Doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii!


doamna gabriela mama saptamanii mpfm

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 4 august 2012, doamna Gabriela a fost desemnata Mama Saptamanii cu un procent de 51,43% din voturile celor de acasa, reusind astfel sa-l scape de la eliminare pe Dragos, care a avut o singura nominalizare din partea Edinei.

Pana in acest moment, doamna Gabriela a acumulat in competitie suma de 20.000 lei.

Pe locul al doilea in randul mamelor protejate s-a situat doamna Marioara, care a fost votata intr-un procent de 40,38%. Prin protejarea ei si Adrian a scapat de eliminare, fiind nominalizat de catre Monica si Alexandra.

Doamna Marioara a acumulat pana in acest moment suma de 38.333 lei.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca

24 comentarii la “Doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii!”

  1. 1
    Rica Says:

    “Maidaneza” doamna? Uitati-va la figura: ura, lacomie,prostie,

  2. 2
    ella Says:

    Totul este aranjat dinainte. Asta-i clar acum . D-na Marioara a fost pe primul loc , nu aceasta mahala .Urat!!! Rusine stafului!!

  3. 3
    elena dragomir Says:

    o asemenea ordinara nu merita sa fie MS …..PTR.CA E … o scarba ordinara ,diavolul in persoana,o persoana malefica si fara pic de suflet asta nu merita sa fie numita mamaaaaaaaaaaaaa ,cuvantul MAMA e un cuvant sfant.

  4. 4
    otilia/magda Says:

    Blat,blat…,d-na Marioara era mama saptamanii,si Edina,ms,nu ”maidaneza” si scorpia de Alexandra!Rusine!

  5. 5
    nely Says:

    Nu avea cum sa fie mama saptamani, Gabriela, toata lumea a vazut cine este aceasta femeie. Cine mai voteaza ?

  6. 6
    MIREY Says:

    Rusine acestei mame,Gabriela,pentru comportamentul nedemn de o mama!! Sa arunci cu apa intr-o persoana,s-o imbrancesti,sa intinezi memoria fiicei decedate a d-nei Marioara…dezgustator pentru ”o mama a saptamanii”!!

  7. 7
    Tilda Says:

    MAMA RUSINII!!!
    Stropeste cu apa,impinge,sare la bataie,tipa,urla ca o turbata, SCUIPA ca tigancile ,injura si nu oricum!!! de morti! fara rusine!!! jigneste fara sa -i para rau,nu-si cere NICIODATA scuze,mananca ca o scroafa cu 2 maini,sta mereu indecenta ca o vaca pe scaun …in pat cu picioare pe perete indiferent ca cine o vede nu se simte …..TOATE SCANDARURLE INCEP DE LA EA!!!!!! Nu se controleaza , are in sange tigania,e PRIMITIVA,e bolnava!!!!! ne-am saturat de lacrimile ei false, e o lesinata,fara bun simt!!!!!!
    Bravoo! Aplauzeeeee….E MAMA SAPTAMANII.

  8. 8
    ghita_49 Says:

    din maidaneza gabriela nu vezi un zambet. vesnic este incruntata. sau daca cineva nu-i face pe plac,rapid plange ca la mort,ba mai duc astia si salvarea.
    scoaterea maidanezei ca mama saptamanii ii o lucratura din culise. daca nu faceau asa,inclusiv cu scoaterea milkai ca mireasa saptamanii,la propunerea edinei se parea ca maidanezii intrau in cursa pt. eliminare.
    daca in maidaneza gabriela ar plange prostia,asta ar plange intruna,ar fi tot la priveghi.

  9. 9
    anonim Says:

    mars afara cocalara, maidaneza,tiganca ordinara………rusine sa le fie si celor care masluiesc voturile……..o asemenea maidaneza nu poate fi numita
    ”mama”,mama e sfanta,asta e o pagana imputita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pacat deALEXANDRA fiindca ii calca pe urme,ii dau dreptate d-lui GHEORGHE,vede totul asa cum ar trebui sa fie,in schimb nevasta-sa se potriveste cu maidaneza…………..

  10. 10
    Tilda Says:

    …scandalurile*

  11. 11
    Nainy Says:

    Am citit si eu cateva comentarii pe facebook si am vazut ca mai sunt unii ametiti care o felicita pentru comportamentul discret pe care l-a avut la gala, de parca avea incotro cand pentru prima oara i se puneau in fata faptele, concret, fara cosmetizari, iar rautatea, proasta crestere, “calitatile rele” si comportamentul deplorabil ni s-au dezvaluit in toata splendoarea lor. Mi-e scarba de ea si de tot neamul ei, sunt niste oameni fara valoare!s Daca miza premiului cel mare si dorinta de a-l castiga te dezumanizeaza ca individ transformandu-te in maidanez, mai bine lipsa.

