Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii!


alexandra-mpfm

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 4 august 2012, Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 49,75% din voturile celor de acasa. Pana in acest moment, Alexandra a acumulat in competitie suma de 25.000 lei. Ea i-a propus spre eliminare pe Adrian si Marian.

Pe locul al doilea in randul fetelor protejate s-a situat Edina, care a fost votata in proportie de 33,53%. Ea i-a nominalizat pe Marian si Dragos. Pana in acest moment, Edina nu a acumulat nicio suma de bani in competitie.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste Mireasa Saptamanii?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii!”

  1. 9
    alexya Says:

    Alexandra ar trb sa inteleaga ca parerea parintilor conteaza sh nu e o parere de a nostra a telespectatorilor sau a fanilor lui Adrian care nu conteaza dar a a parintilor ei da.sa vedem ce va face in continuare.

  2. 8
    gabriela gregorian Says:

    Fata asta nu prea isi iubeste parintii!
    Cum dr*cu sa nu-ti intelelegi tatal , care se revolta vazandu-te langa asemenea specimen de golan cu asa specimene de parinti scandalagii si plini de venin?
    Marian era efectiv oripilat de ce a putut sa-i iasa pe gura lui “maidanezul”!
    TREBUIA CLAR DESCALIFICAT!CU MA-SA CU TOT!
    NU ESTE POSIBIL ASA CEVA! a provoca si a injura ca la usa cortului sunt unul si acelasi lucru? Adrian l-a avut pe Dragos la degetul mic! I-a scos la iveala adevarata si unica fata,de monstru!
    CUM MAI POATE STA CU EL DUPA CE A VAZUT ACESTE MATERIALE?
    ESTE EXTREM DE COMPLEXATA,se vede de la o posta,criteriile ei de selectie se axeaza strict pe aspectul fizic,inclusiv in ce o priveste.Isi ascunde defectele fizice,pe celelalte le scoate cu nonsalanta la inaintare!
    Pacat!

  3. 7
    doinitza Says:

    Sper sa asculte sfaturile tatalui ei .

  4. 6
    Nainy Says:

    Niciun pic de apreciere pentru aceasta creatura care pentru bani este capabila sa-si distruga viata. Dupa euforia pricinuita de castigarea marelui premiu (daca-l vor castiga!) , va urma perioada fericita de cheltuire a banilor si apoi… trezirea!. Trezirea va fi crancena cand nu va mai avea nici bani si cand se va convinge ca tatal ei a avut dreptate cand a spus ca omul de care s-a indragostit nu este de fapt om, ci maidanez.

  5. 5
    otilia/magda Says:

    Auzi,babuska Alexandra,LEAPADA-TE DE SATANA,dar…. si tu esti o bestie asa ca va meritati!

  6. 4
    anonim Says:

    alexandra esti si tu o maidaneza ordinara,lipsita de scrupule,rusine sa-ti fie atat tie,mamei tale cat si maidanezilor din Ocnita,sunteti o clica de maidanezi.Ma inclin in fata d-lui Gheorghe care vede lucrurile asa cum trebuie,felicitari!!!!!!!!!!!!!!

  7. 3
    ghita_49 Says:

    milka este scoasa din”burta”stafului nora saptamanii. asa vreau sa procedeze si in final ? inseamna ca noi dam bani degeaba pe sms. de,nu conteaza cine voteaza,conteaza cine numara voturile.AMIN !

  8. 2
    ella Says:

    Edina a fost pe primul loc nu Alexandra. Se fac smecherii. Imi pare rau nu ma voi uita la aceasta emisiune.

  9. 1
    Rica Says:

    O fata matura cu suflet rau si privire cruda. Pe deasypra si indragostita de un maidanez.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free