Baieti: Imre, 31 de ani, Brasov


imre-mireasa-pentru-fiul-meuImre este cel de-al doilea nou concurent intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu. Are 31 de ani, vine din Brasov si este in zodia rac.

El este pasionat de pian si de muzica electronica, fiind Dj de meserie.

Imre a venit in concursul matrimonial pentru a demonstra ca poate iubi. El isi doreste alaturi o femeie complexa si puternica. Pana in acest moment el s-a aratat interesat de patru fete, si anume: Andreea, Edina, Bianca si Andrada.

Imre a intrat in competitie alaturi de mama sa, doamna Aurica.

Ce parere aveti de concurentul Imre?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Baieti: Imre, 31 de ani, Brasov”

  1. 1
    Tilda Says:

    O zi (doua),a studiat,a analizat = cuplu cu Bianca.

  2. 2
    otilia/magda Says:

    Acesti doi tineri ,,Imre si Bianca au venit chititi pe bani.S-au inteles de afara.

  3. 3
    dana Says:

    bravoooooo Imre ai facut o alegere buna.Va pup pe amandoi si va sustin in continuare.Dana Italia…

  4. 4
    yoyo Says:

    cred ca face cuplu cu Monica ca sunt din Brasov amandoi!

  5. 5
    bia Says:

    imi place Imre,si deasemenea imi place k s-a apropiat mai mult de Bianca

  6. 6
    Tilda Says:

    Imre un baiat dragut,calculat ,stie ce vrea si de ce a venit.
    E respectos si bun simt, se vede ca are cei 7 ani de acasa. Se descurca

  7. 7
    AURA Says:

    E un baiat cu mult bun simt,un caracter de nota 10 si merita o fata pe masura .

  8. 8
    SILVIA Says:

    Este net superiori celolarti concurenti Ex Dragos fara scoala plin de el tipul taranoiului parvenit care sta tolonit in direct langa Alexandra Imre face FRUMOS CUPLU CU BIANCA

  9. 9
    nela Says:

    nu vi se pare dubios faptul ca Bianca si Imre sau cuplat atat de repede.oare nu cumva se cunosc de afara si incearca sa para cat mai indrogostiti in speranta de a castiga simpatia telespectatorilor si totodata marele premiu??

  10. 10
    gabriela Says:

    of doamne ce mult semanam,mai ales la caracter.cred k m.am indragostit de tine.

  11. 11
    ionelia Says:

    imree un baiat de nota 10.imi place mult de el

  12. 12
    FULGULET Says:

    CATEGORIC ESTE CUPLU PENTRU BANI. AU VENIT IN CONCURS SI S-AU SI CUPLAT. CE SENTIMENTE S-AU ISCAT ASA DIN SENIN, SUNT PENIBILI. STAU PE CANAPEA EXACT CA LA FILMARI.

  13. 13
    merri Says:

    Acest GURU al emisiunii NPM 6 este un ciudat venit si el sa castige niste bani la fel ca soricelul de bianca .

  14. 14
    murgu dan Says:

    imre e un psihopat de nota 10 ,un mare artist asa cum s-a autointitulat’ nu- si da seama cit de ridicol . cit de incoerent si obraznic este . e inadmisibil ca dupa o iubire magica in care si-a gasit sufletul pereche in persoana biancai sa vina nonsalant sa spuna numai prostii si sa se lanseze intr-o noua iubire magica de data asta cu andreea. adevarata comedie umana sa vedem care va mai fi o alta iubire magica , cand artistul din el se va descoperi din nou.

  15. 15
    murgu dan Says:

    imre este un psihopat.

  16. 16
    murgu dan Says:

    imre este un psihopat

  17. 17
    merri Says:

    imre a picat in plasa andreeai a ridicat putin genele si gata Imre a crezut ca o sa ia premiul cel mare cu Andreea. O alta concurenta pentru bani este Alexandra nu o mai compatimiti .

  18. 18
    a-dina Says:

    nu stiu cine l-a pus ,lider,, pe Imre… cum a intrat, cum se considera cel mei inteligent… face totul ptr bani,dar am o nelamurire…face parte din vreo secta?se considera GURU? ptr ca le cerea,,putera,, concurentilor considerandu-se mai Mare ca Adrian, ca sa-l saboteze si sa-l elimine, apoi nici nu a avut taria de caracter sa recunoasca cele filmate…acum ca nu are pereche si a dovedit ca a facut un cuplu cu Bianca ptr bani si numai banii il intereseaza, doresc sa-l eliminati(poate aveti ceva in contract-o clauza)are un caracter oribil… ,iar mama lui ramane pe ultimul loc ptr ca nu are nimic de zis…zambeste ca…Monalisa

  19. 19
    bibi Says:

    Te crezi mai destept in comparatie cu cu ceilalti concirentii dar nu esti.”mesteci”niste sabloane toata ziua si la asta se limiteaza spoiala ta in materie de orce.Si da ai dreptate “speranta moare ultima”dar moare.

  20. 20
    Anda Says:

    Va inselati. Imre este un baiat cu un caracter exemplar,un tip cesi traieste viata,Pe voi va oftica faptul ca ii ataca pe preferati vostri,ceea ce inseamna ca sunteti la fel de falsi pe cat il faceti pe el ciudat in+nu este ciudat ci complex…dak voi nu sunteti judecati dc ii judecati pe altii? Io stiu ca dak nu poti spune ceva frumos despre cineva mai bine nu spui nimic:)ii urez multa bafta lu Imre…..o sa aiba nevoie cu,concurentii falsi ca Adrian:)))

  21. 21
    tataia_george Says:

    imre este fff ciudat, da din coate poate va fi si el votat, se baga in seama total aiurea.

  22. 22
    Sterian Danaila Says:

    Domnule Imre,eu pot spune ca nu ai dat dovada de om puternic.Pot sa-ti spun ca nu ai experienta daca ti-a placut de Bianca.Daca erai un om puternic o noapte stateai de vorba cu ea pana ajungeai la un monitor comun si dupa aceea faceai planul de viitor.Aveam pretentii la tine .La fel e si Adrian.Voi dictati o fata cum era Elena ,fete slabe,voi aveti orgoliul vostru si nu permiteti sa va depaseasca greul .fetele de astazi sunt fete frumoase si destepte ,nu cred ca Andreea te va accepta,e prea desteapta si inteligenta.Iti pierzi credibilitatea dupa ce te-ai despartit de Bianca .iti urez sa iti gasesti jumatatea si sa fii fericit toata viata.Asta se vede pe ecran ce ne aratati.Sterica de la Tulcea

  23. 23
    merry Says:

    Un ciudat care se baga si el in seama numai cu cearta.

  24. 24
    diana Says:

    MIREASA PENTRU FIUL MEU

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free