Cine va iesi Mama Saptamanii la Gala Saptamanala de sambata?


marioaraDaca saptamana trecuta, la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 3 martie 2012, doamna Marioara a iesit Mama Saptamanii cu un procent destul de mare, mai precis 40.4% din voturile celor de acasa, saptamana aceasta oare cine se va clasa pe primul loc?

Sambata trecuta pe locul al doilea in preferintele celor de acasa s-a situat doamna Maria, mama lui Catalin, cu 25,8% din voturi.

Ambele mame au facut cate doua nominalizari, astfel: doamna Marioara le-a nominalizat pe Monica si pe Andrada, iar doamna Maria le-a propus spre eliminare pe Aurelia si Andreea.

Pana in acest moment in sondajele facute pe site-ul meu in randul mamelor preferate se claseaza:

1. Doamna Marioara

2. Doamna Maria

3. Doamna Gabriela

4. Doamna Mariana

5. Doamna Aurica

Cu credeti ca va sta situatia mamelor protejate sambata la Gala Mireasa pentru fiul meu?

16 comentarii la “Cine va iesi Mama Saptamanii la Gala Saptamanala de sambata?”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Marilen Says:

    Marioara merita titlul de mama saptaminii. Este o doamna de caracter,nu se compara cu mama lui Catalin, care minte cu multa nerusinare si blesteama ca la usa cortului.

  2. 9
    mariana 2 Says:

    Si la aceasta gala de sambata 10 03. clasamentul va fi :
    1 Marioara
    2. Gabriela
    3. Maria
    4.Mariana
    5 , Aurelia
    Aurelia nu este votata nu pentru ca este noua si nu au fan-cluburi ci datorita comportamentului lui Imre un om un pic dus cu capul,fara scrupule a vazut ca Bianca nu a fost de acord cu el in multe privinte,s-a gandit sa schimbe foaia si sa spuna ca lupta pentru dragoste ,dar nu ne va convinge.Totusi ma bucur ca a inteles ,ca si pe el Catalin l-a manipulat ,s-a jucat cu creierul lui mic si a facut cea vrut cu el pana l-a determinat sa se desparta de Bianca. Asa va face si cu Dragos , a inceput la munte , numai ca Dragos nu i-a ascultat sfaturile.

  3. 8
    mariana 2 Says:

    Vom vota in continuare pe Marioara , va iesi pana la final mama saptamanii , nici un cuplu nu va lua toti banii ci doar banii adunati de ei cuplurile,de ceilalti concurenti , adica fetele si mamele care vor ramane ,si Adrian sigur va ceda suma pentru Robert pentru a-l ajuta cu operatie. Sa ramana si Edina care va proceda la fel.Adrian si Edina sunt doi concurenti instariti si pot ajuta pe cel care este bolnav.

  4. 7
    anisoara Says:

    sunt de acord cu cei care ii sustin pe Adrian,Marioara si Edina .Ei sunt preferatii mei si imi pare rau ca Edina vrea sa paraseasca competitia.

  5. 6
    merri Says:

    Fanii acestui concurs dorim ca banii acumulati pana acum de concurenti sa le revina lor, nu la sfarsit aceste cupluri de complezenta sa ia numai ei banii si la iesire se saluta din mers. Marioara nu merita banii acumulati ca fiul ei nu are cu cine face cuplu? de ce mincinosul de catalin sa iasa cu banii ” ca stie sa vorbeasca” ca este inteligent” joaca teatru la fel andrada, Alexandra, monica. Andreea o sa iasa cum a iesit Valentina fara nimic si prefacutii stau se tin de mana cred ca de emotie ca mint nu din dragoste.

  6. 5
    lacramioara Says:

    Dna Marioara merita titlul de ms cu varf si indesat,la cate umilinte si nedreptati a fost supusa.Votati Marioara si Adrian.

  7. 4
    micaioana Says:

    are dreptate votati marioara si adrian

  8. 3
    Nuty Says:

    Eu cred ca doamna Marioara va iesi mama saptamanii.

  9. 2
    Nuty Says:

    Tilda,ai dreptate,dar nu toti au aceeasi parere si eu am vazut/o la fel, ea nu intervine si nu jigneste,tace si asculta si vorbeste doar atunci cand este atacata si jignita,eu asa o vad nu inteleg de ce unii dintre noi o jigneste si pe ea si pe Adrian,mai ales ca acum s/a vazut clar ca, Catalin si/a dat arama pe fata,el nu este prieten cu nimeni nici cu Imre nici cu altcineva,el sta la panda si ataca, nu conteaza pe cine,este periculos, i/a atacat pe toti pe rand si nu s/a terminat aici, o sa continuie,pacat de Andrada care acum este ca o vrabiuta speriata, se pupa de frica cu el….pacat.

  10. 1
    Tilda Says:

    Dna Marioara merita titlul mama saptaminii, e o doamna ,se comporta ca o doamna, sta la dispozitia tuturori sa le asculte doleantele, are un suflet curat, cald si f. bun.Ajuta cand poate , nu asteapta nimic in schimb.Este o mama de invidiat, este o femeie tare,are demnitate, credinta.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free