  12. 12
    SILVIA Says:

    MAIDANEZA SA PLECE IN COTETUL EI DE ACASA ,O FEMEIE DE CEA MAI JOASA SPETA,SI NICHITA SE PURTA MAI FRUMOS.

  13. 13
    doinitza Says:

    Cine poate vota asa o femeie care injura ca la usa cortului si se pun numai bip-uri la cuvintele spuse de ea ?

  14. 14
    gabriela gregorian Says:

    Materialul s-a dat dupa ce s-a votat in cursul saptamanii!
    Sunt curioasa cine o va mai vota pe aceasta hidoasa,care cu lacrimi in ochi isi cerea iertare de la telespectetori! RUSINE SA-I FIE,nici D-zeu sa nu o ierte! Nu este om ,nu este femeie, nu este mama, este un sarpe ordinar!
    Cat despre fi-su,merita descalificat!! Oricat te-ar provoca cineva,si Adrian cere palme uneori,ceea ce a scos pe gura jigneste cuvantul maidanez!
    Cine-o mai voteaza pe madama asta,vai mama lui!

  15. 15
    alexya Says:

    Stafu a votato nu noi.

  16. 16
    Manuela Pitesti Says:

    Nu a votat o nimeni stafful a scoso pe primul loc sa le fie rusine cu maidaneza lor cu tot

  17. 17
    ana ciurdea Says:

    a rabufnit la cate jicniri a primit si ia si dragos de la hadrian bine lea facut meritau ca numai ei erau mari si tari an acest concurs

  18. 18
    vyo Says:

    Da voi ce credeti ca D-na Gabriela,Alexandra si dragos nu au fani ? Va rasp eu la aceasta intr, au foarte multi fani.

  19. 19
    oana Says:

    alexandra , dragos si d-na gabriela fiti tari

  20. 20
    gabi Says:

    Dragos si D-na.Gabriela , aveti si voi fani si inca nu putini dar sunt putini mai decenti si mai selectivi, nu sunt luati la gramada si nu scuipa vorbele ca …LEII, auzi lei!!Pai leul musca prada celor care deja au obtinut-o.Nu muncesc pentru ei ci traiesc pe spinarea celor care vaneaza si pe spinarea haremului lor de femei, in general.S-a vazut ce putere de leu are acest fost insurat, este exact ca leul, ultimile zbateri dar vremea i-a trecut si pierde si teritoriul si haremul si tare ma tem ca acum pe ultima suta de metri vor pierde, si asa e prea batran si vremea lui a trecut.Sa tineti cont dragilor din cupluri ca acesti doi …lei mizeaza pe nervii vostri si pe rezistenta lor ca altfel ar fi vai si amar de ei.

  21. 21
    Rica Says:

    Din pacate pentru acei fani multi la care faceti referire, cine se aseamana , se aduna. Mie nu mi-ar trebui un asemenea caracter nici la treaba in ferma mea. Cat privesc voturile, au fost ale staffului , nu ale voastre, pe primul loc a fost moldoveanca Marioara nu ea. Eu nu sint leoaica sint scorpioanca, tin cu adevarul

  22. 22
    Rica Says:

    Cere iertare la lume, se victimizeaza a uitat ce a facut ea si barbatu-sau? Mi-e sila, mi-e sila.

  23. 23
    anonim Says:

    maidanezo esti unsa cu cacat din cap pana in picioare de cat cacat ai sters de la curul babelor din Italia si Spania,frumos viitor ii pregatesti ALEXANDREI,v-a face jurnalism stergand babele la cur…………………………

  24. 24
    conea Says:

    RUSINE ACESTEI JAVRE ORDINARE PE NUME GABRIELA !!! AM AJUNS LA PAREREA CA DOAR PROSTII SI ORBII VOTEAZA NESIMTIREA SI PARVENISMUL ACESTEI FEMEI !!! UN ASEMENEA OM CA GABRIELA MERITA ABANDONAT IN TOMBERON !!! RUSINE GABRIELEI SI CELOR DE LA EMISIUNE PT CA NU AU DESCALIFICAT-O PT JOSNICUL COMPORTAMENT ETALAT IN FATA PUBLICULUI !!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free