Diana a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu


DianaLa Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 11 februarie 2012, Diana a primit 3 nominalizari spre eliminare din partea doamnei Maria, a doamnei Aurica si a doamnei Marioara. Deoarece nu s-a aflat printre cele patru fete protejate de catre cei de acasa, Diana a fost nevoita sa paraseasca aceasta competitie.

Diana a plecat din concurs cu lacrimi in ochi, zicand ca sunt lacrimi “de fericire”. Concurenta si-a dorit aceasta plecare, deoarece nu mai suporta tensiunile din interiorul casei Mireasa pentru fiul meu.

In emisiunea de luni dupa-amiaza, Diana a fost invitata in platou pentru a face noi dezvaluiri si pentru a lasa ultimele impresii dupa plecarea din casa. La revenirea ei, aceasta a continuat vesnicul conflict cu Adrian, zicand despre acesta ca este fals si mincinos.

Plecarea Dianei a fost datorata doamnei Marioara, care a iesit pe locul al doilea in preferintele publicului.

Regretati plecarea Dianei din aceasta competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Diana a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    petroneldumitru@yacomro Says:

    sante ti la diana asta e cine are cap are

  2. 13
    Gabi Says:

    Diana te ai facut de ras crizato ai facut Oltenia de rusine nu te a vrut nici un baiat din casa spear sa nu te mai vedem vreodata sa ramai acolo unde esti ca oricum esti un zero barat ,vipera cu corn care esti ca in nici un caz tu nu te poti numi om ,nu te poti compara tu cu Adrian erai de nasul lui nu te uiti la ridurile de pe fata ta si sa nu mai spui ca nu are fani are f f f multi fani ptr ca este chiar cinstit si corect in comparatie cu tineeeee javra ordinaraaaa

  3. 12
    neti Says:

    Bine ca a plecat are probleme cu capul,facea crize de isterie dar a recunoscut ca si acasa i s-a intamplat sa aiba crize.Era obsedata de Adrian.

  4. 11
    merri Says:

    Diana uitate seara si dimineata in oglinda . Te crezi ce nu esti, ai incercat sa faci cuplu cu totii baietii dar nu te-a placut nimeni de aici si crizele tale.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free