NPM3: Andreea si Stefan au petrecut Revelionul impreuna


andreea-stefan-npm3Andreea si Stefan, fostii concurenti Nora pentru mama 3, au petrecut Revelionul 2012 impreuna in Germania, in Pforzheim. Desi cei doi au fost la un pas de despartire, acum acestia incearca sa-si reia relatia de iubire, incercand sa treaca peste momentele critice care au existat in casnicia lor.

Andreea si Stefan au facut oficiala reluarea relatiei lor in decembrie anul trecut, cand la ambii aparea pe profilul de facebook ” in a relationship and it’s complicated “.

Andreea si Stefan sunt din nou impreuna, insa putem crede ca trecutul inca mai lasa rani in inima Andreei, care a postat pe profilul sau urmatoarea melodie.

3 comentarii la “NPM3: Andreea si Stefan au petrecut Revelionul impreuna”

  1. 3
    stefana Says:

    le doresc cati mai multi ani unul langa celalalt si sa treaca impreuna prin valurile line ale vieti

  2. 2
    Tilda Says:

    Andreea cind iubeste,iubeste din tot suflet si din toata inima.Ea este desteapta, singera,frumoasa ff.inteligenta. El mai orgolios, mai dificil si nici nu stie ce valoare are in persoana Andreei. Stefan este norocos.

  3. 1
    Cornelia Says:

    Ma bucur pentru Andreea si Stefan,le doresc numai bine,sa ramana impreuna daca ei doresc asta.Stefan are nevoie de un suflet cald linga el iar Andreea este o fata buna pentru el.Felicitari.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free