Cristina a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu


cristina-eliminata-mireasa-pentru-fiul-meuIn Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 4 februarie 2012, s-au facut eliminari de fete. Mamele au fost nevoite sa nominalizeze cate doua fete pe care nu si le mai doresc in casa. Fetele propuse spre eliminare au fost: Andreea, Alexandra, Aurelia, Cristina, Daniela, Diana, Edina si Raluca.

Dintre acestea doar patru au fost protejate de cei de acasa, si anume: Alexandra, Andreea, Diana si Edina. Avand in vedere ca fetele propuse de Mama saptamanii au fost salvate de la eliminare de catre cei de acasa, mama de pe locul al doilea a trebuit sa dea numele celei care a parasit competitia, aceasta fiind Cristina.

Desi intrata doar de doua saptamani in competitia matrimoniala, Cristina s-a remarcat foarte repede printr-un comportament putin mai agresiv si impunator fata de cei din casa, dorindu-si de fiecare data sa se faca auzita. Cu toate ca la inceput a sustinut ca a intrat in casa pentru Dragos, pe parcurs ea a avut unele tachinari cu Catalin, care din pacate nu au avut ca final formarea unui cuplu.

Cristina a fost implicata in mai multe conflicte in casa Mireasa pentru fiul meu. Din pacate ea nu si-a gasit jumatatea in acest reality-show, dar a plecat increzatoare ca se va duce la mai bine.

Ce parere v-ati creeat pana acum de concurenta Cristina? Credeti ca merita sa paraseasca aceasta competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Cristina a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu”

  1. 1
    roxana Says:

    cred ca si-o merita cristina avand in vedere ca se credea mai presus de tot cei din casa..are un vocabular care lasa de dorit…desi nu o plac pe dna Marioara a facut un lucru bun de a o nominaliza pe Cristina…Aurelia zic ca nu are ce cauta in casa,imi place de ea ca persoana are suflet bun…Alexandra nu se potriveste cu Dragos si nu ii vad impreuna pe viitor,Catalin are un comportament barbar cu mama lui ceea ce nu merita biata femeie,ionut este cel mai bun,Adrian e cam ciudat pare un om bun dar e foarte incapatanat si orgolios,Imre este cel mai cerebral din casa si mai corect,ciprian nu-l vad prea bine prea se baga in discutii cu Adrian cred ca mocneste cv intre ei,cred ca de acum incolo se arata adevarata fata a celor din casa…o sa mai vedem o sa intervina muulte schimbari…

  2. 2
    eu Says:

    http://www.bestjobs.ro/u:12713523

  3. 3
    Tilda Says:

    E destul de simpatica ,…pacat ca e”fata de pe pagina 5″.
    Parca era mai colorate emisiunile.Si-a schimbat si macheajul…..

  4. 4
    merri Says:

    pitipoanca .

  5. 5
    cristi Says:

    imi pare rau de cristina pentru mine a fost ok fata dar nu ne placem totii unii pe altii.ma refer ca altii nu au simpatizato pentru ca ea este o fata frumoasa si le-a fost frica ca le ia locul asa au dato afara sa stea lumea linistita .dac asi fii fost acolo asi fii ceruto de sotie din prima saptamina.dar nui nimic ca o am si pe diana acolo pe care o iubesc mult eu contez pe ea.numai bine

  6. 6
    valentina Says:

    nu o mai invitati p tampita asta in emisiune, nu vedeti ca enerveaza lumea?

  7. 7
    mariana 2 Says:

    Ce va tot cramponati atata ca Marioara a propus spre eliminare pe Cristina si Diana , putea sa nu fie pe locul doi si atunci Cristina tot parasea competitia pentru ca ea a fost pe ultimul loc votata de public. Ca atare publicul a eliminat-o si nu d-na Marioara. Dar Cristina nu are pic de educatie daca isi permite sa vorbeasca asa de urat la adresa unei mame care la drept vorbind nu are nici o vina ca respectiva fata care o propune este si eliminata. Marioara a propus-o si pe Diana , publicul a considerat ca Diana mai poate ramane in casa , mai are multe de facut.

  8. 8
    valentina Says:

    cristina nu inteleg care a fost scopul tau care ai intrat in ksa
    doar sa vada si telespectatorii cat de enervanta esti?
    se pare k toti si-au dat seama….esti o impertinenta si nu meritai sa stai in casa alaturi de ceilalti k ai energie negativa…sa nu fie molipsitoare

  9. 9
    mariana 2 Says:

    Cristina a meritat sa plece

  10. 10
    dana Says:

    daca ai gura spurcata , ai fost declarata liberade contract ca sa poti sa iti exprimi vocabularul intr-un loc potrivit si nu la mpfm . drum bun cale batuta cristina sau cristian ca nu prae reiese sexul tau dupa chip

  11. 11
    MARIANA Says:

    ASA FATA TAMPITA NU AM MAI VAZUT.DIN PRIMA SAPTAMANA ,A CAZUT IN PENIBIL. CAT DE PROASTA POTI FI SA TE PUI CU MARIOARA ,CARE ESTE O MAMA VOTATA DE PUBLIC.BINE CA A FOST ELIMINATA .

  12. 12
    DOINA Says:

    O par*suta.Bine ca a plecat

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free