Alexandra si Dragos – 6 luni de relatie


alexandra-si-dragos

Astazi, Alexandra si Dragos au implinit 6 luni de relatie. Fiind o zi importanta pentru ei, Dragos a dorit sa-i faca o surpriza Alexandrei, daruindu-i un superb buchet de trandafiri albi si un ursulet.

Cuplul Dragos-Alexandra a fost inca de la inceput unul stabil, fidel si neimplicat in conflictele din casa, insa de putin timp lucrurile s-au schimbat, deoarece au aparut unele tensiuni odata cu micile atacuri dintre Edina si Dragos.

Desi s-a tot zvonit ca intre Dragos si Edina ar mai exista oarece sentimente, Dragos nu a sustinut acest lucru, ba din contra a vrut tot timpul sa demonstreze ca singura pe care o iubeste si cu care vrea sa se casatoreasca este Alexandra.

Dragos si Alexandra au implinit astazi 6 luni de cand formeaza un cuplu si isi doresc sa formeze o familie.

Ce parere v-ati creat pana acum de acest cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

28 comentarii la “Alexandra si Dragos – 6 luni de relatie”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    gratiela Says:

    nu imi place cuplul lor .Dragos nu urmareste decat sa castige iar Alexandra a cazut in plasa lui si a mamei sale

  2. 9
    sonia Says:

    Plimba mai Dragosel ursu
    SI nu mai da cu presupusu
    Ca Adrian este imbracat
    Ca vecinu tau din sat.
    Adrian este imbracat
    Cu haine de la el de acasa
    Dar tu de la recuzita
    Ce tot faci pe fandosita
    Zice dovlecel a voastra
    Ca voi aveti vila cu fereastra
    Dar noua ne-ati aratat
    Un grajd si ala neluminat
    Si pe urma unde-ai fimat
    La nevasta lu frate-tau ne-ai aratat
    Mai baete nu te mai da tu mare
    Ca ai numai gura tare
    Zici ca esti smecher ca ai bani
    Si nu ai diplome de doi bani
    Pai nu ai diplome ca nu ai carte
    Si banii oricine ii poate face
    Plimba ursu mai baiete
    Nu mai vinde castraveti
    La gradinarii destepti

  3. 8
    ilona Says:

    nu cred ca este un cuplu adevarat, plin de iubire, de dragoste, nu se vede asa ceva…..
    probabil, in finala trebuie sa fie o nunta si alt cuplu nu exista….se axeaza pe acesti doi indivizi…..dar afar nu-i vad impreuna……nu-mi plac……

  4. 7
    miron alis Says:

    Un cuplu fals si Alexandra pe cat este de bleaga vad ca intra in jocul lui Dragos .Desi el neaga ca o mai iubeste pe Edina din fericire noi telespectatorii vedem ca tot timpul o urmareste cu privirea pe Edina iar cand se vorbeste de relatia lor intima ii creste sufletul si zambeste cu gura pana la urechi iar cand Edina plange are un oftat adanc .Nu se potriveste cu Alexandra de loc cand vor ajunge la relatii intime o sa renunte la ea deoarece ea unde o pui acolo sta cele mai nesuferite femei si cele mai plictisitoare .

  5. 6
    Nuty Says:

    Atata timp cat Alex a spus ca nu se poate iubi cu Dragos din cauza lui Adrian……..n/am nici o parere despre acesti doi tineri…..

  6. 5
    Manole Says:

    Sa va iubiti mult!Ocoliti dusmanii si impostorii!

  7. 4
    Nelly Says:

    Daca se iubesc,sa fie sanatosi.Nu-mi place Dragos in niciun fel si nici nu il vad ca familist.La iesire,Alexandra va realiza ca s-a grabit,ptr.ca sunt convinsa ca afara sunt multi baieti care o plac.S-a schimbat si ea foarte mult in ultima vreme,in rau. S-au grabit sa se sarute in fata camerelor,incat nu si-au nimerit buzele.

  8. 3
    tatiana Ploiesti Says:

    Imi doresc din toata iunimasa fie castigatorii asta numai daca votirile vor fi corecte,pentru ca acesti tineri chiar merita sa castige pentru ca eu am inteles ca formatul acestei emisiuni este matrimonial nu de circ cum inteleg uni. Dragi mei sa castige iubirea,dragostea si corectitudinea,asta imi doaresc. Si acesti doi tineri chiar se iubesc foarte mult dece sa nu castige IUBIREA??????

  9. 2
    Gigel Says:

    Ce pare sa avem un necioplit care a trait 3 ani cu o femeie pe care a facut ce a vrut cu ea ,dece nu sa casatorit?pentruca era saraca ca si el,aici e rostul de niste bani multi si pentruca e interzis la munca hai la POMANA promisa de Antena 1.Nu se vede cit e de agresiv,cum tipa la mama lui si la ceilalti concurenti,acum chiar ce a facut la finala saptaminii e de nesuferit cum il provoca pe Adrian ca el sa riposteze sa fie descalificat,un baitica de pe santul dela Ocnita. Care la anii lui si la trei ani de casatorie in urma lui e praful de pe toba.A gasit o fraera cu care sa imparta banii,cu Edina nu a tinut figura,el nici nu avera de gind sa faca cuplu cu Alexandra a asteptat sa intre fete in casa si atunci a sarit si sa legat de gitul ei.Au facut tirgul si o tin de atunci langa,imi este mila de aceasta fata nevinovata in ce sa bagat in ce familie.sau poate nici a ei nu e mai grozava.

  10. 1
    syc Says:

    cocalarul tatuat se lauda cu costumul primit[[[[[accel cioban Costel bonlavi psihic il face pe Adrian ca-i bat6ran====cunoscundu-i destul de bine eu l-as intrba ;;daca Adrian este batran la 29 ani atunci nora-sa[cea mare] care este cu 10 ani mai mare ca fi-su si 7 ani mai mica ca nevasta-sa cum o cataloghiaza??????? Cocalarul Dragos sa se laude cu scolile facute/////

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free