Baieti: Imre, 31 de ani, Brasov


imre-mireasa-pentru-fiul-meuImre este cel de-al doilea nou concurent intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu. Are 31 de ani, vine din Brasov si este in zodia rac.

El este pasionat de pian si de muzica electronica, fiind Dj de meserie.

Imre a venit in concursul matrimonial pentru a demonstra ca poate iubi. El isi doreste alaturi o femeie complexa si puternica. Pana in acest moment el s-a aratat interesat de patru fete, si anume: Andreea, Edina, Bianca si Andrada.

Imre a intrat in competitie alaturi de mama sa, doamna Aurica.

Ce parere aveti de concurentul Imre?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Baieti: Imre, 31 de ani, Brasov”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    diana Says:

    MIREASA PENTRU FIUL MEU

  2. 23
    merry Says:

    Un ciudat care se baga si el in seama numai cu cearta.

  3. 22
    Sterian Danaila Says:

    Domnule Imre,eu pot spune ca nu ai dat dovada de om puternic.Pot sa-ti spun ca nu ai experienta daca ti-a placut de Bianca.Daca erai un om puternic o noapte stateai de vorba cu ea pana ajungeai la un monitor comun si dupa aceea faceai planul de viitor.Aveam pretentii la tine .La fel e si Adrian.Voi dictati o fata cum era Elena ,fete slabe,voi aveti orgoliul vostru si nu permiteti sa va depaseasca greul .fetele de astazi sunt fete frumoase si destepte ,nu cred ca Andreea te va accepta,e prea desteapta si inteligenta.Iti pierzi credibilitatea dupa ce te-ai despartit de Bianca .iti urez sa iti gasesti jumatatea si sa fii fericit toata viata.Asta se vede pe ecran ce ne aratati.Sterica de la Tulcea

  4. 21
    tataia_george Says:

    imre este fff ciudat, da din coate poate va fi si el votat, se baga in seama total aiurea.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free