Doamna Mariana: “Gabriela este rautacioasa”


niculina-mariana-gabrielaTensiunile dintre doamna Niculina si doamna Gabriela nu s-au aplanat, ba mai mult decat atat ele au luat o alta intorsatura. Doamna Gabriela considera ca totul a pornit de la doamna Niculina, deoarece aceasta a luat totul personal.

Doamna Mariana, matusa lui Ionut, a venit in platoul emisiunii, pentru a-si prezenta punctul de vedere in legatura cu tensiunea dintre doamna Gabriela si fina sa, doamna Niculina.

Declaratiile doamnei Mariana au socat, aceasta luand apararea familiei sale si blamand comportamentul doamnei Gabriela, cu care era odata prietena.

Doamna Mariana a afirmat “Nu inteleg atitudinea pe care o are Gabriela fata de Niculina”, “Consider ca Niculina nu a gresit fata de Gabriela”.

Desi au fost mult timp prietene in competitie, se pare ca dupa plecarea din show-ul matrimonial, doamna Mariana si-a schimbat total impresia despre doamna Gabriela catalogand-o ca fiind “rautacioasa”.

Conflictul dintre cele doua doamne, a inceput usor usor sa aiba repercursiuni si asupra prieteniei dintre Ionut si Dragos.

Credeti ca in urma tensiunilor nejustificate dintre mamele lor, Ionut si Dragos nu vor mai continua sa fie prieteni?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Doamna Mariana: “Gabriela este rautacioasa””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    1existent Says:

    1halfway…

  2. 13
    Nainy Says:

    Ma scuzi Monica, nu am intrat de mult timp pe acest site si de aceea mi-a scapat comentariul tau in care detaliai, nu ca n-as pricepe, daca la mine te-ai referit!.
    Te pup!.

  3. 12
    Monica (Pitesti) Says:

    D_na V., cunostinta mea, este profesoara de desen ( acum pensionata).
    Eu am explicat, acum nu pot sa detaliez de fiecare data.
    Cine pricepe, pricepe !

  4. 11
    Nainy Says:

    Elena, eu am inteles din comentariul Monicai (Pitesti), ca asemanatoare Gabrielei, ca si comportament, exista si alte persoane, una chiar apropiata ei, care chiar daca are atat de multe pacate, sufletul ei este extraordinar de bun, fiind prima care sare pentru a ajuta pe cineva aflat la ananghie.
    In toleranta de care da dovada, Monica inclina sa creada ca si Gabriela ar fi facuta din acelasi aluat ca si persoana din anturajul ei.
    Ce a omis Monica sa ne spuna este clasa sociala, mediul din care provine persoana din cercul ei de prieteni, educatia si pregatirea.
    Daca aici se deosebesc, ma abtin sa cred ca Gabriela ar fi capabila sa empatizeze cu cineva sau din surplusul ei sa dea si celor oropsiti!… amintiti-va cate acte de caritate a facut ea in casa! ca se face ca plange? cu asta nu rezolvi problemele oropsitilor.
    Ati vazut-o cum se chinuia sa planga astazi cand le-a fost prezentat de catre Mirela acel caz social? toti se scremeau sa planga, nimeni nu zicea: renuntam la premiul cel mare (ne-ati tinut degeaba aici 9 luni de zile, fara sa facem nimic, pe mancare, pe bautura, cu un acoperis deasupra capului etc. ).
    Ei, vezi Monica?… prin asta se deosebeste Gabriela de cunostinta ta; ea n-ar sari prima sa dea ceva cuiva, mai repede i-ar da acelui cuiva un picior sa se duca si mai jos decat este!.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free