Monica – Mireasa Saptamanii pentru prima oara (11.02.2012)


monicaLa Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 11 februarie 2012, Monica a iesit pentru prima oara Mireasa Saptamanii cu un procent de 29,6% din voturi.

Pe locul al doilea in randul preferintelor celor de acasa s-a situat Alexandra, care a acumulat 18,2% din voturile celor de acasa, pe locul al treilea s-a clasat Andreea, iar pe ultimul loc in preferintele publicului s-a situat Edina.

Dintre cele patru fete protejate de public, trei au fost nominalizate spre eliminare si acesteau au fost: Monica, Andreea si Edina, care au ramas pe mai departe in competitie.

Cum comentati faptul ca Monica a clasat pe primul loc in preferintele publicului? Care credeti ca sunt motivele pentru care ea a acumulat un numar asa de mare de voturi?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Monica – Mireasa Saptamanii pentru prima oara (11.02.2012)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    maria 7noi 2010 Says:

    Oare cum era cel dela paravan la Niculina Stoican la Emisiunea ”te vreau langa mina”care a refuzat-o pe frumoasa hormonica, de regula acolo vin sa-si caute partenera oamani vaduvi ,divortati si in general pensionari,cred ca oricum ar fi barbat sa fie ,va da-ti seama cat este de lesinata de a se marita?si cat de jos este de l-a ales pe Ionete sa o ridice?

  2. 9
    Tilda Says:

    I s-a urcat in cap ca a “iesit(?)” ms, deja face planul ca asteapta sa-i vine randul la eliminari de baiati. Plin cu strategiii….e bagata de comisia de decizie…NU-I GLUMA!!!!!

  3. 8
    ghita_49 Says:

    Apropo,voi vedeti pe monica urata ? Ce ziceti atunci de sfanta Alexandra ?
    Asta arata mai rau ca multe femei care au nasteri. Uitati-va bine la ea.De,d-soara se cheama ca este.

  4. 7
    Fabiana Says:

    Fata asta a venit la tinta pentru premiu. Credea ca-l va fraieri pe Adrian cu atitudinea ei de fata inabordabila si nu a reusit. A dat de prostanacul de Ionete si asta ii va canta in struna si-i va trimite 300 de sms-uri pe zi asa cum isi doreste ea de la un barbat. S-a vazut cat era de afectata ca au iesit pe locul 3 la concursul de Valentine’s. In afara de Adrian, toti sunt acolo pentru premiu! Esti cel mai tare Adrian!!! http://youtu.be/uSRFuTCE0M0

  5. 6
    maria 7noi 2010 Says:

    are mutra de turcoaica ,calugarita sfanta dar in ea zace diavolul o perversa si rea prefacuta il face arsice pe Ionete care de prost ce este a pus botul,oare crede cineva ca femeia asta batrana il place?sa fim seriosi.

  6. 5
    aiana Says:

    atentie! este vicleana ca o vulpe ! sa nu-si inchipuie Ionut ca o sa fie cu el !il foloseste in prezent ,a vazut ca nu i-a tinut cu Adrian,daca avea cuplu Ionut,sarea la Ciprian ,trebuia sa se foloseasca de cineva,formand un cuplu avea sanse mai mari sa ramana in competitie !cu tupeul ei o sa faca pe parcurs multe sicane intre concurenti…

  7. 4
    ghita_49 Says:

    Monica ii o d-soara frumoasa,se vede si educatia in ea. Ionut ii barbat simpatic,nu pare a fi om rau.

  8. 3
    lacramioara Says:

    Pai Clont-Clont,asta merita:Doamne,Doamne milueste, Ce mi-a fost dat,,sa traeste”,Am zburat din floare-n floare,Si mi-a iesit in cale o baba mare,Monica o chema ,Si n-am ce face, ma multumesc cu ea.

  9. 2
    otilia/magda Says:

    Hormonica-Minciunica-Batranica-,dute acasa fata ca esti varzaaaa…

  10. 1
    mirela Says:

    domnisoara care a terminat teatrologia a gresit scena cu aceasta emisiune cica are nevoie linga ea de un barbat care sa o ridice si la gasit pe pupacila bravo ei

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free