NPM5: Cuplurile Ioan-Mihaela si Sergiu-Cristina au petrecut Revelionul impreuna


mihaela-sergiu-cristina-nora-pentru-mama-5Atat Ioan si Mihaela, cat si Sergiu si Cristina au ramas impreuna in urma competitiei Nora pentru mama 5. Desi acestia nu au dorit sa se casatoreasca in concurs, ei se iubesc in continuare si isi vad fericiti de viata in afara casei.

Cele doua frumoase cupluri au pastrat legatura si sunt foarte buni prieteni, mai mult decat atat acestia au petrecut impreuna Revelionul 2012.mihaela-ioan-cristina-nora-pentru-mama-5

Ioan si Mihaela s-au mutat impreuna in Constanta, dupa ce doamna Eugenia a nascut un baietel perfect sanatos. La fel si Sergiu si Cristina s-au mutat impreuna tot in Constanta, avand planuri serioase de casatorie chiar anul acesta din spusele lor.

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “NPM5: Cuplurile Ioan-Mihaela si Sergiu-Cristina au petrecut Revelionul impreuna”

  1. 9
    merry Says:

    Nu cred in aceste cupluri. Ionut era in Vama la 1 mai singur. Au luat niste bani prin minciuni pacat de voturi,

  2. 8
    Mihaela Says:

    Mai,daca sunteti in Constanta,vreau sa va vad!V-am sustinut de la inceput!Am intrat si in direct si v-am spus! :) )) Nu mai dau de voi pe face book! :)
    Astept raspuns… Va pup!

  3. 7
    mihaela npm5 Says:

    suntem la bv … lucram … si ioan nu ma supravegheaZA cum zice jhon … sau poate este clarvazator …

  4. 6
    john Says:

    Informatia cum ca Ioan si Mihaela sau mutat in Constanta nu este exacta. Mihaela lucreaza in Brasov la un fast-food iar Ioan mai trece din cand in cand sa o supravegheze, tot la fel de gelos cred ca a ramas

  5. 5
    anonim Says:

    forte bine ca sunteti anpreuna,viata nu-i numa miere si lapte,casa de piatra sa se oftice dusmani.

  6. 4
    ady Says:

    Foarte frumos din partea lor,felicitari,aceasta este chiar o veste frumoasa pentru noi,sper ca Ioan a mai scapat de gelozie si Mihaela nu mai plange atat de des, multa fericire le doresc si LA MULTI ANI!

  7. 3
    alexya Says:

    ma bucur ptr ei au fost cuplurile mele preferate sa va iubiti ccat mai mult si sa va respectati unu pe altu asta conteza va poop pe to0ti

  8. 2
    Tilda Says:

    Sunt tineri, le sta bine orice, cu dragoste,intelegere,rabdare si va fi totul bine.Chear se potrivesc.

  9. 1
    Amelia Says:

    Ma bucur mult ca Sergiu si Cristina isi continua viata impreuna, au fost cuplul meu preferat din editia trecuta si mi se par perfect potriviti.Le sta foarte bine impreuna, se completeaza reciproc si se vede ca se iubesc sincer!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free