Alexandra si Dragos – 6 luni de relatie


alexandra-si-dragos

Astazi, Alexandra si Dragos au implinit 6 luni de relatie. Fiind o zi importanta pentru ei, Dragos a dorit sa-i faca o surpriza Alexandrei, daruindu-i un superb buchet de trandafiri albi si un ursulet.

Cuplul Dragos-Alexandra a fost inca de la inceput unul stabil, fidel si neimplicat in conflictele din casa, insa de putin timp lucrurile s-au schimbat, deoarece au aparut unele tensiuni odata cu micile atacuri dintre Edina si Dragos.

Desi s-a tot zvonit ca intre Dragos si Edina ar mai exista oarece sentimente, Dragos nu a sustinut acest lucru, ba din contra a vrut tot timpul sa demonstreze ca singura pe care o iubeste si cu care vrea sa se casatoreasca este Alexandra.

Dragos si Alexandra au implinit astazi 6 luni de cand formeaza un cuplu si isi doresc sa formeze o familie.

Ce parere v-ati creat pana acum de acest cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

28 comentarii la “Alexandra si Dragos – 6 luni de relatie”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Sonia Says:

    antu, hantu ai stat la ea la c*r si ai vazut ca e prostituata, nu ti-e rusin e esti fata,baiat, mamaie,tataie ce esti da esti..varza !

  2. 19
    antu Says:

    nu inteleg de ce ii criticati…era mai bine sa fie in casa toti precum Adrian si prostituata de Edina??? bravo Dragos si Alexandra sunteti ce i mai frumosi…

  3. 18
    mama Says:

    fiind mama si sotie nu-mi pot explica cum accel taran Cormel tata si sot[oare////// accepta sa-si lase nevasta pentru niste bani murdari facand-o doamna de campanie insotitoare sau cum s-o numi in Italia spaNIA ANI DE ZILE IAR ACUM TOT SINGUR DE 10 LUNI ARANI BOLNAVI PSIHIC MURITORI DE FOAME SI AICI POTI AVEA UN SERVICI DACA AI CAP SI CULTURA TREBUIA SA SE OCUPE MAI MULT DE COPII INDREPTANDU-I SPRE SCOLI NU LASANDU-I ANALFABETI SI TRIMITANDU-I IN ITALIA SA MUNCEASCA CU CARCA VAI DE FATA ASTA ALEXANDRA LA CARE DEJA S-A GANDIT CUM SA PRODUCA BANI DE PE URMA EI”””’FACAND-O DOAMNA DE COMPANIE RUSINEEE TIGANCOOOO LASA FATA IN PACE CA EA S-A CHINUIT SA FACA O FACULTATE NU CA COPIII TAI

  4. 17
    floryyy Says:

    acesti indivizi din gasca cocalarului dragos , tiganca gabriela , naiva alexandra , “” criminala monica . pampalaul ioanea , mahalagioaica andrada , sunt sub orice critica , s-au aliat toti ptr al ataca si denigra pe ADRIAN SI EDINA , in speranta ca vor reusi sa-i elimine din competitie , acesti indivizi impertinenti nu-s dau seama ca noi cei care-i sustinem pe ADRIAN , EDINA SI ANDREEA suntem atat de multi incat nu vor putea ei numara cat vom putea noi votaaaa!!! acest cacalaru anallfabet dragos , nu-l duce mintea sa poata gandi mai mult decat se straduieste el sa ne arate , dar nepriceperea , naivitatea lui il da de gol , este atat de naiv si ingamfat incat el crede ca noi cei multi , ii ascultam indemnele si minciunile cocalarului analfabet cu privire la ADRIAN SI EDINA , nu-si poate imagina ca ADRIAN are 2000 de simpatizanti , dar el in micimea lui nu poate judeca ca defapt ADRIAN are mai multe fan cluburi , facand totalul la toate fan cluburile depaseate 6000- 8000 de simpatizanti care sunt f f f f intrigat ca un analfabet ca si dragos a ajuns sa-si dea cu parerea referitor la numarul simpatizantilor lui ADRIAN , ne jigneste total inteligenta prin asi da el cu parerea … asa ceva nu am mai vazut in emisiunile precedente , dar adevarul este ca asa analfabeti si agramati ca si familia cacalarului dragos , trebuie mult sa cauti sa gasesti …. se pare ca si- au facut strategii cand au fost acasa , atat analfabetul cocalar dragos si alexandra , cat si agramatul prostanac ioanea , ptr al provoca , denigra si umili pe ADRIAN SI EDINA … NOI CEI MULTIIIIII , VOTAMMMMMMMMMM , VOTAMMMMMMMM , VOTAMMMMMMMM ADRIAN , EDINA !!!!!!!!!

  5. 16
    syc Says:

    Alexandrooo ti-a gasit madame Gabriela de lucru;; doamna de companie ea imbatranind iti preda stafeta Deschide ochi feta ca acceasta familie te duce la ;produs; si sa speli cacati babelor din Italia Cocalarul Dragos se lauda ca el ;;scoate;; bani usor Trebuia sa-ti dai seama de comportamentul accelui cioban-soferCornel tatal lui cocalar care fara pic de jena a facut circul in direct TOATA FAM ASTA SUNT BOLNAVI PSIHIC –0—FERESTETE DE EI

  6. 15
    Ana Says:

    Nu si-au adus haine de acasa ca nu aveau dar si ca sa nu le spele.PUTORILOR!

  7. 14
    otilia/magda Says:

    Nu cred in dragostea lor! Niste mincinosi,inclusiv Alexandra! Nici macar costume nu si-au adus de acasa,…puturosilor!

  8. 13
    Tilda Says:

    Hmm, dragostea e MAREeeeee…..$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$!!!!!!!!!!
    Asta e …..sunt si astfel de “dragoste”…NU?…DAaaa!

  9. 12
    Ana Says:

    Piticul porno in costum iar Alexandra prostuta.

  10. 11
    ciprian Says:

    sint cei mai frumosi si cei mai seriosi din competitie…pe urma ionut si monik…in rest…ciurucuri

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free