“Balada lui Nea Adrian” – poezie pamflet


In continuare voi posta o poezie intitulata “Balada lui Nea Adrian” si adresata concurentului Adrian de la Mireasa pentru fiul meu. Poezia a fost preluata de pe un site de socializare si postata de Lorand Lorand Ali. Totul este un pamflet si va rog sa-l tratati ca atare.

BALADA LU’ NEA ADRIAN

Adrian eu ma numescadrian
Din Bacau calatoresc
Si-am venit aici la voi
Sa va toc…sa va indoi
Poate mai castig ceva
Bani pentu firma mea
……………………………….
Iar la masaje cand ma duc
Eu tot pe mama o apuc
Ca sa stie toata tara
C-acasa inca dorm cu mama
Las’ ca fete tot gasesc
Pana ce imbatranesc
Ca eu sunt pretentios
Si nu sunt un mincinos
Doar ca nu mai recunosc
Cand gresesc si sunt jegos
Dar sa stiti voi de la mine
Pe fani i-am prostit…se stie.

33 comentarii la ““Balada lui Nea Adrian” – poezie pamflet”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Nuty Says:

    Sa va fie rusine ca postati asemenea mizerii,pamflet de doi lei,cum adica…la masaje cand ma duc,eu tot pe mama o apuc…..ce/i asta,dobitocule care ai scris asa ceva,,mai citesc si copiii,poet ca rahat,nesimtitule care esti….

  2. 9
    anonim Says:

    Bai pupincuristilor ai lui Adrian nespalatul cu , cat v-a promis ca va plateste sa-l tot laudati si sa-l pupati ? Santeti niste moldoveni prosti care nu stiti sa apreciati si sa faceti diferenta intre oameni de aceia nu incetati sa-i tot pupati in cur pe Adrian si masa .

  3. 8
    Paula Says:

    Tu insuti esti un pamflet.Si te tratam ca atare!

  4. 7
    lili Says:

    Adrian este cel mai tare,nu inteleg ce au toti cu el,il haituiesc ,il hartuiesc,si pe el si pe mama lui,cu cine era sa faca cuplu?cu toantele alea care se calarescprin casa?votamADRIAN/pana la final sa vedem moare milka si cocalarul de necaz????

  5. 6
    Maria Says:

    Stiti de ce este votat Adrian?Pentru ca toti ceilalti il ataca.Nu-si dau seama prostii ca si atunci cand vezi un animal singur incoltit de alte fiare,sari in apararea lui.Cum sa nu solidarizezi cu o persoana ,care, se vede clar ,ca ceilalalti il urasc pentru ca este mai puternic .

  6. 5
    aiana Says:

    Ali (BABA) Lorand,cine-i fi tu,lasa-te de meserie !!!asta-i poezie? ! pamflet? poate la nivelul gradinitei !te crezi grozav.o ,ce sa spun ,esti un talent !!! pe maidan…

  7. 4
    otilia/magda Says:

    Gogu,esti fratele gusterului de Dragos?Se vede….vai de steaua ta.

  8. 3
    andrada Says:

    Daca Adrian ar fi un blegoman sau un om slab a-ti putea sa-l manevrati cum doriti voi era plecat de mult s-au nu la-ti baga in seama.Dar asa Adrian este “leul junglei” si nu se lasa iar noi op sa-l sustinem pina la final.Sa mori de ciuda tu gogu, daca nu ai murit deja.

  9. 2
    otilia/magda Says:

    Adrian e cel mai curat si frumos baiat din casa.Doar nu era sa faca cuplu cu uratele alea care le-au adus Antena 1,stiind ca Adrian e pretentios.Bafta Adrian.

  10. 1
    Sonia Says:

    Vai de pamfletul tau ! Ce n-ati vrea voi sa fiti la nivelul lui Adrian: frumos, destept, cu pregatire

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free