Imre: “Nu mai am nicio speranta in privinta fetei pe care o plac”


imre-andreea-mpfm

La Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din 26 mai 2012, Andreea si Andrada au facut cunostinta cu admiratorul lor secret, care cateva zile la rand le-a trimis flori. Desi ambele fete il suspectau pe Imre, ca fiind cel care se ascunde in spatele tuturor atentiilor pe care le primeau, acesta nu a recunoscut, vrand sa tina suspansul pana in Gala Saptamanala.

Se stie inca de la inceput ca Imre a intrat in competitie cu gandul de a-si intalni jumatatea. La scurt timp a format un cuplu cu Bianca, dar la o scurta perioada s-au despartit, Imre sustinand ca Andreea ar fi mai potrivita pentru el. Andreea insa l-a refuzat si acest lucru l-a facut pe Imre sa-si piarda speranta ca-si va mai intalni jumatatea in aceasta competitie. Dupa zile la rand cand acesta declara ca isi doreste sa paraseasca reality-show-ul matrimonial si vazand ca nu are nicio sansa, a decis sa continue sa lupte pentru inima Andreei, desi se dovedea a fi destul de greu.

Dupa interpretarea scenetei povestii de dragoste dintre Penelopa si Ulise, Imre a tot fost vazut in compania Andradei, dar si a Andreei, formandu-se astfel un asa zis triunghi conjugal.

Imre a continuat sa aiba intalniri atat cu Andrada, cat si cu Andreea, dar si cu ambele in acelasi timp, facandu-le diverse atentii si surprize.

La Gala Saptamanala de ieri, Imre a recunoscut ca el este admiratorul secret si a marturisit ca desi s-a intalnit cu ambele fete, gandul lui tot la Andreea se indreapta. Cu toate acestea, concurentul a declarat ca nu ar mai avea nicio speranta in privinta fetei pe care o place, deoarece si-a dat seama ca aceasta nu ii impartaseste sentimentele.

Cu care dintre cele doua fete: Andreea sau Andrada, credeti ca s-ar fi potrivit mai bine Imre?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Imre: “Nu mai am nicio speranta in privinta fetei pe care o plac””

  1. 7
    Anonima Says:

    mie imi place de Imre si cred ca am inceput sa ma indragostesc de el…oricum tine-o Imre tot asa si vei vedea k la un moment dat vei gasi persoana potrivita inimii tale..te iubesc si succes in continuare!!!

  2. 6
    elena Says:

    Doi descreerati,amandoi sunt penibili ,semnul pe care i l-a facut IMRE il fac cei mai mari badarani,eu in locul ei nici nu schitam gestul ,daramite sa ma ridic .

  3. 5
    motanul Says:

    Dupa infatisarea ciudata a lui imre pare a fi asa un om bun,dar el e un om strasnic!Dupa atitea refuzuri,el cu o insistenta maniacala tot continua sa cucereasca pe cineva!Nemaivorbind de gestul cu degetu de vino-n-coa…Eu in locul Andreei nu m-as fi sculat,mai ales ca se tine asa de mindra.Daca ar face ei un cuplu,eu m-as fi bucurat,ei se costa unul pe celalalt.Ar trebui ambii coboriti pe pamint – ingimfarea lui Imre si orgoliul Andreei nu costa nici doi bani!

  4. 4
    otilia/magda Says:

    Imre,e ceva ce rar intalnesti,la varsta lui ,nu cred ca-i copt la minte.A incercat cu 3 fete,numai pt a arata ca el poate,dar a cazut in penibil.Nu se potriveste cu niciuna.

  5. 3
    Nuty Says:

    Nu se potriveste cu niciuna,e un tip ciudat ca si Catalin, ba chiar mai mult.

  6. 2
    Monica (Pitesti) Says:

    Intalnirile lui Imre au fost programate de altii.
    Am zis-o: fetele Andreea si Andrada, caractere puternice, vor altceva de la viata. Numai barbati care le pot domina, rezista langa ele.
    Daca stau si ma gandesc< Andrada nu prea-l razbea pe Catalin… Este?

  7. 1
    jeny40 Says:

    Cu care dintre cele doua fete: Andreea sau Andrada, credeti ca s-ar fi potrivit mai bine Imre?
    Cu Andreea…si eu consider ca ,dupa cum s-a vazut si in gala, Andreea nutreste si ea niste sentimente pentru Imre.Eu ai vad potriviti unul pentru celalalt.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free