Doamna Mariana: “Gabriela este rautacioasa”


niculina-mariana-gabrielaTensiunile dintre doamna Niculina si doamna Gabriela nu s-au aplanat, ba mai mult decat atat ele au luat o alta intorsatura. Doamna Gabriela considera ca totul a pornit de la doamna Niculina, deoarece aceasta a luat totul personal.

Doamna Mariana, matusa lui Ionut, a venit in platoul emisiunii, pentru a-si prezenta punctul de vedere in legatura cu tensiunea dintre doamna Gabriela si fina sa, doamna Niculina.

Declaratiile doamnei Mariana au socat, aceasta luand apararea familiei sale si blamand comportamentul doamnei Gabriela, cu care era odata prietena.

Doamna Mariana a afirmat “Nu inteleg atitudinea pe care o are Gabriela fata de Niculina”, “Consider ca Niculina nu a gresit fata de Gabriela”.

Desi au fost mult timp prietene in competitie, se pare ca dupa plecarea din show-ul matrimonial, doamna Mariana si-a schimbat total impresia despre doamna Gabriela catalogand-o ca fiind “rautacioasa”.

Conflictul dintre cele doua doamne, a inceput usor usor sa aiba repercursiuni si asupra prieteniei dintre Ionut si Dragos.

Credeti ca in urma tensiunilor nejustificate dintre mamele lor, Ionut si Dragos nu vor mai continua sa fie prieteni?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Doamna Mariana: “Gabriela este rautacioasa””

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Nainy Says:

    Monica(Pitesti), te salut si iti apreciez sincer comentariile!.
    Te salut cu drag!.

  2. 9
    elena Says:

    GABRIELA=O ISTERICA NERUSINATA ,AVIDA DUPA BANI,O TOT LAUDA PE AURELIA.ACEASTA FIIND MULT MAI BATRANA DECAT BOGDAN JOACA DUPA CUM II CANTA GABRIELA,DE FRICA SA NU O APUCE CRIZELE!!!!!!

  3. 8
    mary Says:

    Ma bucur nespus ca Mariana a venit si a descoperit-o in fata publicului pe Gabriela. Dec i cea ce a spus Gina,Sanziana a intarit Mariana. Iata cine este Gabriela o SCORPIE care umbla dupa bani.

  4. 7
    motanul Says:

    D-na Gabriela e deprinsa sa manipuleze cu toti din jur,daca nu-i reuseste – innebuneste! Nu i s-a primit cu Niculina,nici cu d-na Marioara,dar cu d-na Lena nici pe-atita…De aceea face crize!

  5. 6
    Geo Says:

    Mie nu imi vine sa cred cum totusi Dragos, Alexandra si Gabriela au atatia sustinatori, oare lumea e oarba? Proasta? Cum de ii tot voteaza? Nu le vad rautatea, invidia? Le sustin incultura si “agramaticalitatile”, ca sa citesc un clasic in viata…. Tind sa cred ca unii ii sustin chiar daca ii vad ca sunt rai, doar ca sa le faca in ciuda lui Adrian si Marioarei, si aici ma refer la fanii lui Catalin, ai Andradei, etc. Sper doar ca binele sa invinga, chiar si in ultima clipa, cum s-a intamplat la sezoanele trecute, cand nesuferitele de Brandusa si Cristina de la NPM 4 au ramas cu buza umflata, rautatile de Alin si baba Nicolita la fel – la sezonul 5, sper si la finalul acestui sezin binele sa invinga, nu rautatea, minciuna, superficialitatea, egoismul si falsitatea. Sper ca oamenii sa deschida ochii si sa voteze cu mintea si sufletul!

  6. 5
    Monica (Pitesti) Says:

    Pentru Neiny: tot ce e posibil, nu-i exclus un aranjament si aici, strict, e vina celor care au fost la selectie.

