Cine va iesi Mama Saptamanii la Gala Saptamanala de sambata?


marioaraDaca saptamana trecuta, la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 3 martie 2012, doamna Marioara a iesit Mama Saptamanii cu un procent destul de mare, mai precis 40.4% din voturile celor de acasa, saptamana aceasta oare cine se va clasa pe primul loc?

Sambata trecuta pe locul al doilea in preferintele celor de acasa s-a situat doamna Maria, mama lui Catalin, cu 25,8% din voturi.

Ambele mame au facut cate doua nominalizari, astfel: doamna Marioara le-a nominalizat pe Monica si pe Andrada, iar doamna Maria le-a propus spre eliminare pe Aurelia si Andreea.

Pana in acest moment in sondajele facute pe site-ul meu in randul mamelor preferate se claseaza:

1. Doamna Marioara

2. Doamna Maria

3. Doamna Gabriela

4. Doamna Mariana

5. Doamna Aurica

Cu credeti ca va sta situatia mamelor protejate sambata la Gala Mireasa pentru fiul meu?

16 comentarii la “Cine va iesi Mama Saptamanii la Gala Saptamanala de sambata?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    TANTZA Says:

    Marioara merita din plin sa fie mama saptamanii,pentru taria de caracter si pentru toate mizeriile pe care le suporta din partea celorlalti noi o votam sa ramana mama saptamanii,ata bucurie sa aiba si dumneaiei si sa-i vad cum crapa cocalarii de oftica !!!

  2. 15
    Inna Says:

    Nimeni nu-i reproseaza doamnei Marioara ca vorbeste in “dulcele grai Moldovenesc”. I se reproseaza modul cum se comporta , cum si ce,vorbeste Dansa, la adresa celor din casa. Asemeni ei, este si “baiatul” Adrian!

  3. 14
    SOFIA CORBAN Says:

    Poate ce-i care votează împotriva lui Adrian și a mamei lui, își dau seama de ce sunt în stare ceilalți, mai ales Cătălin și mama lui, care pe un post de TV la făcut nemernic pe Adrian. Cătălin, Dragoș, Ionuț, Imre, Daniela și toți ceilalți au făcut acolo o clica de țărani, mai ales Cătălin care se crede mare inteligent are un vocabular ordinar nu știu de ce nu la-ți exclus afara din competiție, un inteligent se comporta asa? pe Andreea am susținu-to pana acum, dar nu am sa o mai fac, deoarece a început și ea sa devina nesimțita. Ii doresc lui Adrian și doamnei Mărioara sa aibă puterea sa treacă peste toate și am sa-i susțin în continuare, noi vedem destul de clar cu cine au dea-face. Maria trebuia sa stea la ia acasă și sa nu vina în competiție, dar a venit pentru bani mai mult, atunci sa stea in banca ei. Pentru Andrada: chiar nu vezi cu cine ai dea-face si in ce familie ai sa intri?. Pentru Alexandra oare parintii tai nu vad deosebirea dintre tine si Dragos? sau tu nu o vezi? daca ai fi fata mea, ti-as interzice sa te cuplezi cu Dragoș. Treaba ta, dar o sa mai vedem si dupa concurs dacă o sa mai fiți împreuna. Emisiunile care erau la Nora pt mama, eu nu am văzut asa mahalagism cum vad acum, mai ales de la Maria. Daniela ia spus lui Adrian sa plece ca nu a făcut pereche, dar ea de ce mai sta acolo, ca nu o bagă nimeni în seama, doar se bagă singura, rusine, rusine, rusine la toti.

  4. 13
    SOFIA CORBAN Says:

    Poate ce-i care votează împotriva lui Adrian și a mamei lui, își dau seama de ce sunt în stare ceilalți, mai ales Cătălin și mama lui, care pe un post de TV la făcut nemernic pe Adrian, Dragoș, Ionuț, Imre, Daniela, etc, un vocabular ordinar nu știu de ce nu la-ți exclus afara din competiție, se crede inteligent, un inteligent se comporta asa? pe Andreea am susținu-to pana acum, dar nu am sa o mai fac, deoarece a început și ea sa devina nesimțita. Ii doresc lui Adrian și doamnei Mărioara sa aibă puterea sa treacă peste toate și am sa-i susțin în continuare, noi vedem destul de clar cu cine au dea-face. Maria trebuia sa stea la ia acasă și sa nu vina în competiție, dar a venit pentru bani mai mult, atunci sa stea in banca ei. Pentru Andrada: chiar nu vezi cu cine ai deaface si in ce familie ai sa intri?. Pentru Alexandra oare parintii tai nu vad deosebirea dintre tine si Dragos? sau tu nu o vezi? daca ai fi fata mea ti-as interzice sa te cuplezi cu el. Treaba ta, dar o sa mai vedem si dupa concurs dacă o sa mai fiți împreuna.

  5. 12
    stefan Says:

    d-na marioara va iesi mama saptaminii.multi o acza ca nu stie sa vorbeasca .in primul rind vorbeste moldoveneste si unele cuvinte suna urit cum ar fi vrista in loc de virsta dar asa sa spune in moldova si aici nu e un concurs de inteligenta si oratorie .o votam pt omul marioara catalin daca e inteligent va place cum i-a atacat pe toti ,vaplace ce face mama lui si apoi nu mai recunoaste ce a spus

  6. 11
    Any-Mari Says:

    D.na MARIA sa fie mama saptaminii.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free