Andrada considera ca Edina isi bate joc si de Adrian si de Octavian


andrada-mireasa-pentru-fiul-meu-26-mai-2012

De curand, intre Andrada si Edina s-a iscat un mic conflict. Andrada considera ca intre Edina si doi oameni din casa exista un pact si este de parere ca aceasta isi bate joc atat de Adrian, cat si de Octavian.

Mama Edinei, venita in platoul emisiunii pentru a-si sustine fiica, demonteaza zvonul precum ca ar exista un pact si declara ca nu considera indecent comportamentul fiicei sale fata de Adrian.

Edina a fost deranjata de afirmatiile Andradei, si sustine ca jocul pe care il face este pentru a-si umple timpul.

Desi Edina a afirmat la un moment dat ca intre ea si Adrian este doar o amicitie, gesturile si privirea ei tradeaza alte sentimente, pe care insa Adrian nu le impartaseste, fapt demonstrat prin afirmatia acestuia, potrivit careia ar face un cuplu de complezenta cu Edina pentru a le demonstra celorlati ca se poate.

Adrian a afirmat acest lucru, deoarece crede in continuare ca “Toti cei din casa au format cupluri pentru bani”.

Credeti ca Andrada are dreptate cand zice ca Edina isi bate joc si de Adrian si de Octavian?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Andrada considera ca Edina isi bate joc si de Adrian si de Octavian”

  1. 7
    BOGDAN Says:

    ANDRADA se vede de la distanta ca esti o curva ordinara ,o mahalagioaica de cea mai joasa speta,ai cativa sustinatori si aceea rai ca si tine ,in schimb altii au multi si buni!!!Esti mahalagioaica din nastere,boala din-nascare leac nu are!!!!!!!!!!NU VEZI CA SI PARINTII TAI NU SE MAI RASPUND. SIGUR CA LE ESTE RUSINE CU TINE!!!!!!!!!!!!!! MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,MAHALAGIOAICA,ETC,ETC,ETC……………………………………

  2. 6
    elena Says:

    ANDRADA=mahalagioaica,de o perversitate cum rar intalnesti,etc, etc,etc

  3. 5
    Nuty Says:

    Andrada nu s/a jucat cu Catalin?….Pe deasupra ne/au si mintit in fata ca formeaza un cuplu, sa le fie rusine si sa nu/si dea cu parerea despre altii.

  4. 4
    motanul Says:

    Retraesc pentru Edina,de parca ar fi fiica mea.E un copil inca,care a intrat intr-o viespierie !Ca sa nu-si umple sufletul de negreata care persista acolo,ea trebue sa se ocupe cu ceva.A gasit de cuviinta sa se joace,nu o face pe secretul.Tot e mai bine decit sa umble cu birfitul,cum fac ceilalti.Despre Andrada nici nu doresc sa vorbesc!Atita negativ in ea,cu care se poate compara doar d-na Gabriela!

  5. 3
    otilia/magda Says:

    In comparatie cu Edina,Andrada,este ,asa cum scrie mai jos Nuty.vulgara,rea,invidioasa[uitati-va cand intra in direct sustinatori de a lui Adrian,cum face,ce gesturi si ce vorbe!] edina,a finuta,calma,eleganta,stie sa-si etaleze tineretea si frumusetea corpului.Bravo Edina! Rusine Andrada!

  6. 2
    Nuty Says:

    S/a gasit si cine sa/si dea cu parerea, Andrada care are un comportament urat, jigneste, face misto,o prefer pe Edina asa cum este ea, este mult mai sus din toate punctele de vedere si o apreciez cu toate plusurile si minusurile ei .

  7. 1
    Monica (Pitesti) Says:

    Parerea mea ar fi, ca aici nu este vorba de bataie de joc.
    Fata, Edina, e o fire, asa cum se spune pe romaneste ” mai pisicoasa”, ii place sa fie mangaiata, rasfatata, fara a oferi prea mult de la ea.
    Cu Andreea nu este in relatii bune, cu celelalte fete, nici atat, iubirea lui Tavi o respinge si simte nevoia de divertisment.
    Refuz sa cred ca Adrian ar avea sentimente!
    Daca sunt de acord cu modul ei de manifestare, la prima vedere, as spune NU, la a doua, avand in vedere unce locuieste, as spune ca nu e o crima.
    Lasati-i pe copii sa se distreze, sa cante , sa danseze.Inteleg totul pana la scandal si vulgaritate, grosolanie, obraznicie.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free