Alexandra si Dragos – 6 luni de relatie


alexandra-si-dragos

Astazi, Alexandra si Dragos au implinit 6 luni de relatie. Fiind o zi importanta pentru ei, Dragos a dorit sa-i faca o surpriza Alexandrei, daruindu-i un superb buchet de trandafiri albi si un ursulet.

Cuplul Dragos-Alexandra a fost inca de la inceput unul stabil, fidel si neimplicat in conflictele din casa, insa de putin timp lucrurile s-au schimbat, deoarece au aparut unele tensiuni odata cu micile atacuri dintre Edina si Dragos.

Desi s-a tot zvonit ca intre Dragos si Edina ar mai exista oarece sentimente, Dragos nu a sustinut acest lucru, ba din contra a vrut tot timpul sa demonstreze ca singura pe care o iubeste si cu care vrea sa se casatoreasca este Alexandra.

Dragos si Alexandra au implinit astazi 6 luni de cand formeaza un cuplu si isi doresc sa formeze o familie.

Ce parere v-ati creat pana acum de acest cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

28 comentarii la “Alexandra si Dragos – 6 luni de relatie”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 28
    anonim Says:

    FELICITARI d-lui GHEORGHE tatal ALEXANREI pentru comparatia adusa la adresa lui dragos,intr-adevar dragos cand incepe sa vorbeasca parca latra un caine MAIDANEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Imi pare rau pentru Alexandra ca o asculta pe mama ei ,care se vede clar ca este avida dupa bani,si a coborat la nivelul cocalarilor tigani din Ocnita.dragos si gabriela trebuiau descalificati de catre comisia de decizie fara drept de apel!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 27
    anonim Says:

    ALEXANDRA,dama de companie in Italia s-au Spania=doamna de companie=speli babele la c*r,gandeste-te bine ce te asteapta,in niciun caz nu ai sa faci acolo jurnalism si nici pe imas la Ocnita………….

  3. 26
    anonim Says:

    ULTIMII COCALARI,ALIENATI MINTAL………….

  4. 25
    FOAMEA URLA In VOI>>... Says:

    cocalare ia-o de mana pe naiva de Alex si pe mama-ta si fugiti inapoi in italia Spania la spalat caca,babelor ca alta pregatire nu aveti…..poate asa dna Gabriela reuseste sa-i puna dinti lui dl Cornel si sa-i schimbe ochelari aia decand era flacauAproro cum o accepta ani de zile sa fie plecat de langa el ca doamna de companiepe mama ta el ramanand ceia ce se si vede un pr.st pampal,u

  5. 24
    ioana Says:

    Vai de tine ALEXANDRA , vei regreta amarnic , vei avea viata grea cu incultii de DRAGOS si GABRIELA. Acestia pentru bani nu mai tin cont de nimeni si de nimic. Deschide bine ochii , asteapta sa-i vezi comportamentul si afara. Cei di familie daca tin la ea sa-i dea un sfat .

  6. 23
    Manuela Pitesti Says:

    eu la aceasta naiva si la cocalar nu le dau nici 1 luna impreuna dupa ce ies din casa groazei ,o sa vada ea naiva in ce familie de rahat a intrat….

  7. 22
    Nuty Says:

    Antu,ai grija ce cuvinte folosesti.

  8. 21
    Sonia Says:

    pai cum hantule sa nu critic te dai smecher aci cu scoala primara ,prosteste o naiva de fata, ii suceste capu saraca de nu mai stie pe ce lume e, javrela ai vazut cum vorbeste ,barbatsou la fel si ce vrei sa spunem noi acuma ca sunt perfecti, mai antule, mai mamaie mai

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free