Doamna Gabriela, Mama Saptamanii pentru a treia oara consecutiv (11.02.2012)


gabrielaIn Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii pentru a treia oara consecutiv, fiind votata de aceasta data intr-o proportie de 37,8% din voturi.

Ea le-a nominalizat spre eliminare pe Andreea si Edina.

Pe locul al doilea in preferintele celor de acasa s-a situat doamna Marioara, la fel ca si saptamana trecuta. Doamna Marioara le-a nominalizat pe Diana si Monica.

Ce parere aveti de clasamentul mamelor protejate de saptamana aceasta?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Doamna Gabriela, Mama Saptamanii pentru a treia oara consecutiv (11.02.2012)”

  1. 1
    Nelly Says:

    Am citit pe un alt site ca i se spune “toapa plingacioasa”.Mi se pare corect.Nu sunt de acord cu reintrarea in concurs a celor eliminati.Asta demonstreaza ca nu sunt si altii amatori de a intra in casa .Gabrielei i s-au urcat la cap titlurile de MS si lider.Oare intruneste calitatile necesare?Mama saptaminii sau mama lider trebuie sa fie un exemplu de urmat de catre mame si fete.Ce exemplu ofera dumneaei?Victimizare,lipsa de cultura,birfa,bocete,tipete,isterie,lesinuri la comanda,intrigi,rautate,dusmanie,etc.Ma intreb,cine oare o voteaza?Oare asa am ajuns sa promovam nonvalorile?

  2. 2
    Tilda Says:

    Ar trebui descalificata …e bolnava…..de cate ori a fost salvarea ca a lesinat sau ca i sea facut rau????
    E bolnava ???sau joaca teatru????
    Daca este bolnava de ce a fost adus inapoi???
    Daca nu este bolnava inseamna ca joaca bine , merita banii primiti la reintrare , cei 10 000 lei si este tinut pe primul loc de organizatori.
    Eu de mult nu mai am incredere in asa zis voturile telespectatorilor ce este citita noua de dna Mirela la finalul saptaminii.

  3. 3
    nicoleta alina frunzila Says:

    daaaaaaa voi care va place tata de marrrrrioarrrra vaca muuuuuuuuuuuu taranca care adicaaaa doar atit stie sa zica in emisiuni ce aveti cu gabi?????????????????????????????????? va place scandalul

  4. 4
    Tilda Says:

    Duceti pe Gabriela la doctor, in spital!!!!! Tot lesina, are crize,urla tipa, are apucaturi, ii este rau, plinge tot timpul. Faceti-l toate analizele si duceti si la psihiatrie ….poate la cap are ceva!!!!!!

  5. 5
    Gigel Says:

    Nicoleta Alina frunzila tu le ai cu vacile vii dela grajdi dela Gura Ocnitei de unde e Mahalaua de gabriela,Marioara e oraseanca din Bacau,Tu cunosti la animale cumva tatal tau a fost bou.sa ti fie rusine sa jignesti pe cineva pe care nu ii cunosti.

  6. 6
    Gigel Says:

    MUMA PADURII si nu mama saptaminii o analfabeta cu o nora de virsta ei dela fiul ei cel mare si cu Dragos un baiat de cartier care a gasit pe ALex care pare mai batrina ca Gabriela dar nu conteaza e iarna grea si banii nu au miros ca are deja o suta de milioane si merita sa plinga pentru niste bani nemunciti,sa ierneze gratis ca fara e viata grea.

  7. 7
    lili Says:

    mie mi se pare curios faptul ca prima oara a fost votata sa iasa afara din competitiesi cand s a antors este mama saptamanii.diferenta este f mare si nu cred ca toti fanii alexandrei o voteaza de cand a facut cuplu cu dragos.eu de ex nu o mai votez nici pe alexandra pt ca m a dezamagit.

  8. 8
    lacramioara Says:

    Bai,Nicoleto,si numele de Frunza al tau denota cat de tampa esti,tai cumva frunza la caini?

  9. 9
    merri Says:

    Gabriela a platit voturile. Minte de rupe : referitor la Dragos ca ce daca a stat 4 ani cu o fata ? pai ia dat sperante, a dormit la ea, a mancat la ea acasa. dar asta urmaresc sa zboare din floare in floare . Parintii Edinei asteptau sa discute despre casatorie , dar cu cine , Dragos vrea sa cunoasca fata mai mult si apoi nu este buna. Au intrat in casa cu siguranta ca va castiga, iar Alexandra este o fata prefacuta, fata interesului, si pe servetel asta scria sa faca cuplu cu Dragos ca sa nu fie eliminata . Ati observat ce fata a facut Alexandra dupa ce Maria si Marioara au criticat-o.

  10. 10
    Gheorghe Says:

    Antena 1 vrea sa credem ca Monica are mai multi fani decat Alexandra, Gabriela si Dragos, Marioara si Adrian, Andreea si Edina la un loc… ceea ce nu este adevarat. Cat despre clanul Targoviste, sunt de-o nesimtire fara margini, deci noi am votat odata sa iasa afara din casa si Antena 1 i-a bagat din nou… aici se vede cat de mult tin ei cont de parerea telespectatorilor ! Ar trebui sa le fie rusine !!!

  11. 11
    SILVIA Says:

    Taranca parvenita cand a reintrat in casa a venit cu un ilic tricotat de mana tip provincie iar acum a ajuns ….;marea doamna;;care a avut copiii de la 16 ani cu nora cu catva ani mai mica jignind-o pe d-na Maria… Incoparabil … Daca fiu-su Dragos a fost alungat de relatia lui de 6 ani pentru ca nu avea scoala nu muncea a venit aici sa se capatuiasca Dragos un vagabond care a lucrat ceva constructiiin Italia un fiu ratacitor….A AJUNS EA SA JIGNEASCA PE D-NNA MARIA ??? ESTERICA ORDINARA …se screme pana scoate cateva cuvinte ar trebui sa se fi ocupat mai mult de copiii sa-si termine macar un liceu

  12. 12
    otilia/magda Says:

    Dragos ,asa cum si-a luat bocceluta de la prima nevasta,de la Edina a doua oara,asa o sa-i dea papucii si Milkai.El cand a vazut cat e inalt nivelul de trai si civilizatie,etc al Edinei,a fugit .S-a gandit sa caute ceva de teapa lui,mai din topor-gen Alexandra.Numai ca cea care pierde, va fi Joiana alias Alexandra o nespalata.Gaurela e rea, precum o vipera cu corn.

  13. 13
    geta Says:

    hai gabriela nu va lasati calcati in picioare de dusmani.

  14. 14
    geta Says:

    votati cuplu dragos-alexandraaaaaaaaaaa.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free