Andreea: “Imi este rusine pentru ceea ce am devenit”


andreea--finala-saptamanii-miresa-pentru-fiul-meu-17-decembrie-2011De ceva timp, Andreea a incercat sa stea departe de conflicte si de certuri, cerandu-si in mai multe randuri eliminarea pentru a putea fi alaturi de familia ei si de Victor.

Dorinta ei se pare ca nu a avut efect, iar tensiunile din casa au determinat-o sa isi iasa din fire si sa devina de nerecunoscut atat pentru ea, deoarece a afirmat la un moment dat “Imi este rusine pentru ceea ce am devenit”, cat si pentru familia ei.

Probabil pe fondul criticilor care i-au fost aduse, Andreea a facut mai multe afirmatii care au starnit controverse in randul concurentilor.

Andreea este de parere ca este provocata de catre Catalin, despre care a afirmat faptul ca “ii este frica de oamenii puternici”, punandu-se astfel din start in postura omului puternic. In urma acestei afirmatii, Catalin a simtit nevoia sa-i dea replica Andreei, spunandu-i “Eu nu suport prostia, dar apreciez oamenii puternici”.

Andreea a primit mai multe critici din partea baietilor, care au fost contrariati de afirmatia ei potrivit careia poate sa faca ceea ce vrea dintr-un barbat. Criticile continue la adresa ei au scos-o din fire si au determinat-o chiar sa afirme “Sunteti niste ratati in fata mea cu totii”. Afirmatia aceasta nu a trecut insa neobservata pe langa ceilalti concurenti, care s-au simtit cu totii ofensati de cuvintele care le-au fost adresate. Andreea a incercat sa se scuze spunand “Imi este rusine pentru ceea ce am spus, in direct mi-am cerut scuze pentru gestul pe care l-am facut”.

In ultima perioada Andreea a intrat in mai multe conflicte atat cu Catalin, cat si cu Ionut, dar si cu doamna Maria si cu Diana.

La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 17 decembrie 2011, Victor a dorit sa intre in legatura directa pentru a o incuraja pe Andreea si pentru a le cere celor din casa sa o nominalizeze pentru a iesi din competitie.

Pe langa aceste lucruri Victor i-a declarat Andreei ca o iubeste, ceea ce l-a determinat pe Catalin sa creada ca nu i-a fost pe plac Andreei, care nu ar fi fost incantata de sentimentele exprimate de fostul concurent, actualul partener al Andreei.

Intrebata in direct daca ii poate raspunde sentimentelor lui Victor, Andreea a afirmat “nu vreau sa mai imi exprim niciun sentiment aici in emisiune”.

Ce parere aveti de comportamentul si afirmatiile Andreei din ultima perioada?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Andreea: “Imi este rusine pentru ceea ce am devenit””

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    masenka Says:

    Andreea, daca falsitatea si penibilul ar durea, ar trebui sa sun la 112 sa ti se acorde primul ajutor.L-ai ales pe Victor, cel mai labil psihic concurent, cel mai usor de manipulat, doar pentru a avea un raspuns la intrebarea:De ce ai venit in emisiune?Toti sunt niste ratati in ochii tai si poti face orice dintr-un barbat.Acestea sunt afirmatiile tale , iar mesajul lor este foarte puternic.Nu incerca acum sa schimbi registru ( asta e metoda folosita de tine) si vrei sa dregi busuiocul prin acel ”Mi-e rusine de ceea ce am devenit”.Te plimbi dintr-o extrema in alta.Nu stiu cine te poate vota, nu-mi explic cum de ai devenit mireasa saptamanii.Pe viitor fa-ti introspectiile in liniste si ele sa constituie premisele afirmatiilor tale.Succes…ai mare nevoie de el:

  2. 9
    masenka Says:

    Andreea, daca falsitatea si penibilul ar durea, ar trebui sa sun la 112 sa ti se acorde primul ajutor.L-ai ales pe Victor, cel mai labil psihic concurent, cel mai usor de manipulat, doar pentru a avea un raspuns la intrebarea:De ce ai venit in emisiune?Toti sunt niste ratati in ochii tai si poti face orice dintr-un barbat.Acestea sunt afirmatiile tale , iar mesajul lor este foarte puternic.Nu incerca acum sa schimbi registru ( asta e metoda folosita de tine) si vrei sa dregi busuiocul prin acel ”Mi-e rusine de ceea ce am devenit”.Te plimbi dintr-o extrema in alta.Nu stiu cine te poate vota, nu-mi explic cum de ai devenit mireasa saptamanii.Pe viitor fa-ti introspectiile in liniste si ele sa constituie premisele afirmatiilor tale.Succes…ai mare nevoie de el:)

  3. 8
    doinitza Says:

    Florina draga nu tin cu Andreea dar spune-mi si mie care fete sunt mai placute? Diana care se baga in toate discutiile si vorbeste tot timpul fara rost si barfeste intruna ?,Irina care toata lumea ii spune ca Alexandru nici macar nu tine la ea,(de iubire nici nu poate fii vorba), Daniela care umbla cu barfa dintr-o parte in cealalta sau Alexandra care nici nu stie ce vrea? Ce editie mai este si asta dupa aproape patru luni sa nu vezi un cuplu in casa? Ar trebuii eliminati toti si adusi alti concurenti . Daca nu sa scoata emisiunea din grila de programe.In aceasta emisiune numita “MIREASA PENTRU FIUL MEU” nu am vazut deloc dragoste, numai cearta si scandal.

  4. 7
    Irina06 Says:

    Chiar sa-ti fie rusine, asa cum zici mai sus. Daca la inceput mi-a placut de tine ,acum ,imi dau seama ,cat de mult m-am inselat! Imi pare rau sa spun asta, dar cred ca esti tare falsa si malitioasa. Draga mea ce este farsa aceasta cu Victor?

  5. 6
    gabriela Says:

    DA nu isi exprima nici un sentiment ca este facuta cu ou si otet de catre Catalin ( vocabular de mahala) si de catre Diana ( justitiarul casei care nu vede decat ce gresesc altii pacat ca este si ea o fata draguta)

  6. 5
    gabriela Says:

    Eu si colegele mele de sv. o votam si o sustinem Victor poate intra in casa sau daca nu sa o astepte afara Este frumoasa inteligenta si chiar cei ce vb urat despre ea cred ca sunt invidiosi

  7. 4
    mary Says:

    e cea mai falsa persoana din casa andreea cat de penibila e ii face pe toti cum ii vine la gura si tot ea e cea nevinovata sa-i fie rusine

  8. 3
    anonim Says:

    sa plece acasa falsa asta s-o ia marioara de nora ca -asi gaseste soacra potrivita pentru ia.

  9. 2
    coco Says:

    Bravo Andreea ,pentru varsta ta desii ai gresit-o cu victor esti cea mai isteata ,draguta si inteleapta lupta singura si nu te lasa lupta ‘bisniss’ poti castiga si singura vezi Roxana,Carmen

  10. 1
    florina Says:

    ar fi cazul sa plece acasa,nu stiu cine o voteaza…de este tot pe primul loc-NU MERITA,sint fete mai placute ca ea,cu mai mult bun simt.Sa se duca la Victor…oricum nu vor fi impreuna,doar pt.foarte putin timp.Este o increzuta si o prefacuta.AFARA CU EA…

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free