Afla ce nastrusnicii facea Mirela Boureanu Vaida in copilarie!


Mirela_Boureanu_Vaida

Fiecare 1 iunie este pentru micuti un prilej de maxima bucurie, prichindeii savurand cu zambetul pe buze momentul primirii mult asteptatelor cadouri. 1 iunie este insa si ziua marilor nastrusnicii, libertatea de actiune a micutilor crescand brusc la ceas aniversar. Indragita prezentatoare Mirela Boureanu Vaida isi aduce aminte cu drag de astfel de momente, mai ales cand de 1 iunie reusea sa le faca o surpriza de proportii parintilor. De Ziua Copilului, tot felul de obiecte dispareau ca prin minune din casa, urmand sa fie recuperate intr-un mod inedit. Iata ce nastrusnicie facea indragita prezentatoare!

In copilarie, Mirela Boureanu Vaida si prietena ei cea mai buna obisnuiau sa isi ofere cadouri de Ziua Copilului. Asa se face ca margelele, bluzele, esarfele, rujurile si parfumurile mamei prezentatoarei erau sustrase cu maiestrie si daruite.

La randul ei, Mirela primea fel de fel de cadouri inedite, obtinute prin aceeasi metoda de prietena ei. Intr-un an, darul de Ziua Copilului pentru Mirela a fost chiar papionul de mire al tatalui prietenei, pastrat de la nunta acestuia.

Descoperind ca micutele sunt extrem de generoase de 1 iunie, mamele au trebuit sa gasesca modalitatea de a identifica obiectele lipsa si de a le recupera. Asa ca, la sedintele cu parintii, aflau ce cadouri isi facusera copiii si faceau schimbul de obiecte. De urmatorul 1 iunie, micutele o luau fireste de la capat.

Sursa: a1.ro

13 comentarii la “Afla ce nastrusnicii facea Mirela Boureanu Vaida in copilarie!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Monica (P) Says:

    Carici draga, precum userul asa si spusele !

  2. 9
    observatorul Says:

    Mirelo ,toate astea o sa se intoarca asupra ta ! iti doresc sa treci si tu prin chinurile la care i-ai supus pe Adrian si Marioara si sunt sigur ca n-o sa-ti mai vina sa razi cu gura pana la urechi cum faci acuma…

  3. 8
    carici Says:

    Mai da-va in cicat bai panaramelor ce tot luati parte la alte panarame inculte si bolnave mintal precum Marioara si Adrian ! Chiar mai pot exista atiti oameni asemanatori acestor doi netrebnici ????Nu-mi vine sa cred !

  4. 7
    Marilen Says:

    Si eu vreau sa stiu, de ce o incurajezi pe aceasta Andrada, sa dea friu liber mizeriei din ea. In loc sa o opresti cind devine penibila si desgutatoare, tu i-i citesti mesaje de incurajare, unde e sfatuita sa o tina tot asa, “corecta si dreapta cum e ea vezi Doamne” ???????, iar lui Adrian i-i citesti numai mesaje in care este denigrat si jignit dind satisfactie “intelectualilor” din casa. Urit pprocedez, ai scazut mult in ochii tuturor fanilor lui Adrian, care sunt f.f.f. multi.

  5. 6
    tudor Says:

    Sa-ti fie rusine incurajezi barfa si nesimtirea la o ora cand se uita la emisiune si copii minori.Se vede ca doresti sa-i distrugi psihic pe unii din concurenti , ii freci ca pe maioneza.Intr-o buna zi o sa-ti plateasca Dumnezeu dupa suflet,asa cum i-a platit lui H….,si lui tare ii mai placea sa faca bascalie de lume.Razi ca o nesimtita cum toti ii ponegresc pe Adrian si Marioara.HALAL MODERATOARE!!!!!!!!!!!!!!!!!Ai spus ca nu citesti mesajele ,dar ar fi cazul ai invata ceva din ele.De ce in emisiune dai citire numai la mesajele contra Adrian si Marioara.Am dat “n”mesaje de cand a inceput emisiunea si mi-ati citit doar unul,probabil sa nu bata la ochi,s-au din lipsa de alte mesaje!!!!!!!!!!

  6. 5
    \ANA Says:

    D-na Mirela ,cum se face ca erai asa cuminte atunci micutza ,iar acum cazi foarte des in cursa Handradei,te complaci in mahalagismele ei ,razi alaturi de ea,ceri aplauze doar sa te afli in treaba,de ce nu profesezi acolo unde se dau aplauze ?iok profesionalism

  7. 4
    Monica Says:

    Geta, ai dreptate: gura lumii sloboda, vrute si nevrute dar tu ai auzit de “puncte de vedere”, stii care este rolul si scopul lor?
    Pana una-alta este o carticica: invatati sa scrieti corect !

  8. 3
    geta Says:

    mirela ne place de tine ffffffffff mult cum prezinti emuisiunea sa faci inca o mie de concursuri, nu uita ca gura lumii n-o poti astupa niciodata.

  9. 2
    Manuela Pitesti Says:

    Mirela da ti demisia te rog si du te la teatru la cantari oriunde vrei d mneata numai aici nu mai veni.Cat a fost latraul de Ctalin in casa modera rahatul asta de emis.numai el ,acum cand numai e vb numai latratoarea de la Mioveni rusine ce faci sa stii ca ai scazut mult in ochii telespectatorilor favorizand pe Landrada ,e.t.c stii tu mai bn si pe Adrian si mama lui sa nu i slabesti nici un pic rusineeee.De cand isi permite Landrada sa ne jicneasca ea pe noi ?tu ce faci razi ?ca am vazut ca esti f f f satisfacuta cand toti rad de Adrian ,razi cu gura pana la urechi chiar i incurajezi mai ales pe //IONUTU// cum i spui tu ,rusine Mirela ptr ceea ce faci ,intr o zi d zeu iti va plati cu varf si indesat sa stii…

  10. 1
    Monica Says:

    Stimata doamna, eu v-am facut si niste versuri de ziua dumneavoastra, dati inapoi si citi-le, cred ca se merita.
    As dori sa moderati cu totul altfel acecasta emisiune, asa incat, oameni din tara asta, de peste hotare, sa nu mai fie jigniti, nici ei si nici institutiile statului!
    A rade de “tampeniile” scoase pe gura de unul sau altul, a distruge psihic
    pe altul ( probabil se doreste a fi eliminat) , nu este un castig de imagine nici pentru dumneavoastra, nici pentru cei care produc aceasta emisiune.
    Probabil, va ganditi la “patura sociala”larga, care o vizualizeaza!
    Probabil, va ganditi ca multi vor circ etc.etc.
    Padure fara uscaturi, nu exista.
    ” Uscaturile” suntem acele persoane, care dintr-o intamplare sau alta, ne aflam printre ” cei multi” care va urmaresc emisiunea. Noi, din pacate, reactionam, fin sau dur, fiecare cum considera!
    In limita timpului !

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free