    Pentru Elena: nu am vrut s-o apar pe Gabriela, oricum nu e “flebetea” mea. Am spus ca nu prea inteleg acest comportament duplicitar si am dat exemplu cunostinta mea. Daca pana la un moment dat, cunostinta mea se comporta precum Gabriela, cand e vorba de darnicie, este extraordinara!
    Nu am vazut totusi pe Gabriela a fi darnica in casa ( chestia cu maslinele si altele).

  7. 4
    Nainy Says:

    Am mai postat pe 24.o5.2012 la nr. 12 in Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 mai 2012, de la ora 14:oo, un comentariu referitor la comportamentul Marianei pe perioada cat a stat in casa, comportament pe care eu l-am catalogat ca fiind duplicitar, motivul fiind acela ca inainte de a intra in casa s-au facut aranjamente, cei din Dambovita cunoscandu-se!.
    Gresesc sau nu, asta este parerea mea!.
    Mariana n-a miscat un deget pentru a-l apara pe Ionut sau pentru a-i corecta comportamentul cat a stat in casa, singura ei preocupare fiind Gabriela!.
    Inclin sa cred ca strategia lor a fost aceea de a se obraznici Ionut si de a-i jigni pe Adrian si pe d-na Marioara (cred ca n-ati uitat comportamentul pe care l-a avut inainte de intrarea mamei lui in casa!), in timp ce Dragos, Alexandra, Gabriela si Mariana nici pe-acolo nu treceau, nici gura nu le mirosea, datoria lor fiind aceea de a puncta.
    Niculina, vazand cele ce se intampla, a intrat in casa si odata cu ea s-a produs ruptura: Gabriela si Dragos si-au vazut zadarnicite planurile si s-au manifestat ca atare, adica mitocaneste, cum stiu ei!.
    Daca iau aminte la indemnul lui Bogdan de sambata seara: “voi sa nu va certati” adica Dragos si Ionut, n-am decat sa cred in continuare ca o cearta a lor ar scoate la suprafata multe aranjamente pe care ei le-au pus la cale pentru a castiga marele premiu, una dintre perechi, urmand ca cealalta pereche sa primeasca si ea cateva firimituri de la castigatori.
    Asta este parerea mea!.

  8. 3
    otilia/magda Says:

    Gabriela e o scorpie puturoasa,o ipocrita,cea mai josnica mama din lume.Nici nu se uita la Mariana cand vorbea cu ea.

  9. 2
    Elena Says:

    Nu stiu ce spui tu Monica,dar vreau sa subliniez,ca madam Caprela este o rautate si jumatate cum se spune in popor,cel putin la faza cu maslinele apus capac,sa speli ,si sa astepti ca madam Marioara sa manance ,si apoi sa rada de ea cum au facut pana acum,impreuna cu botoasa de Andrada,si laptareasa Milka si pe langa ele si baba de Monica,,,,Daca nu erau filmate mai ziceam,dar ele sau gandit ca acest material nu o sa se dea,,RUSINE<RUSINE,mai zice cocalaru ca e o mama model,,cum in ce fel,,,Si eu sant o mama de baiat de 20 ani,ptr,nimic in lume nu as face asa ceva

  10. 1
    Monica (Pitesti) Says:

    Stiti, in cercul meu de cunostinte, exista o persoana , care la fizic si modul de comportament este Gabriela intreaga!
    Ca si ea are doi baieti! Este o mama extraordinara, o soacra duplicitara ( discuta pe nora de la una la alta), daca nu-i iese ceva bazaie, nu-i convine cand are altul mai mult ca ea, ii cam place sa-si dea cu parerea cand si unde nu trebuie si totusi, retineti, are un suflet extraordinar.
    Cand pornim cate-o actiune de binefacere pentru oameni oropsiti, sincer va spun, aceasta cunostinta controversata, este prima care da cu prisosinta.
    D-na Valeria, daca vei citi, iarta-ma , nu te-am criticat, pentru mine esti o enigma !

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free