Afla ce nastrusnicii facea Mirela Boureanu Vaida in copilarie!


Mirela_Boureanu_Vaida

Fiecare 1 iunie este pentru micuti un prilej de maxima bucurie, prichindeii savurand cu zambetul pe buze momentul primirii mult asteptatelor cadouri. 1 iunie este insa si ziua marilor nastrusnicii, libertatea de actiune a micutilor crescand brusc la ceas aniversar. Indragita prezentatoare Mirela Boureanu Vaida isi aduce aminte cu drag de astfel de momente, mai ales cand de 1 iunie reusea sa le faca o surpriza de proportii parintilor. De Ziua Copilului, tot felul de obiecte dispareau ca prin minune din casa, urmand sa fie recuperate intr-un mod inedit. Iata ce nastrusnicie facea indragita prezentatoare!

In copilarie, Mirela Boureanu Vaida si prietena ei cea mai buna obisnuiau sa isi ofere cadouri de Ziua Copilului. Asa se face ca margelele, bluzele, esarfele, rujurile si parfumurile mamei prezentatoarei erau sustrase cu maiestrie si daruite.

La randul ei, Mirela primea fel de fel de cadouri inedite, obtinute prin aceeasi metoda de prietena ei. Intr-un an, darul de Ziua Copilului pentru Mirela a fost chiar papionul de mire al tatalui prietenei, pastrat de la nunta acestuia.

Descoperind ca micutele sunt extrem de generoase de 1 iunie, mamele au trebuit sa gasesca modalitatea de a identifica obiectele lipsa si de a le recupera. Asa ca, la sedintele cu parintii, aflau ce cadouri isi facusera copiii si faceau schimbul de obiecte. De urmatorul 1 iunie, micutele o luau fireste de la capat.

Sursa: a1.ro

13 comentarii la “Afla ce nastrusnicii facea Mirela Boureanu Vaida in copilarie!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    diana Says:

    mireasa pentru fiul meu frumoasa mult foarte bine????????

  2. 12
    NICOLAE Says:

    Adrian nu este ceea ce pare ,ascunde o fapta urata savarsita acum un an si doua luni incepand de la aceasta data prezenta.

  3. 11
    lavcost Says:

    draga mirela esti o dulce moldoveanca ca si mine,te apreciez enorm.te rog pune-i la punct pe marioara,adrian sunt fffffffff rai la fel si gabriela,vai de capul alexandrei daca se marita ci dragos.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free