In curand vor intra noi concurenti in casa Mireasa pentru fiul meu


noi-concurenti-in-casa-mireasa-pentru-fiul-meuVestea mult asteptata a sosit! In competitia Mireasa pentru fiul meu vor intra noi concurenti cu forte proaspete si dornici sa-si gaseasca jumatatea. Acest anunt a fost facut in emisiunea de ieri, iar numarul de telefon unde pot suna cei care doresc sa se inscrie este acesta: 0728 728 913.

Pana in acest moment zeci de fete si baieti au sunat pentru a se inscrie in competitia matrimoniala. Fiecare nou concurent care va intra va dori sa cunoasca pe unul dintre concurentii deja consacrati din casa.

In urma selectiei care va fi facute, vor fi alesi noi participanti care sa corespunda dorintelor si cerintelor concurentilor deja existenti in casa Mireasa pentru fiul meu.

Se vor forma oare noi cupluri? Vom asista la noi povesti de viata surprinzatoare? ….Asta ramane de vazut!

Ce parere aveti de initiativa de a introduce noi concurenti in competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “In curand vor intra noi concurenti in casa Mireasa pentru fiul meu”

  1. 10
    Alex Says:

    Buna !!! Va ador emisiunea , dintre toti concurentii imi place cel mai mult de ADRIAN . Catalin este un baiat nici rau nici bun !!! Doamna MIRELA prezentati foarte frumos emisiunea :) …. Suciu Alexandru cluj napoca

  2. 9
    Ana Bratu Says:

    D ce nu au intrat concurenti noi? Probabil ca s=au lamurit ce fel de emisiune aveti si nu isi gasesc locul alaturi de concurentii vechi intre care nu s-a infiripat nimic/ Dati-l afara pe Catalin si pe muma-sa si poate ve-ti avea un dram de noroc. CINE OARE IL MAI SUPORA ?vORBESTE MEREU,ORICE,JHIGNESTE PE TOTI ,SE CREDE BURICUL PAMANTULUI,I SE DA PREA MULT CREDIT. nU IMI PLACE NICI DE MODERATOARE CARE SE VEDE CLAR CA IL FAVORIZEAZA PE OBRAZNICUL DE cATALIN.

  3. 8
    Ana Bratu Says:

    Catalin este insuportabil,nesuferit,isi da importanta,impertinent.etc.Pentru ce a venit,atat el cat si mama-sa ,cea mai simpla femeie si la fel de nesuferita. h=nicio faata nu s-ar atasa deel si de urata de mama-sa.Nu fce decat sa intretrina scandalul.Adrian da dovada de o rabdare nemeipomenita. Catalin se crede destept.dar da dovada de o rautate feroce.Nu intelegem dece organizatorii nu iau masuri cu el.De cand a intrat in concurs isi arata de fapt uratenia sufletului si prostia ,desi vrea sa braveze .e un nimic.

  4. 7
    Flavius Says:

    Sper sa nu intre cocalari in emisiune!

  5. 6
    ady Says:

    Dondera,cele trei dive pe care le sustii tu,jignind-o pe Tilda,ne-au demonstrat de ce sunt in stare,cat de miorlaite sunt si isterice,ce sa ne mai demonstreze,ajunge,nu vezi ca mor baietii dupa ele, se bat de la ele,au si ele calitatile lor ,nu zic dar numai de maritat nu le arde,se cearta de la un pahar,eeeei,sa le dea papusele,jucarele etc,nu ne mai jigni pe noi ca nu vedem altceva,asta ne demonstreaza,asta vedem,astea-s concluziile,sanatate si LA MULTI ANI!

  6. 5
    Tilda Says:

    Na……bravoooooo.
    Felicitari!
    Astepti raspuns??? Asteapta!!!!!

  7. 4
    GARDUL Says:

    MAI AU VOIE FOSTI CONCURENTI SA INTRE DE LA EDITIA ASTA,ALTE EDITI,DIVORTATI,ORFANI,FARA DIZABILITATI,NUMAI DE NATIONALITATE ROMANA?….BISEXUALI…..MODERATOARE,PRODUCATORUL,PRIN CASCA,PROMTER……NIMIC.
    SI ATUNCI SA NU SPUI CE SPUI,VEZI,AUZI….

  8. 3
    DONDERA ELENA Says:

    TILDA EU STIU CE MENTALITATE AU UNGURII,SI CAT II DUCE MINTEA STAI IN BANCA TA SI NU INCEPE TU SA/TI DAI CU PAREREA ,DESPRE ,IRINA,DANIELA,SI DIANA ,PT,CA TU NU AI DE UNDE SA LE CUNOSTI NUMAI DIN FATA TELEVIZORULUI,TU NU STI CE FEL DE PERSOANE SUNT IN AFARA CASEI,SI COMPOTAMENT AU ELE,TU SA CARACTERIZEZI PE UNGUROAICELE TALE BINE.

  9. 2
    Felicia Musca. Says:

    Super tareeee ca intra si alți concurenti!!!

  10. 1
    Tilda Says:

    CIT MAI REPEDE!!!!!Biztos ca vom vedea cel putin un cuplu daca nu mai multe. Va rugam la selectionari sa fie prezenti psihologi , nu cumva sa faceti greseala sa selectati imaturi ca Irinuca, isterici ca Diana si podoabe ca Daniela. Daca se poate sa iasa astia 3 ar fi perfect.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free