O prietenie strânsă este pe cale de a se destrăma la “Mireasă pentru fiul meu”!


Andreea_Edina_2_9a3c4d95c2Cele mai controversate mirese, Andreea şi Edina, au avut recent un schimb dur de replici, reproşându-şi una alteia lipsa de susţinere. Totuşi, în vacanţa de la munte, cele două şi-au făcut de cap.

Dacă vor izbucni noi conflicte în competiţie sau vor reuşi cele două să depăşească momentul şi să îşi salveze relaţia de prietenie, rămâne de văzut la “Mireasă pentru fiul meu”!

Întreg conflictul a pornit de la o acuzaţie a Andreei faţă de Edina, prima concurentă susţinând că prietena ei nu i-a fost alături când s-a aflat la un pas de eliminare. Până acum, cele două fete făceau o echipă foarte puternică, înfruntându-i pe concurenţii care le-au criticat de-a lungul timpului. Andreea a fost alături de Edina, după despărţirea acesteia de Dragoş, ridicându-i moralul şi susţinând-o în disputele cu Dragoş şi mama lui, Gabriela. La rândul ei, Edina a fost umărul pe care Andreea s-a sprijinit atunci când toţi concurenţii au acuzat-o de falsitate.

Acesta nu este însă singurul subiect delicat din concurs în centrul căruia se află Andreea. Toate privirile sunt aţintite asupra ei din cauza întâmplărilor petrecute la munte. Deşi vacanţa concurenţilor a luat sfârşit, evenimentele controversate petrecute acolo stârnesc ecouri puternice în competiţie. Momentul cel mai fierbinte a fost cel în care Andreea şi Edina par să se fi sărutat, înfierbântând imaginaţia bărbaţilor.

La întoarcerea în casa “Mireasă pentru fiul meu”, Imre a decis să întrerupă relaţia cu Bianca, un cuplu foarte îndrăgit de telespectatori, pentru a o cunoaşte mai bine pe Andreea.

Această decizie a dus şi la pierderea sumei de 10.000 de lei, premiu câştigat de cuplul Imre – Bianca care ar fi intrat în posesia celor doi dacă, până la încheierea competiţiei, ar fi rămas împreună. La momentul respectiv, Imre era bucuros că îi va putea dărui aceşti bani Biancăi pentru a face o a doua facultate.

Care sunt secretele din spatele acestei despărţiri, cum va evolua Imre în continuare în concurs, care va fi răspunsul Andreei, telespectatorii vor descoperi urmărind “Mireasă pentru fiul meu”.

Sursa: libertatea.ro

4 comentarii la “O prietenie strânsă este pe cale de a se destrăma la “Mireasă pentru fiul meu”!”

  1. 4
    petroneldumitru@yacomro Says:

    este clar andreia zoca teatru si stie sa faca foarte bine dar ce rost mai are ea an acesta pompetitie?

  2. 3
    maria Says:

    bravo andreea sa eaci tot ce-ti place

  3. 2
    maria Says:

    andreea ecea mai tare

  4. 1
    merri Says:

    andreea se joaca cu imre a vrut sa vada daca ii pica in plasa, Imre marele Guru sa mearga acasa , ca abia a venit si este un ciudat.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free