

    -flori, cum ramane ?
    …………………………………………………………………………………..
    -flori Says:
    August 25th, 2012 at 16:14

    Vreau sa le vad mersul “leului” si “chiloticai”,sa le piara ranjetul!

  6. 24
    Monica Pitesti Says:

    Nu mai faceti comentarii rautacioase, totul este in zadar. Adrian a fost un baiat corect, cap-coada ! A fost stresat, tocat, ceva fara precedent. A meritat!
    Iar ceilalti nu au plecat cu mana goala. Au plecat toti cu munti de bani: Gabriela, Niculina, Alexandra, Andrada. Sa le fie de bine si mai terminati cu rautatea ca nu mai are rost! Faptul este consumat!

  7. 23
    alex Says:

    falsssssssssssssss concursul ,mireasa saptamini a fost aranjat cita prostie pacat pt cei care au investit in voturi edina cu adrian nu au declarat ca formeaza un cuplu pt a putea sa se casdatoreasca in emisiune

  8. 22
    alex Says:

    dezamagire mai trebuia sa se si casetoreasca edina cu adrian si se vedea ca totul aranjat n-am stiut pina astazi ca edina cu adrian fac un cuplu , edina a profitat de adrian pt a fi votata nu merita sa fi pe primul loc d-na mirela nici nu trebuia sa intrebe daca vor sa se casatoreasca atita timp cit nu formau un cuplu falssssssssssssssssssss

  9. 21
    sorinutaza Says:

    felicitari edina

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free