Doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii!


doamna gabriela mama saptamanii mpfm

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 4 august 2012, doamna Gabriela a fost desemnata Mama Saptamanii cu un procent de 51,43% din voturile celor de acasa, reusind astfel sa-l scape de la eliminare pe Dragos, care a avut o singura nominalizare din partea Edinei.

Pana in acest moment, doamna Gabriela a acumulat in competitie suma de 20.000 lei.

Pe locul al doilea in randul mamelor protejate s-a situat doamna Marioara, care a fost votata intr-un procent de 40,38%. Prin protejarea ei si Adrian a scapat de eliminare, fiind nominalizat de catre Monica si Alexandra.

Doamna Marioara a acumulat pana in acest moment suma de 38.333 lei.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca

24 comentarii la “Doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii!”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    conea Says:

    RUSINE ACESTEI JAVRE ORDINARE PE NUME GABRIELA !!! AM AJUNS LA PAREREA CA DOAR PROSTII SI ORBII VOTEAZA NESIMTIREA SI PARVENISMUL ACESTEI FEMEI !!! UN ASEMENEA OM CA GABRIELA MERITA ABANDONAT IN TOMBERON !!! RUSINE GABRIELEI SI CELOR DE LA EMISIUNE PT CA NU AU DESCALIFICAT-O PT JOSNICUL COMPORTAMENT ETALAT IN FATA PUBLICULUI !!!!

  2. 23
    anonim Says:

    maidanezo esti unsa cu cacat din cap pana in picioare de cat cacat ai sters de la curul babelor din Italia si Spania,frumos viitor ii pregatesti ALEXANDREI,v-a face jurnalism stergand babele la cur…………………………

  3. 22
    Rica Says:

    Cere iertare la lume, se victimizeaza a uitat ce a facut ea si barbatu-sau? Mi-e sila, mi-e sila.

  4. 21
    Rica Says:

    Din pacate pentru acei fani multi la care faceti referire, cine se aseamana , se aduna. Mie nu mi-ar trebui un asemenea caracter nici la treaba in ferma mea. Cat privesc voturile, au fost ale staffului , nu ale voastre, pe primul loc a fost moldoveanca Marioara nu ea. Eu nu sint leoaica sint scorpioanca, tin cu adevarul

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free