Cristina a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu


cristina-eliminata-mireasa-pentru-fiul-meuIn Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 4 februarie 2012, s-au facut eliminari de fete. Mamele au fost nevoite sa nominalizeze cate doua fete pe care nu si le mai doresc in casa. Fetele propuse spre eliminare au fost: Andreea, Alexandra, Aurelia, Cristina, Daniela, Diana, Edina si Raluca.

Dintre acestea doar patru au fost protejate de cei de acasa, si anume: Alexandra, Andreea, Diana si Edina. Avand in vedere ca fetele propuse de Mama saptamanii au fost salvate de la eliminare de catre cei de acasa, mama de pe locul al doilea a trebuit sa dea numele celei care a parasit competitia, aceasta fiind Cristina.

Desi intrata doar de doua saptamani in competitia matrimoniala, Cristina s-a remarcat foarte repede printr-un comportament putin mai agresiv si impunator fata de cei din casa, dorindu-si de fiecare data sa se faca auzita. Cu toate ca la inceput a sustinut ca a intrat in casa pentru Dragos, pe parcurs ea a avut unele tachinari cu Catalin, care din pacate nu au avut ca final formarea unui cuplu.

Cristina a fost implicata in mai multe conflicte in casa Mireasa pentru fiul meu. Din pacate ea nu si-a gasit jumatatea in acest reality-show, dar a plecat increzatoare ca se va duce la mai bine.

Ce parere v-ati creeat pana acum de concurenta Cristina? Credeti ca merita sa paraseasca aceasta competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Cristina a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    DOINA Says:

    O par*suta.Bine ca a plecat

  2. 11
    MARIANA Says:

    ASA FATA TAMPITA NU AM MAI VAZUT.DIN PRIMA SAPTAMANA ,A CAZUT IN PENIBIL. CAT DE PROASTA POTI FI SA TE PUI CU MARIOARA ,CARE ESTE O MAMA VOTATA DE PUBLIC.BINE CA A FOST ELIMINATA .

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free