Edina a facut o noua cucerire la mare!


edina-mpfm-vlad-npm4

In urma cu o saptamana, actualii concurenti de la Mireasa pentru fiul meu au mers la mare, in statiunea Mamaia, pentru a face inscrieri pentru noul sezon ce va urma in toamna. Acolo, concurentii s-au intalnit cu fostii concurenti, intre acestia legandu-se mai multe prietenii. O apropiere mai mare a fost remarcata intre Edina si Vlad, fostul concurent de la editia cu numarul 4 Nora pentru mama. Acestia au fost surprinsi tinandu-se de mana si petrecand mai mult timp impreuna.

Venit in platoul emisiunii de astazi, Vlad a declarat ca la mare a fost prima oara cand a vazut-o pe Edina. Desi s-a vehiculat formarea unui nou posibil cuplu, cei doi au negat vehement acest lucru, afirmand ca intre ei au fost doar niste “glumite”.

Cei doi nu au negat insa ca se simpatizeaza, dar potrivit afirmatiilor lui Vlad, iesit recent dintr-o relatie, nu este cazul sa se gandeasca la inceperea uneia noi, deoarece nu se simte inca pregatit de o noua relatie.

Credeti ca exista sansa ca intre cei doi sa fie ceva mai mult in afara competitiei?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Edina a facut o noua cucerire la mare!”

  1. 7
    alexya Says:

    CEE FRUMOS E VlAD

  2. 6
    cochintu iulian Says:

    Vlad vanatorul care alearga dupa mai multi iepurii, nu prinde nici unu

  3. 5
    myky Says:

    Vlad le-a luat de mana pe Andreea si pe Edina ca s-o faca geloasa pe Elena npm5, pe care o place foarte mult. Mai bine se specula in directia aceasta, este mai realist. Vlad este saturat de relatii cu femei usuratice…

  4. 4
    alina Says:

    Vlad a spus ca s-a plimbat de mana si cu Andreea vreo 10 metri,deci toate fetele necuplate au glumit si s-au imprietenit cu el,nu numai Edina.Momentul cu Andreea nu ni l-a aratat staff-ul,tocmai pt a se crea ideea ca Edina a facut o noua cucerire.Din lipsa de subiecte,organizatorii fac din tantar,armasar.O nimica toata transformata intr-un subiect pt finala saptamanii.Patetic…Mai lasati-va de facaturi…Nu mai poate fata sa glumeasca sau sa-si faca prieteni,ca hop se mai speculeaza ceva…

  5. 3
    violeta Says:

    adevarat vlad nu mai are o relatie cu mine,chiar dak ne mai vdm din cand in cand. noi ne-am despartit acum o luna si 3 sapt sau chiar 2 luni….

  6. 2
    Admin Says:

    Denisa nu este nicio prostie, Vlad nu mai este intr-o relatie cu Violeta, eu vorbesc personal cu el..si stiu asta chiar de la el si de la ea, pentru ca am vorbit cu amandoi..

  7. 1
    Denisa Says:

    Ceea ce ati scris e o prostie, uitati-va pe Facebook, Vlad are o prietena serioasa, mult mai frumoasa ca Edina

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free