NPM2: Carmen a nascut un baietel


carmen-npm2-a-nascutCarmen, fosta concurenta de la Nora pentru mama 2, este foarte fericita. Ea a adus pe lume un baietel superb, care poarta numele de Sebastian.

Fosta concurenta s-a casatorit anul trecut cu un barbat arab si s-a mutat impreuna cu acesta in Liban, tara de origine a sotului sau.

Carmen se simte acum implinita, avand o familie unita: un sot iubitor si un baietel frumos.

Carmen a reprezentat o concurenta foarte controversata si o persoana puternica, cu spirit de invingator. Ea si-a pus viata pe tava in reality-show-ul matrimonial..dar nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea si sa iasa mireasa din competitie, desi a ajuns pana in Marea Finala. Acest lucru nu a impiedicat-o insa sa-si gaseasca fericirea in afara casei, lucru care s-a si intamplat.

Carmen iti dorim si tie si sotului tau sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el.

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “NPM2: Carmen a nascut un baietel”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    2workshops Says:

    3fulfill…

  2. 15
    dorina nicoleta Says:

    Felicitari draga mea sa-ti traiasca baietelul.Multa sanatate si fericire la intreaga familie.Paste fericit!

  3. 14
    mary Says:

    Sa va traiasca micutul si sa va bucurati de el,sper insa sa nu treceti tu si baiatul cand va fi la insuratoare prin ce a trecut aurutu cu mama lui cu tine cand umblau dupa tine si plangeau si faceau tot ce vroiai tu,ca mai apoi sa ii faci cu ou si otet cu vorbe grele ce dor la suflet si sa iubeasca atat o fata incat sa isi lase si mama la o parte pt ea si sa ii tina partea fetei chiar daca ea (adica tu) o jignea pe mama lui,atunci vei vedea ce inseamna sa fi mama de baiat si ce inseamna sa iubeasca baiatul tau pe una care nu merita.Nici acum nu te-am uitat,ca persoana mi-ai placut,dar ca si comportament fata de aurutu si mama lui am ramas cu o amintire urata,dureros pt acele persoane care faceau orice pt tine si mai sper ca soarta sa nu iti intoarca roata sa iti faca arabul ce i-ai facut tu lui aurutu…

  4. 13
    doinitza Says:

    CARMEN IN PRIMUL RAND SA-TI TRAIASCA MICUTUL SI SA FIE SANATOS SI AI GRIJE CU ARABUL CA ANDREEA MARIN NU MAI FACE EMISIUNEA CU “SURPRIZE,SURPRIZE” SA VA ADUCA ACASA.

  5. 12
    Gigel Says:

    Are bani

  6. 11
    marie Says:

    arab,mai,carmen???!!!!offf…iti doresc sa fii fericita,dar…arab?

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free