Doamna Lena: “Intre Edina si Adrian este doar un joc”


doamna-lena-mpfm

De ceva timp, Edina isi petrece cea mai mare parte din timp cu Octavian si cu Adrian, avand tachinari cu amandoi.

Se stie inca de la inceput ca motivul venirii lui Octavian in competitie a fost si este Edina, cu care a incercat sa formeze un cuplu, insa a dat gres, deoarece aceasta l-a parasit dupa numai o saptamana, sub pretextul ca nu este pregatita pentru o relatie serioasa si ca Octavian nu ar fi asa cum si-ar dori ea.

Dupa despartire, cei doi au continuat sa-si vorbeasca, dar Edina s-a apropiat mai mult de Adrian, cu care s-a tot tachinat. Apropierea dintre Edina si Adrian, l-a intristat pe Octavian care a suferit in tacere, avand si momente de gelozie in care ii reprosa lui Adrian ca ar incerca sa se cupleze cu Edina, rapindu-i astfel sansa lui de a o recuceri.

Relatia de prietenie dintre Adrian si Octavian s-a racit, principalul motiv fiind Edina.

Cu toate acestea, Edina a marturisit “Intre mine si Adrian este o relatie de amicitie”. Doamna Lena, mama lui Octavian, este deranjata de faptul ca fiul ei nu vede ceea ce ar trebui sa vada, si anume adevarul, si considera ca “Intre Edina si Adrian este doar un joc”.

Cine credeti ca va avea mai mult de castigat din acest joc?

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “Doamna Lena: “Intre Edina si Adrian este doar un joc””

  1. 4
    Nainy Says:

    Nu cred ca Octavian este atat de indragostit de Edina. A intrat in casa pentru ea, dar si pentru el, crezand ca de data aceasta a dat lovitura, in sensul ca Edina va face cuplu cu el si va iesi invingator din acest concurs.
    S-a lamurit de mult ca n-o poate cuceri, este multumit ca sta degeaba in casa, are ce manca, are unde sta, are ce bea, beneficiaza de distractie, atata cata este…
    Lena nu este o sfanta, nici nu stiti ce mocneste in aceasta femeie vicleana, nici nu stiti!

  2. 3
    otilia/magda Says:

    Tavi,e un baiat blegut,l-am urmarit si in editia trecuta.A facut rau ca a venit.Imi pare rau pt el.

  3. 2
    Elena Says:

    Oricum ,Tavi sia dat seama ca Edina nui impartaseste acel sentiment pe care il doreste el,,,,vreau sa precizez,daca se joaca nui bine,dac fac un joc nici atat nui bine,ca e trist nu,ca plange nu,cum ar dao EDINA ,TAVI ,si ADRIAN,sant fffffffffffff criticati de ,,Mirela , si botoasa de Andrada,,,,in loc sa se vorbeasca de cupluri,ca de doar e swou mireasa ptr fiul meu,,dar care cupluri ,,,,de cmplezenta,,,,din pacate Mirela trebuie sa spun,ca faci diferente intre concurenti,si pe alta parte isi bat joc de tine,,,de fffffffffffffffffffffffffffffffffffmulte ori ii lasi sa conduca ei emisiunea,,nu stiu de ce mai esti pusa acolo,,pe post de ,,,,.

  4. 1
    Monica (Pitesti) Says:

    Mi-e mila de acest baiat!
    Cred, nu stiu, ca e groaznic sa iubesti si sa nu fi iubit.
    Nu are pic de mandrie!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free