Andreea: “Imi este rusine pentru ceea ce am devenit”


andreea--finala-saptamanii-miresa-pentru-fiul-meu-17-decembrie-2011De ceva timp, Andreea a incercat sa stea departe de conflicte si de certuri, cerandu-si in mai multe randuri eliminarea pentru a putea fi alaturi de familia ei si de Victor.

Dorinta ei se pare ca nu a avut efect, iar tensiunile din casa au determinat-o sa isi iasa din fire si sa devina de nerecunoscut atat pentru ea, deoarece a afirmat la un moment dat “Imi este rusine pentru ceea ce am devenit”, cat si pentru familia ei.

Probabil pe fondul criticilor care i-au fost aduse, Andreea a facut mai multe afirmatii care au starnit controverse in randul concurentilor.

Andreea este de parere ca este provocata de catre Catalin, despre care a afirmat faptul ca “ii este frica de oamenii puternici”, punandu-se astfel din start in postura omului puternic. In urma acestei afirmatii, Catalin a simtit nevoia sa-i dea replica Andreei, spunandu-i “Eu nu suport prostia, dar apreciez oamenii puternici”.

Andreea a primit mai multe critici din partea baietilor, care au fost contrariati de afirmatia ei potrivit careia poate sa faca ceea ce vrea dintr-un barbat. Criticile continue la adresa ei au scos-o din fire si au determinat-o chiar sa afirme “Sunteti niste ratati in fata mea cu totii”. Afirmatia aceasta nu a trecut insa neobservata pe langa ceilalti concurenti, care s-au simtit cu totii ofensati de cuvintele care le-au fost adresate. Andreea a incercat sa se scuze spunand “Imi este rusine pentru ceea ce am spus, in direct mi-am cerut scuze pentru gestul pe care l-am facut”.

In ultima perioada Andreea a intrat in mai multe conflicte atat cu Catalin, cat si cu Ionut, dar si cu doamna Maria si cu Diana.

La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 17 decembrie 2011, Victor a dorit sa intre in legatura directa pentru a o incuraja pe Andreea si pentru a le cere celor din casa sa o nominalizeze pentru a iesi din competitie.

Pe langa aceste lucruri Victor i-a declarat Andreei ca o iubeste, ceea ce l-a determinat pe Catalin sa creada ca nu i-a fost pe plac Andreei, care nu ar fi fost incantata de sentimentele exprimate de fostul concurent, actualul partener al Andreei.

Intrebata in direct daca ii poate raspunde sentimentelor lui Victor, Andreea a afirmat “nu vreau sa mai imi exprim niciun sentiment aici in emisiune”.

Ce parere aveti de comportamentul si afirmatiile Andreei din ultima perioada?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Andreea: “Imi este rusine pentru ceea ce am devenit””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    coco Says:

    Felicitari Andreea esti numarul unu ,bravo….. intre ipocriti trebuie sa fii ipocrita tu esti isteata stai acolo ghimpele lui cacalin si a mumiei tutancamon,poti castiga si singura fii fata desteapta asa cum ne-ai dovedit pana acum si stai alaturi de dna Marioara ca ai ce invata va sustin inca dela inceput,bafta!

  2. 14
    Gigel Says:

    DONDERA ELENA citeste ce scriu aceste doamne despre preferatii tai nu iti este rusine de ce scriu si tu o intorci ca la Ploiesti,iubeste cit vrei tu pe Catalin si Maria dar va faceti de ris cu asa comportament lipsit de educatie si trai in societate. Despre mine cind am facut eu scoala in anii 1947 pina in 1957 nu era burete la tabla era cirpe,asa vezi ce scrii tu cum maninci litete nu stii nici cum se scrie Andreea.Referitor la premiu toti care au venit la concurs nu au venit la pension au venit sa cistige si mai fac o scutire pe timp de CRIZA de mincare ,caldura, si plata unor facturi/.

  3. 13
    mia olteanu 2009 Says:

    Eu si cele 52 de colege ale mele te sustinem in continuare.Esti cea mai inteligenta dintre fete. Incearca sa fi tare si nu mai raspunde provocarilor.

  4. 12
    DONDERA ELENA Says:

    pe primul lo era alexandra,nu era andrea cea penibila ,rusine sa/i fie cand l/a nominalizat pe Dragos,eu nu cred ca ANDREA NU DORESTE premiul ea asta urmareste dar nu v/a reusi ,telespectatorii nu vad cat de parsiva poate sa fie este pe mana cu Marioara,cat de curand o sa/i vina randul pt.eliminare,cei din staf mare atentie,ca nu este corect cum procedati cu concurentii,atunci cand este vorba de procentaj,pe noi telespectatorii nu ne prostiti,dati pauza si pe urma va ganditi pe cine doriti sa excludeti,nu este corect trebuie sa fiti impartiali,si ma rog ce tot il aduceti in emisiune,la sfarsit de saptamana pe Ctin,tatal lui Adrian,asta ce mai inseamna.

  5. 11
    jeny40 Says:

    Andreea e cea mai placuta, cea mai frumoasa,cea mai desteapta,e puternica,e diplomata si are personalitate…cinste ei ,va castiga singura fara falsitate si ipocrizie,toti cei care o sustinem suntem mandrii de ea pt ca merita,Cinste familiei care i-a dat o educatie frumoasa ,si bravo ei pt ca a cules din jurul ei numai lucruri bune.Merita sa fie mereu mireasa saptamanii si chiar sa castige concursul…Eu o vad in finala….Te pup Andreea ,fii tare si te voi sustine in continuare alaturi de familiaa mea si impreuna cu colegii si prietenii mei.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free