NPM2: Viorel si Adina s-au casatorit si vor avea o fetita


viorel-adina-nora-pentru-mama-2Viorel si Adina, fostii concurenti de la Nora pentru mama 2, au format un cuplu dupa iesirea lor din competitie si de atunci au ramas impreuna pana in prezent. Acestia au inceput printr-un parteneriat de afaceri, insa pe parcurs si-au descoperit pasiuni comune si au sfarsit fiind impreuna.

Adina si Viorel au avut parte de o relatie frumoasa si plina de entuziasm care s-a concretizat in prezent printr-o casatorie.

Desi mama lui Viorel nu a fost inca de la inceput prea convinsa de seriozitatea relatiei celor doi, acum aceasta s-a convins, pentru ca mai nou asteapta si o nepotica de la acestia.

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “NPM2: Viorel si Adina s-au casatorit si vor avea o fetita”

  1. 5
    luky Says:

    as dori sa vad poze cu ei mi-au placut la momentul acela fiecare separat si ma bucur mult sa fie impreuna.Adina o fata de milioane,Viorel un baiat de zahar,ce a iesit ……

  2. 4
    mary Says:

    felicitari,ma bucur nespus pt voi si ma bucur ca si mama lui viorel s-a linistit sa nu mai fie impotriva si mai ales ca viorel a dat dovada ca nu mama ii dicteaza viata cu cine sa stea si ce sa faca.

  3. 3
    alexya Says:

    Casa de piatra!!Sh o nastere usoara sh moolte impliniri va-m iubit si in competitie pe amndoi si va vedeam inca de pe atunci impreuna sezonul 2 mie mi-a placut ccel mai moolt

  4. 2
    gaby Says:

    Felicitari Viorel si Adina, multa sanatate,fericire si noroc si un bebelus frumos si sanatos.

  5. 1
    Tilda Says:

    Ce bine ca mai aflam si noi ceva despre fostii concurenti.
    FELICITARI!!!!! Ii doresc un bebe sanatoasa, bucurii, intelegere si tot ce e mai bun.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free