NPM3: Marian si Violeta s-au despartit dupa 3 ani de relatie


violeta-marian-nora-pentru-mama-3Marian si Violeta, fostii concurenti de la Nora pentru mama 3, au trait o iubire patimasa atat in casa, cat si in afara ei.

Desi initial au format cupluri diferite, mai precis Marian cu Alina si Violeta cu Alexandru, se pare ca intre ei a fost iubire la prima vedere si instinctul i-a facut sa se desparta de cei cu care formau un cuplu si la scurt timp sa se cupleze si sa traiasca o poveste frumoasa.

Pe parcursul timpului petrecut in casa, Marian i-a facut un cadou special Violetei de Ziua Indragostitilor. Acesta i-a oferit o pernuta in forma de inimioara pe care a scris “Inima mea batea numai  PT tine Vivi” si pe care a facut-o chiar el. inima-daruita-de-marian-violetei-npm3

La iesirea lor din casa, relatia dintre Marian si Violeta nu a fost numai roz, acestia au avut parte de-a lungul timpului de mai multe certuri, dar iubirea dintre ei i-a facut sa treaca peste toate lucrurile rele si sa continue impreuna.

Din exterior, relatia lor parea a fi una perfecta, cu multe iesiri la mare, la munte si multe poze postate pe pagina personala de facebook a lui Marian, dar din spusele lui se pare ca acesta nu o mai iubea de ceva timp.

Acum o luna insa, Marian si Violeta s-au despartit la numai trei zile de la implinirea a 3 ani de relatie.

Marian a marturisit ca Violeta era o persoana foarte posesiva, el renuntand la toti prietenii sai pentru a se dedica in totalitate relatiei cu ea, dar din pacate la scurt timp dupa despartire Violeta si-ar fi gasit alinarea intr-o alta relatie alaturi de un coleg de serviciu.

Marian este in prezent singur si declara ca nu ar mai putea reinnoda relatia cu Violeta. Desi vorbeste in prezent cu cineva, nu se gandeste prea curand sa formeze un cuplu si doreste sa lase timpul sa decida in privinta sa. marian-nora-pentru-mama-3

Fostul concurent ne-a marturisit ca doreste pentru o perioada sa-si puna gandurile in ordine pentru a putea intra cu inima deschisa intr-o alta relatie.

Marian a tinut legatura cu majoritatea fostilor concurenti de la toate editiile.

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “NPM3: Marian si Violeta s-au despartit dupa 3 ani de relatie”

  1. 4
    alexya Says:

    Sincer pe mne numa socheaza treaba cu despartitu ma socheza dew fapt ca ei au ramas impreuna 3 ani akm aflu sh eu.

  2. 3
    adina Says:

    care este adresa de facebook a lui Marian?

  3. 2
    rica Says:

    sa ma speli in …da violeta de zdreanta oarba sa iti fie dupa cap

  4. 1
    Tilda Says:

    Eu nu am stiut ca au avut relatie si dupa…Voileta era f indragostita , dar Marian dadea impresia ca se lasa cucerit.. si uite ce aflu acum.
    Daca au fost 3 ani impreuna atunci era dragoste din ambele parti, …pacat.. dar mai au timp ,sper sa se impace.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free