Doamna Gabriela, Mama Saptamanii pentru a treia oara consecutiv (11.02.2012)


gabrielaIn Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii pentru a treia oara consecutiv, fiind votata de aceasta data intr-o proportie de 37,8% din voturi.

Ea le-a nominalizat spre eliminare pe Andreea si Edina.

Pe locul al doilea in preferintele celor de acasa s-a situat doamna Marioara, la fel ca si saptamana trecuta. Doamna Marioara le-a nominalizat pe Diana si Monica.

Ce parere aveti de clasamentul mamelor protejate de saptamana aceasta?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Doamna Gabriela, Mama Saptamanii pentru a treia oara consecutiv (11.02.2012)”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    geta Says:

    votati cuplu dragos-alexandraaaaaaaaaaa.

  2. 13
    geta Says:

    hai gabriela nu va lasati calcati in picioare de dusmani.

  3. 12
    otilia/magda Says:

    Dragos ,asa cum si-a luat bocceluta de la prima nevasta,de la Edina a doua oara,asa o sa-i dea papucii si Milkai.El cand a vazut cat e inalt nivelul de trai si civilizatie,etc al Edinei,a fugit .S-a gandit sa caute ceva de teapa lui,mai din topor-gen Alexandra.Numai ca cea care pierde, va fi Joiana alias Alexandra o nespalata.Gaurela e rea, precum o vipera cu corn.

  4. 11
    SILVIA Says:

    Taranca parvenita cand a reintrat in casa a venit cu un ilic tricotat de mana tip provincie iar acum a ajuns ….;marea doamna;;care a avut copiii de la 16 ani cu nora cu catva ani mai mica jignind-o pe d-na Maria… Incoparabil … Daca fiu-su Dragos a fost alungat de relatia lui de 6 ani pentru ca nu avea scoala nu muncea a venit aici sa se capatuiasca Dragos un vagabond care a lucrat ceva constructiiin Italia un fiu ratacitor….A AJUNS EA SA JIGNEASCA PE D-NNA MARIA ??? ESTERICA ORDINARA …se screme pana scoate cateva cuvinte ar trebui sa se fi ocupat mai mult de copiii sa-si termine macar un liceu

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free