Raluca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu


ralucaLa Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 18 februarie 2012, mamele au facut nominalizari de fete. Patru concurente au fost la un pas de eliminare, si acesteau au fost: Alexandra, Monica, Raluca si Andreea. Dintre acestea Raluca a avut cele mai multe nominalizari.

Dintre toate fetele propuse spre eliminare, trei au fost salvate de catre cei de acasa, si anume: Alexandra, Andreea si Monica. Din pacate, Raluca a fost cea care a parasit competitia. In ultima perioada, ea si-a tot cerut eliminarea, dorindu-si cu ardoare sa plece din concurs.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de ieri, 20 februarie 2012, de la ora 14.00, Raluca a fost prezenta in platoul emisiunii. Ea si-a lasat ultimele impresii si le-a dat mici sfaturi concurentilor. Ea i-a sfatuit pe Catalin si pe Andrada sa formeze un cuplu.

Regretati plecarea Ralucai din competitia matrimoniala?

Articol realizat de Raluca Neagu

3 comentarii la “Raluca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu”

  1. 3
    neti Says:

    Catalin nu mai rade ca prostul in emisiuni.

  2. 2
    maria 7noi 2010 Says:

    Te iubesc si te apreciez Raluca ,nu te lasa cauta-l pe Adrian ,tine legatura cu dl.Costel ,voi sunteti facuti unul pentru altul ar fi pacat sa nu va apropiati ,de multe ori fata trebuie sa fie mai cu initiativa si stii cum e iesi pe usa si intri pe geam,Adrian este un fiu un sot si un tata minunat …fiecare avem lipsuri.iar el este inhibat totdeauna a batut la porti inchise si nu a vazut padurea de uscaturi.,as vrea sa veniti la vara la mare la mamaia inpreuna.

  3. 1
    Tilda Says:

    Fata e finuta,desteapta educata cu bun simt.
    Ii doresc tot ce e mai bun ,un baiat cum este ea cu inima curata.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free