“Balada lui Nea Adrian” – poezie pamflet


In continuare voi posta o poezie intitulata “Balada lui Nea Adrian” si adresata concurentului Adrian de la Mireasa pentru fiul meu. Poezia a fost preluata de pe un site de socializare si postata de Lorand Lorand Ali. Totul este un pamflet si va rog sa-l tratati ca atare.

BALADA LU’ NEA ADRIAN

Adrian eu ma numescadrian
Din Bacau calatoresc
Si-am venit aici la voi
Sa va toc…sa va indoi
Poate mai castig ceva
Bani pentu firma mea
……………………………….
Iar la masaje cand ma duc
Eu tot pe mama o apuc
Ca sa stie toata tara
C-acasa inca dorm cu mama
Las’ ca fete tot gasesc
Pana ce imbatranesc
Ca eu sunt pretentios
Si nu sunt un mincinos
Doar ca nu mai recunosc
Cand gresesc si sunt jegos
Dar sa stiti voi de la mine
Pe fani i-am prostit…se stie.

33 comentarii la ““Balada lui Nea Adrian” – poezie pamflet”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    maria Says:

    Gogule,rusine,rusine sa-ti fie mai gandestete ca si copii citesc prin aceste comentarii.

  2. 29
    maria Says:

    Costica din Botosani,eu cred ca tu ti cu ursul dupa cum i-l caracterizezi pe Adrian……eu cred ca tu te asemeni cu Catalin si Imre s-au poate cu ceilali doi.Tine pentru tine comentariul de mai inainte (pamfletul).

  3. 28
    Elena Says:

    ANONIM,FRAIER CE ESTI,POATE AI SI TU UN PIC DE SUFLET,DACA TU AI FI ATACAT ASA MISELESTE PE FATA TEAI LASA,,,,,LUPTA ADRIAN NOI O SA TE SUSTINE INDIFERENT,DE RAUTATILE FORUMISTILOR,,DACA NOI SANTEM DIN MOLDOVA TU DE UNDE MORTII TAI ESTI?TE CREZI MAI DESTEPT DACA ESTI DIN ALTA ZONA A TARII?

  4. 27
    Elena Says:

    TOTI AVEM SI BUNE SI RELE,DAR UNII PRECUM SACALII LUI CACALIN,NU AM SA SUPORT NICIODATA,NU CA ADRIAN AR FI MAI BUN,DAR ESTE PUS LA ZID DE TOTI,NICI MACAR NUL LASA SA VORBEASCA,,,A VRUT CICA BIANCA SA FIE DE PARTEA LUI,DAR LIMBRE,IA TAIAT LIMBA,SI ACUM SI EA E CONTRA LUI ADRIAN,,,DACA SANT ATAT DE DESTEPTI DE CE NU CEDEAZA EI,SI SA I LASE IN PACE PE FAM,PRICOP,,,DAR SI ASA DACA IAR LASA MIRELA PUNE ,,,,,PAIE PE FOC,,

  5. 26
    Tilda Says:

    Fanii lui Catalin recurg mereu la jigniri.Sunt prea slabi pentru a apara cu argumente preferatul lor.
    Cel putin cei care intra aici sunt necivilizati,dau dovada de lipsa de respect si bun simt.

  6. 25
    gety60 Says:

    Toti cacarezii din casa isi doresc ca Adrian sa fie eliminat pe motiv ca nu are cuplu .Daaarrr ai intreb pe ei ,toantele care nu au cuplu de ce nu cer sa fie eliminate ?In concurs intra baietii cu mama lor ptr o fata ,daca pe fete nu le plac baietii sa fie eliminate ptr ce sa ramana in casa sa dea din cioc toata ziua sa ne streseze .Eu cred ca asa ar fi corect .Daniela care este cat soba te teracota si isi mai arata si burlanul zi de zi ? Alexandra cu ochii aia ridicati spre tample si cu ugerele pana la buric ? Andrada cu gura ca de peste [somn]cand rade se duce gura pana la urechi ?Bianca 1m si 5cm are capul mai mare decat corpul ?Aurelia care se cauta singura si nu se gaseste?Andreea”nasuc ” delicat si gurita de caprita ?Edina dintisori de delfinasi ?Monica holbata ?ESTI OBLIGAT SA FACI CUPLU CU ELE ? DOAR DACA VREI BANII , ESTE ADEVARAT ?

  7. 24
    gety60 Says:

    Ma bucur ptr Adrian si mama lui ca au plecat la munte.Dar bineinteles ca nu au scapat de psihopatul pisecios de cracalin nici acolo .

  8. 23
    gety60 Says:

    Bravo Paula .

  9. 22
    gety60 Says:

    Este clar esti tot un cacalin .Cine se aseamana se aduna .

  10. 21
    merri Says:

    Ma, tu cu balada tu esti j….os , sa terminat tara in cele 6 fete din casa de trebuie Adrian sa faca cuplu din dragoste ? cu cine sa faca cuplu ? cu micuta aia cu ochelari – bianca care are l m si 20 kg. cu slabanoaga de monica , Aurelia nu mai vorbim, Andrada o pitica siliconata nu mai vorbim de Raluca care daca deschidea gura …… fiti ma realisti si uitati-va in jur , nu toti alearga dupa BANI ca Imre .

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free