Baieti: Imre, 31 de ani, Brasov


imre-mireasa-pentru-fiul-meuImre este cel de-al doilea nou concurent intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu. Are 31 de ani, vine din Brasov si este in zodia rac.

El este pasionat de pian si de muzica electronica, fiind Dj de meserie.

Imre a venit in concursul matrimonial pentru a demonstra ca poate iubi. El isi doreste alaturi o femeie complexa si puternica. Pana in acest moment el s-a aratat interesat de patru fete, si anume: Andreea, Edina, Bianca si Andrada.

Imre a intrat in competitie alaturi de mama sa, doamna Aurica.

Ce parere aveti de concurentul Imre?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Baieti: Imre, 31 de ani, Brasov”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Anda Says:

    Va inselati. Imre este un baiat cu un caracter exemplar,un tip cesi traieste viata,Pe voi va oftica faptul ca ii ataca pe preferati vostri,ceea ce inseamna ca sunteti la fel de falsi pe cat il faceti pe el ciudat in+nu este ciudat ci complex…dak voi nu sunteti judecati dc ii judecati pe altii? Io stiu ca dak nu poti spune ceva frumos despre cineva mai bine nu spui nimic:)ii urez multa bafta lu Imre…..o sa aiba nevoie cu,concurentii falsi ca Adrian:)))

  2. 19
    bibi Says:

    Te crezi mai destept in comparatie cu cu ceilalti concirentii dar nu esti.”mesteci”niste sabloane toata ziua si la asta se limiteaza spoiala ta in materie de orce.Si da ai dreptate “speranta moare ultima”dar moare.

  3. 18
    a-dina Says:

    nu stiu cine l-a pus ,lider,, pe Imre… cum a intrat, cum se considera cel mei inteligent… face totul ptr bani,dar am o nelamurire…face parte din vreo secta?se considera GURU? ptr ca le cerea,,putera,, concurentilor considerandu-se mai Mare ca Adrian, ca sa-l saboteze si sa-l elimine, apoi nici nu a avut taria de caracter sa recunoasca cele filmate…acum ca nu are pereche si a dovedit ca a facut un cuplu cu Bianca ptr bani si numai banii il intereseaza, doresc sa-l eliminati(poate aveti ceva in contract-o clauza)are un caracter oribil… ,iar mama lui ramane pe ultimul loc ptr ca nu are nimic de zis…zambeste ca…Monalisa

  4. 17
    merri Says:

    imre a picat in plasa andreeai a ridicat putin genele si gata Imre a crezut ca o sa ia premiul cel mare cu Andreea. O alta concurenta pentru bani este Alexandra nu o mai compatimiti .

  5. 16
    murgu dan Says:

    imre este un psihopat

  6. 15
    murgu dan Says:

    imre este un psihopat.

  7. 14
    murgu dan Says:

    imre e un psihopat de nota 10 ,un mare artist asa cum s-a autointitulat’ nu- si da seama cit de ridicol . cit de incoerent si obraznic este . e inadmisibil ca dupa o iubire magica in care si-a gasit sufletul pereche in persoana biancai sa vina nonsalant sa spuna numai prostii si sa se lanseze intr-o noua iubire magica de data asta cu andreea. adevarata comedie umana sa vedem care va mai fi o alta iubire magica , cand artistul din el se va descoperi din nou.

  8. 13
    merri Says:

    Acest GURU al emisiunii NPM 6 este un ciudat venit si el sa castige niste bani la fel ca soricelul de bianca .

  9. 12
    FULGULET Says:

    CATEGORIC ESTE CUPLU PENTRU BANI. AU VENIT IN CONCURS SI S-AU SI CUPLAT. CE SENTIMENTE S-AU ISCAT ASA DIN SENIN, SUNT PENIBILI. STAU PE CANAPEA EXACT CA LA FILMARI.

  10. 11
    ionelia Says:

    imree un baiat de nota 10.imi place mult de el

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free